Kedy ste sa cítili šťastné?

zuzanita1609
2. feb 2025

Ahojte žienky.Všade iba problémy, starosti, čudné témy...
Kedy ste sa cítili ozaj šťastné, šťastní? Úplne bez starostí a vedeli ste, kedy je tá dobrá doba, kedy ste sa úprimne smiali. Ďakujem za zapojenie 😉.

zuzanita1609
autor
2. feb 2025

Čiže, šťastie je hlavne zdravie a sem tam úprimný smiech. Není zdravia, není šťastia. Všetkým Vám prajem hlavne to zdravíčko,potom ten smiech. Buďte, buďme pozitívne, vždy je niekto,kto sa má ozaj horšie a vážme si to čo máme. Aj koníka si vážiť treba,už nie je toľko platforiem,ktoré ešte stále tolerujú veci ako tu 😉. Šťastná žena-šťastný muž, šťastná mamina-šťastné dieťa,šťastní ľudia-šťastný svet.🍀

bessie12
2. feb 2025

@balerina2025 ja uz oficialne nemam nikoho. Moja strana rodiny uz bohuzial nezije 😔
ano, mam este aj druhu stranu rodiny, ale oni maju dost svojich vlastnych problemov.

balerina2025
2. feb 2025

@bessie12 :( to je mi velmi luto, ja uz mam len maminu.

bessie12
2. feb 2025

@balerina2025 je to tazke. Snazim sa na to nemysliet, ale obcas ma tie emocie prevalcuju a ja revem ako male dieta. Niekedy sa to proste neda zadrzat a musim sa vyplakat.

balerina2025
2. feb 2025

@zuzanita1609 cim je clovek starsi a prichadza o rodinu, tym menej usmevu na dovod ma. ale co usmev musi každému privodiť, je vlastne diéta.

balerina2025
2. feb 2025

@bessie12 :((((((((((((((( a kolko mas rokov ak sa smiem spytat

bessie12
2. feb 2025

@balerina2025 nedavno som oslavila 31.

balerina2025
2. feb 2025

@bessie12 och velmi skoro prajem vela sil a stastia do zivota. mas deticky?🍀

bessie12
2. feb 2025

@zuzanita1609 valentina som neslavila odkedy som bola teen veku. Ale tento rok urobim vynimku a pripravim romanticky vecer pre dvoch. Nejaky sekt, dobre jedlo a nieco sladke. Mozno aj nieco symbolicke kupim, Urobim nam radost, aj ked neviem ci bude vtedy moj muz doma alebo nie. Ak nie, tak to pripravim vtedy, ked bude mat volno 🙂

anjelicek26
2. feb 2025

Minutu dozadu,ked sa maly v spanku pritulil,pootvoril oko, zamrmlal mama a zasa spokojne zaspal...

bessie12
2. feb 2025

@balerina2025 dakujem ❤ nie, zatial deti nemam. Po svadbe planujeme, ale uvidime co nam zivot prinesie 🙂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balerina2025
2. feb 2025

@bessie12 to bude ten hlavny dovod na usmev.

zuzanita1609
autor
2. feb 2025

@lonely66 nebuď negatívna, áno admini tu tolerujú viac ako by platforma o mamickach zaslúžila. Och veď sa tu rieši,čo ani na nejakej linke dôvery 😏.

romino
2. feb 2025

@doriiis 👏👏👍

balerina2025
2. feb 2025

@zuzanita1609 a o com je tebou polozena otazka? pises si diplomovku?

zuzanita1609
autor
2. feb 2025

@lonely66 ľudia keď sú a boli šťastní,tiež chcú o Tom rozprávať a mierne navnadiť ľudí, ktorí sú a cítia sa nešťastní. Ty si nepochopila,prečo som dala túto tému. Ale povedz ty,kedy sa cítiš šťastná? 😉

romino
2. feb 2025

Minule ked som sa v horach na chvilu zastavil, chvilu som sa slnil, modra obloha, pocuval som sum okolitej prirody, vietor povieval...

balerina2025
2. feb 2025

@zuzanita1609 ked ti niekto umrie , tak tvoj prispevok nicim nepomoze. prepac

balerina2025
2. feb 2025

@romino pekne

zuzanita1609
autor
2. feb 2025

@balerina2025 prepáč,ale každým dňom niekto niekomu umiera. Mrzí ma to a úprimnú sústrasť. Mne umrelo veľa ľudí v rodine,ale toto je téma o šťastí a kedy sa ty cítiš šťastná.

balerina2025
2. feb 2025

@zuzanita1609 niekto aj po kvalitnom sexe.
tvoja otazka je divna. stastie je kazdy den sa rano zobudit. punctum

zuzanita1609
autor
2. feb 2025

@balerina2025 si smutná,cítim to. Ber to tak,že aj pani smrť si vyberá,koho vezme rýchlo,koho po dlhom trápení. (Ja osobne,som si trhala vlasy po otcovom pohrebe,ale vedela som,že to mojím zúfalstvom nezmením). Iba uvedomiť si a plakať a potom ísť ďalej. Musíš ísť ďalej.!

kristiinaaa
2. feb 2025

Och ženy, vy aj v pohode otázku, ktorá sa nemá nikoho dotknúť v zlom, dokážete tak otočiť, že je to až smutné. Podľa mňa úplne normálna otázka, kto chce odpovie, kto nie tak nie. Každý deň keď čítam toto fórum tak sa nájde niekto kto hneď musí útočiť, nedajbože urážať a podobne. Táto otázka mi absolútne nepríde divná. Divných otázok je tu až až.

marianarem
2. feb 2025

@zuzanita1609 Ja som zazivala pocit stastia, ked som spoznala svojho muza. Jednak, ze som mala pocit spriaznenej duse, ale este tam bolo nieco ine. Ja som intelektualka, matematicka. Ked som bola mala, tak sme s otcom viedli rozne odborne debaty, otec mi vselico vysvetloval, ukazoval, predvadzal pokusy. Velmi vela toho vie a bola som akoby v kralovstve vedomosti. A toto som potom uz pri ziadnom muzovi nezazila, az pri manzelovi. Kazdy den som sa dozvedala a stale dozvedam more novych veci, co je proste voda na moj mlyn 🙂 Teraz som si uz tak nejako zvykla, ale prve roky som sa z toho citila naozaj stastna.
Momenty stastia a radosti samozrejme prichadzaju aj pri mojom synovi a tiez som stastna a vdacna, ked vidim, ako nieco spolu robia - nejaky projekt, robotu alebo plavaju v mori a podobne. Oni dvaja su moje stastie, hoci za beznej ulietanej prevadzky nie je tolko casu si to uvedomovat.

miadi
3. feb 2025

@zuzanita1609 stastie nie je hlavne zdravie. Je vela nestastnych zdravych ludi. Stastie je uvedomovanie si co vsetko mame pekne dobre v zivote. Lasku rodinu deti. Ja som teraz mesiac chora ( co som za poslednych 13r bola chora tak 2-3x)a som stastna. K tomu Mam nalez na prsniku v utorok idem na biopsy aby sa zistilo ci je to rakovina alebo nieco neskodne. A som stastna aj napriek tomu. Mam krasne milujuce deti mam fajn muza .Zazila som vselico zle aj smutne. No nasla som svoje miesto pod slnkom, Akurat od nas odisla mama co u nas bola na vianoce a je mi za nou smutno no tesim sa ze ju zas v lete uvidim. Snad tu este budem dlho stastna robit moju rodinu stastnou svojou existenciou. A ked nie .. tak nejde o kvantitu ale o kvalitu .Je vela nestastnych zdravych ludi co sa fixuju len na to co nemaju co by chceli no chyba im to . Ja sa vzdy sustredim na to co mam a cenim si to. Stastie je niekedy len uhol pohladu na zivot .

mamamasama
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lesoto
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
balerina2025
3. feb 2025

@zuzanita1609 ano musime. u mna je to cerstve, preto to tak boli silno

beronsche
3. feb 2025

No ono sa nedá očakávať, že pocit šťastia bude prítomný non stop. Tak to nefunguje.
Šťastie sa podľa mňa skladá z momentov.
Ale keby mám zhodnotiť svoj život, poviem, že som šťastná. Hocikedy si poviem, že aký mám pekný a šťastný život.. raz to cítim len ako takú tichu spokojnosť, inokedy je to prekvapivo intenzívny pocit, myšlienka.
A tieto pocity sú popretkávané občasnými obavami, chvilami, keď som unavená, nahnevaná, frustrovaná, proste nie v pohode..
Často je ale na nás (mimo extrémnych situácii), ako to prežívame, či šťastie cítime, či nie. 🙂