icon

Kedy ísť voliť v druhom kole?

25. mar 2024

Ahojte. Pôjdete na 2.kolo voliť tí, ktorí ste nevolili Korčoka a ani Pellegriniho? Koho si vybrať, komu dať hlas, ak ani jedneho nechcem :D Pýtam sa len čisto zo zvedavosti. Zvažujem že nepôjdem.

Strana
z4
srdeenko19
25. mar 2024

@apolka77 dobre 🥰

chodec15
Odpoveď bola odstránená
autor
26. mar 2024
rusalinka
26. mar 2024

@srdeenko19 môžem sa ťa opýtať, čím konkrétnym ťa Peter Pellegrini presvedčil, aby si mu dala svoj hlas?

srdeenko19
26. mar 2024

@rusalinka nielen mňa, ale aj ďalších vyse 800 tisíc 🥰
Máš čo robiť, kým ti vsetci povedia, čím ich zaujal 😅😅

rusalinka
26. mar 2024

@srdeenko19 ale ja sa pýtam teba a naozaj ma to zaujíma... môžeš mi odpovedať, prosím?

srdeenko19
26. mar 2024

@rusalinka nie, nemôžem 💗

rusalinka
26. mar 2024

@srdeenko19 aha ok... tak ďakujem. Veď aj toto je odpoveď.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
eva8
26. mar 2024

@srdeenko19 si spokojna s druhym pilierom?

srdeenko19
26. mar 2024

@chodec15 ty nepi toľko, prosím ta, lebo trepeš von z cesty. Tak nazývala bývalá vláda ľudí, Igorko s ožratým Hegerom.
A nechápem na čo ma stále označujete všetci, ja viem, koho ideme celá rodina voliť 😅😅😅😅 ľudia rozhodnú, je demokracia 🇸🇰💗
Vypínam sa z tejto diskusie, krásny deň vám všetkým želám 😅😅😅🥰

srdeenko19
26. mar 2024

@chodec15 a mam taky pocit z tvojich nenavistnych komentárov, že ty máš so sebou pekný problém. Ale aj to sa dá riešiť, neboj sa, len treba vyhľadať pomoc 💗

eva8
26. mar 2024

@srdeenko19 Heger bol/je ozraty?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
bu1bu
26. mar 2024

Zopar faktov o podrztaske Pellegrinim
( nespísala som to ja ale diskutujúci v inej diskusii, myslím že nezaškodí si to zopakovať):
1. pred volbami do NRSR na sneme HLASu slubil, ze dochodcom vyplatia plny 13. dochodok a nie socialnu davku ako to posmesne oznacoval co dala dochodcom predosla vlada (stale to bolo ale 60x viac ako za SMER vlady) dokaz: https://www.youtube.com/live/32mcX0Pu1Qk?si=xLK...
2. pred volbami do NRSR denne hovoril, ze "Vládu so Smerom si NEVIEM PREDSTAVIŤ!" dokaz: pluska.sk/spravy/z-domova/pellegriniho-tvrdy-odkaz-ficovi-vladu-smerom-neviem-predstavit
3. jeho HLASaci hlasovali za novelu tr. zakona a nasledne ON zdrzoval zaslanie prezidentkou podpisany material na min. spravodlivosti
4. dodnes zahmlieva ziskanie penazi na prezidetnsku kampan
5. dodnes nevysvetlil realne ako financoval kupu bytu od J&T v BA na nabrezi Dunaja
6. v case spachania podvodu menom SkyToll bol statny tajomnik min. dopravy pod Vaznym
7. dal povolenie na vyvoz zdr. materialu zo Slovenska ked uz bolo jasne, ze je otazka dni kedy u nas prepukne pandemia COVID, ako to prv zakryval humanitarnym letom az nasledne priznal ze to bola cista komercia a jeho kamos na tom trhol 5 mega eur
8. ako zastupujci min. zdravotnictva sa viac staral o rozdavanie rezervy premiera svojiim kamošom pocas COVID ako o nakup plucnych ventilatorov a reprofiliziaciu nemocnic
9. zaviedol statnu karantenu v Gabcikove co potom dezolati volali lagre!
10. s Kicurom na SSHR objednali ruska a iny zdr.material u schrankovych firiem, ktore dodnes nic nedodali a jedna nevratila ani zalohy!!!
11. sluboval, ze kazdy obcan dostane ruska od statu, ako budu v cakaranach u lekarob....a ako o 4 dni povedal, ze sa mame o seba postarat kazdy sam!
12. Pellegriniho kamarat z detstva zo SAD Zvolen drzal obcanov BB kraja za rukojemnikov pri spore o Kotlebov dodatok napriek tomu, ze Súd prikazal aby ludi vozili a ako sa Pellegirni zachoval ku svojim krajanom,rodakom v BB kraji, ked im odkazal, ze koho si zvolili za VUC sefa si mozu sami (utok na opoziciu ergo nezavisleho kandidata)
13. nikdy nikde realne nepracoval, od skoncenia VS ho zivime z nasich dani a rovnako financujeme tie jeho 3000e obleky site na mieru.

rusalinka
26. mar 2024

@bu1bu a napriek tomu tu niektoré píšu jeho meno so srdiečkami a vidia ho ako prezidenta... a vidí ho tak 800.000 ľudí 🙄

bu1bu
26. mar 2024

@rusalinka a preto to tu dávam, nech čítajú a rozširujú obzory ☺️

petronelag
26. mar 2024

@bu1bu Tak z platu, ktorý Pelegríni mal, či už vo vláde alebo predseda strany, keby nemal ani na poriadny oblek, tak to by bolo povážlivé.
Chyby sa dajú nájsť na oboch kandidátoch a aj ich skúsenosti sa dajú zhodnotiť, takýto výber -, to nikoho nemôže zaujímať. Zároveň by sa malo uviesť, čo ktorý kandidát zvládol dobre.

petronelag
26. mar 2024

Však ešte aj riaditeľ RTVS po osobnom bankrote má na nejeden oblek.

Strana
z4