Ahojte žienky.Všade iba problémy, starosti, čudné témy...
Kedy ste sa cítili ozaj šťastné, šťastní? Úplne bez starostí a vedeli ste, kedy je tá dobrá doba, kedy ste sa úprimne smiali. Ďakujem za zapojenie 😉.
Snažím sa tešiť z maličkostí a nečakať na veľké veci. Som šťastná v objatí svojich blízkych. Aj keď moji rodičia už tu nie sú. Dnes mám k tomu veľké jubileum, ale som vďačná nášmu dobrému Pánovi.
nestastie blizkych je aj moje nestastie, a potom zdravie, to je jedna velka zahada, kedysi som bola aktivny clovek, dnes na 50% ako zombík, bohužial lekari su bezradni, dnes mi dokonca lekar - reumatolog povedal, že takych ako ja bude treba strielat. nemyslel to zle, pretoze mi chcel povedat ze ma nevie vyliecit, ale bola som z toho nestastna. obdivujem ludi, ktorym zivot nahadzal polena pod nohy a oni vzdy nejako vstanu a aspon sa snazia byt stastni.
Nikdy
@zuzanita1609 naposledy to bolo nedávno, asi dva dni dozadu, kedy som v sprche ovoňala svoj obľúbený šampón čo robím málokedy, keďže sa väčšinou ponáhľam, a uvedomila som si, aká som šťastná, že môžem stáť - v podstate zdravá - pod teplou vodou, čo nieje na tejto planéte samozrejmosť. Pozerala som sa okolo seba, že kúpeľňa potrebovala rekonštrukciu už pred 15.timi rokmi keď sme dom kúpili a ako hrozne vyzerá, uvedomovala som si, že všetky moje deti sú práve choré a že vonku mám čerstvo pokazené auto, ale cítila som sa šťastná. Aj keď to nebolo také bláznivé šťastie keď sa človek smeje, ale taký vnútorný pocit mieru a spokojnosti.
@derdia ja som to zle precitala pardon.