icon

Kedy ísť voliť v druhom kole?

25. mar 2024

Ahojte. Pôjdete na 2.kolo voliť tí, ktorí ste nevolili Korčoka a ani Pellegriniho? Koho si vybrať, komu dať hlas, ak ani jedneho nechcem :D Pýtam sa len čisto zo zvedavosti. Zvažujem že nepôjdem.

bu1bu
25. mar 2024

@faustine odcitovala si Eduarda Chmelara, vieš k tomu čo si okopirovala dat aj vlastné stanovisko? Ci ti stačí len copy- paste?

srdeenko19
25. mar 2024

@stanulienkat
Peter Pellegrini - budúci prezident SR 💗🇸🇰

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
25. mar 2024

@srdeenko19 dezolati budu mat svojho prveho tepleho prezidenta.🤣😂

bu1bu
25. mar 2024

@stanulienkat normálne sa teším ako s Harabinom zobchodujú nejaké to miestečko ( možno US) a ten bude svojim ovečkam odporúčať voliť Podržtazku 😂😂😂😂. Ako si na.eru všetci do.... 😂😂😂

stanulienkat
25. mar 2024

@bu1bu no bohuzial, tych dezolatnych kandidatov bolo viac, a ked sa ich volici spoja, tak mame vystarane. Ale aj oni. Este netusia, ze nedostanu v starobe dochodky, lebo bude vsetko rozkradnute. Ale kto ma v hlave prievan-nevysvetlis. Ved tu vidis tie tupe komenty.

srdeenko19
25. mar 2024

@stanulienkat veru, tešíme sa veľmi. 😅😅

stanulienkat
25. mar 2024

@srdeenko19 mate na co😂🤣😅 Este mi prezrad odkial si sa pristahovala...vychod? Stred?

srdeenko19
25. mar 2024

@krasavec007 ako povieš, krásavec 😅😅😅😅😅

srdeenko19
25. mar 2024

@stanulienkat co ta je po tom, odkiaľ ja som. 😅😅 je nás dosť, čo ho podpori, neboj sa. 💗🇸🇰

stanulienkat
25. mar 2024

@srdeenko19 ja viem..bohuzial. My sme boli vzdy tupy narod.😂🤣😅

srdeenko19
25. mar 2024

@stanulienkat Vyhrá ten, koho chcú ľudia. Zbytočne sa nezavzdušňuj, lebo to je nebezpečné 😅

sisaka
25. mar 2024

@krasavec007 spojenie demokratický liberal sa v dnešnej dobe vylučuje - liberáli demokraciu neuznávajú, skôr diktatoriat (dictatorship), sú zástancovia cenzúry, odporcovia dialógu, neuznávajú slobodu jednotlivcov a rozhodne nie sú zástancovia plurality názorov.

stanulienkat
25. mar 2024

@sisaka 😂😂🤣😅😅😂 Takze smerohlas je liberalna demokracia.😂🤣😅

marseillefan
25. mar 2024

@sisaka liberál je človek, ktorý uznáva, že každý má právo robiť si čo chce, pokiaľ tým nezasahuje do práv iných ľudí... ja ako liberál napríklad uznávam právo človeka na eutanáziu, uznávam, že ľudia môžu mať inú orientáciu a vstupovať do iných ako tradičných zväzkov muža a ženy, myslím, že ľudia majú mať rovnaké práva aj povinnosti bez ohľadu na farbu pleti a podobne. Prosím ťa, aký diktatoriát svojim liberálnym presvedčením spôsobujem? Nemýľ si tradičný liberalizmus s tým woke bullshitom, čo teraz letí v USA...

stanulienkat
25. mar 2024

@marseillefan ony su uplne pomylene. Nereaguj.

prvecominapadlo
25. mar 2024

Len tak zľahka dnešným voličom Harabina pripomínam, že:
- Pellegrini v roku 2019 ako premiér bránil obrannú dohodu s USA pred SNS.
- Prvý lockdown pri 6 nakazených na covid na Slovensku zaviedol kto? A kto bol popritom nabádal ľudí volať políciu na tých, ktorí ho porušujú? Ano, správne, Pellegrini 😘
- Komentoval očkovaciu kampaň (kritizoval ju ako slabú a hovoril, že keby bol premiér, dávno by bola preočkovaná polovica populácia (v čase, keď bolo cca 30%).
- Gradujeme, na tajňáša je aj 🌞 liberál a obhajca LGBT🌈 práv, keď tuším v 2022 hlasoval za obdobu registrovaných partnerstiev
- Po invázii Ruska schvaloval prítomnosť vojakov NATO v SR, v Pluske sa vyjadril, že Zelenskyj je pre neho inšpiráciou a že je za komerčné posielanie zbraní Ukrajine.

Takže gratulujem a tlieskam každému antisystémovénu bojovníkovi za to, ako z princípu a zo zásady hodí hlas tomuto krásnemu dúhovému slniečku 👏👍
Ale aký kandidát,taký voliči - zásasoví, kongruentní, principiálni

marseillefan
25. mar 2024

@prvecominapadlo po tvojom príspevku začínam uvažovať, či ten hlas predsa len nehodím pelému... ja nevidím nič zlé na tom, čo si napísala 😂 Keby nebol taká skorumpovaná pokrytecká klamárska oportunistická podržtaška, tak by to možno bol aj dobrý kandidát 🙂

prvecominapadlo
25. mar 2024

@marseillefan Ja mam take urcite zadostucinenie, ze casom si Pelle v akejkolvek pozicii bude chranit rit a nebude chciet skoncit na zlej strane dejin. A vtedy opat zas a znovu bez hanby hodi vyhybku, cely antisystem, Fica aj jeho skalnych zbabelo posle do zadku a spravi presny opak toho, co teraz slubuje. A tesim sa na ten naivny udiv jeho volicov.

marseillefan
25. mar 2024

@prvecominapadlo ja od neho nič dobré neočakávam... tak ako som po voľbách neočakával, že sa postaví proti Ficovi (a dopadlo to presne podľa mojich predpokladov), neočakávam od neho ani že bude dobrým prezidentom. Vôbec by som sa nečudoval, ak má Robko na neho nejaké zaujímavé video, kde je príliš veľa penisov a žiadna vagína a Pelé bude poslušne robkať, čo mu Robko prikáže, aby náhodou neprasklo to, čo už aj tak všetci vieme...

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
prvecominapadlo
25. mar 2024

@marseillefan @krasavec007 Nebude problem. Az by bolo treba distancovat sa od vychodu, sa akekolvek videjka daju krasne otocit na deepfake objednany zlymi ruskymi trollmi.

bu1bu
25. mar 2024

Nakoľko Infovojna a jejpodobne nie sú v mojom zornom poli tak tento sumár co dnes dali Aktuality ohľadom výrokov Vi-ťa-za na adresu Podržtazky ma veľmi pobavil:
Pellegrini je extraliberál vo všetkých otázkach – LGBTI agenda, očkovanie, migrácia, dodávky zbraní. V podstate celá liberálna agenda, ako keby ste prekopírovali Šimečku.“ (na mítingu vo Zvolene, marec 2024, portál Postoj)
„Pán Pellegrini chcel očkovať ešte v lete 2020, vtedy hovoril, že keby bol ešte premiérom, 80 percent Slovákov je zaočkovaných. To on začal covid diktatúru.“ (na mítingu vo Zvolene, marec 2024, portál Postoj)
„(Pellegrini) Je rovnaké zlo (ako Korčok). Obidvaja sú za šírenie LGBTI ideológie, dokonca aj pedofílie, obidvaja sú za očkovanie, za vojenskú pomoc Ukrajine.“ (rozhovor pre Refresher, marec 2024)
„Obidvaja sú kandidáti vojny, ja som kandidátom mieru. (...) Lebo aj pán Pellegrini hovorí, že je za dodávky zbraní cez súkromné firmy na Ukrajinu. Hovorí, že Ruská federácia je agresor, čiže v tomto sú absolútne identickí.“ (v Infovojne, marec 2024)
„Obidvaja sú za očkovanie. Obidvaja sú za zachovanie Istanbulského dohovoru, resp. za jeho ratifikáciu. Obidvaja sú za migráciu. Hovoriť o nejako rozdielnosti medzi jedným a druhým nie je možné. Sú to siamské dvojčatá tak ako Šefčovič a Čaputová.“ (v Infovojne, marec 2024).

„I Fico aj Pele vo Vašom mene robia jednoznačne bez najmenších pochybností falošnými heslami všetko proti Vám v prospech Američanov, na rozdiel od Dzurindu, Sulíka a spol. ktorí vo svojom mene robia proti Vám otvorene v prospech Američanov.“ (na Telegrame, september 2022)
„Američania nútia do prezidentskej kandidatúry Pellegriniho. Myslím, že aj Fico to vie, ale z titulu núteného koaličného manželstva mu deklaruje podporu, avšak iba takú vlažnú.“ (v Infovojne, február 2024)

sisaka
25. mar 2024

@marseillefan tebou uvedená poučka dávno neplatí a vaša progresívna strana je presne zástanca toho amerického “liberálneho” bullshitu

sisaka
25. mar 2024

@stanulienkat neviem, čo je smerohlas, ani k čomu sa hlásia.

ktochytavzite
25. mar 2024
https://www.youtube.com/watch?v=2CnvWAmDKHg

Tak si pozri toto a mozno sa rozhodnes ak nie tak sa mozno nasmejes.

ktochytavzite
25. mar 2024

A kedze si anonym ,prezrad koho si vikil v 1 kole,tipnem-Harabina?

apolka77
25. mar 2024

@srdeenko19 verím že máš plagát Petulka v spálni a kazdy večer sa mu klanias v predklone ovečka 🤮

srdeenko19
25. mar 2024

@apolka77 neviem ako ty, ale ja mam v spálni manžela 😅😅😅
Ale prezident bude PP 💗🇸🇰😅😅😅

apolka77
25. mar 2024

@srdeenko19 keď je toľko pologramotnych ako ty tak áno bude.