Kedy ísť voliť v druhom kole?
Ahojte. Pôjdete na 2.kolo voliť tí, ktorí ste nevolili Korčoka a ani Pellegriniho? Koho si vybrať, komu dať hlas, ak ani jedneho nechcem :D Pýtam sa len čisto zo zvedavosti. Zvažujem že nepôjdem.
@ktochytavzite nie
@srdeenko19 môžem sa ťa opýtať, čím konkrétnym ťa Peter Pellegrini presvedčil, aby si mu dala svoj hlas?
@rusalinka nielen mňa, ale aj ďalších vyse 800 tisíc 🥰
Máš čo robiť, kým ti vsetci povedia, čím ich zaujal 😅😅
@srdeenko19 ale ja sa pýtam teba a naozaj ma to zaujíma... môžeš mi odpovedať, prosím?
@rusalinka nie, nemôžem 💗
@srdeenko19 aha ok... tak ďakujem. Veď aj toto je odpoveď.
@srdeenko19 si spokojna s druhym pilierom?
@chodec15 ty nepi toľko, prosím ta, lebo trepeš von z cesty. Tak nazývala bývalá vláda ľudí, Igorko s ožratým Hegerom.
A nechápem na čo ma stále označujete všetci, ja viem, koho ideme celá rodina voliť 😅😅😅😅 ľudia rozhodnú, je demokracia 🇸🇰💗
Vypínam sa z tejto diskusie, krásny deň vám všetkým želám 😅😅😅🥰
@chodec15 a mam taky pocit z tvojich nenavistnych komentárov, že ty máš so sebou pekný problém. Ale aj to sa dá riešiť, neboj sa, len treba vyhľadať pomoc 💗
@srdeenko19 Heger bol/je ozraty?
Zopar faktov o podrztaske Pellegrinim
( nespísala som to ja ale diskutujúci v inej diskusii, myslím že nezaškodí si to zopakovať):
1. pred volbami do NRSR na sneme HLASu slubil, ze dochodcom vyplatia plny 13. dochodok a nie socialnu davku ako to posmesne oznacoval co dala dochodcom predosla vlada (stale to bolo ale 60x viac ako za SMER vlady) dokaz: https://www.youtube.com/live/32mcX0Pu1Qk?si=xLK...
2. pred volbami do NRSR denne hovoril, ze "Vládu so Smerom si NEVIEM PREDSTAVIŤ!" dokaz: pluska.sk/spravy/z-domova/pellegriniho-tvrdy-odkaz-ficovi-vladu-smerom-neviem-predstavit
3. jeho HLASaci hlasovali za novelu tr. zakona a nasledne ON zdrzoval zaslanie prezidentkou podpisany material na min. spravodlivosti
4. dodnes zahmlieva ziskanie penazi na prezidetnsku kampan
5. dodnes nevysvetlil realne ako financoval kupu bytu od J&T v BA na nabrezi Dunaja
6. v case spachania podvodu menom SkyToll bol statny tajomnik min. dopravy pod Vaznym
7. dal povolenie na vyvoz zdr. materialu zo Slovenska ked uz bolo jasne, ze je otazka dni kedy u nas prepukne pandemia COVID, ako to prv zakryval humanitarnym letom az nasledne priznal ze to bola cista komercia a jeho kamos na tom trhol 5 mega eur
8. ako zastupujci min. zdravotnictva sa viac staral o rozdavanie rezervy premiera svojiim kamošom pocas COVID ako o nakup plucnych ventilatorov a reprofiliziaciu nemocnic
9. zaviedol statnu karantenu v Gabcikove co potom dezolati volali lagre!
10. s Kicurom na SSHR objednali ruska a iny zdr.material u schrankovych firiem, ktore dodnes nic nedodali a jedna nevratila ani zalohy!!!
11. sluboval, ze kazdy obcan dostane ruska od statu, ako budu v cakaranach u lekarob....a ako o 4 dni povedal, ze sa mame o seba postarat kazdy sam!
12. Pellegriniho kamarat z detstva zo SAD Zvolen drzal obcanov BB kraja za rukojemnikov pri spore o Kotlebov dodatok napriek tomu, ze Súd prikazal aby ludi vozili a ako sa Pellegirni zachoval ku svojim krajanom,rodakom v BB kraji, ked im odkazal, ze koho si zvolili za VUC sefa si mozu sami (utok na opoziciu ergo nezavisleho kandidata)
13. nikdy nikde realne nepracoval, od skoncenia VS ho zivime z nasich dani a rovnako financujeme tie jeho 3000e obleky site na mieru.
@bu1bu Tak z platu, ktorý Pelegríni mal, či už vo vláde alebo predseda strany, keby nemal ani na poriadny oblek, tak to by bolo povážlivé.
Chyby sa dajú nájsť na oboch kandidátoch a aj ich skúsenosti sa dajú zhodnotiť, takýto výber -, to nikoho nemôže zaujímať. Zároveň by sa malo uviesť, čo ktorý kandidát zvládol dobre.
Však ešte aj riaditeľ RTVS po osobnom bankrote má na nejeden oblek.

@apolka77 dobre 🥰