Kniha "Arabský svet. Iná planéta?" Máte ju niektorá?
Dufam, ze tato tema bude mat odozvu, zaujala ma tato kniha.
Pridajte sa ku mne ktore uvazujete o jej kupe, alebo uz ju mate doma.
Aka je? oplati sa kupit? zaujala vas?
Uvitam vsetky vase nazory pre a proti, pokecame, uvidime 🙂 😉
inak je tam aj link, s knihou, celkom pochopitelne.....
este ellin to pochopila normalne 🙂
kubaka,to je nazov knihy a nie iba temy,no uz to nema zmysel vysvetlovat zbytocne, koncim a dufam,ze za chvilku aj cela tema
prosim, drzte sa temy, teda piste o knihe
a hlavne prosim bez osobnych narazok a urazok...
trinitka, ale nikto nevie, ze to je nazov knihy, preto som ti to odporucila zmenit...je to na tebe...mne je to fuk.
Ale ty jedina sa tu navazas vlastne 😉
ikke knihu som necitala ale je super
ikke, ale z názvu nie je jasné, že sa jedná o knihu. a prvá sa začala navážať trinitka.... 😝
ikke- ja by som ozaj navrhovala zmenit temu a zapracovat do nazvu slovo kniha, aby tu nevznikali nazory na Arabsky svet ako taky...pretoze tema prave tak vyznieva...
a bude spokojna aj zakladatelka.
hm?
pod prvym prispevkom je na upresnenie link, s KNIHOU asi nestaci. islo mi o nazor na knihu a nie ine. aj to tam je jasne napisane
nazov zmeneny, ale tie zbytocne narazky ste si naozaj mohli nechat pre seba... 😔
dakujeme za zmenu, konecne.
kriste tu sa maze... 😀
takze za seba len , kniku som necitala takze do diskusie s anemozem zapojit a je mi luto ze som vobec na nu klikla...;
tato tema bije do oci a ako zakladatelka temy si za nu zodpovedna.. takze ano da s a velmi lahko rozpravat , o teme ...
ako o knihe, dufam ze najdes vela ludi co ju citalo.. 😅 😉
baby dakujem..
i ked je mi jasne ze za min. to bude zmazane.
http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/damsky-ma...
relacia s autorkou knihy
tak, milé dámy, tuhle knihu jsem opravdu nečetla, ale četla jsem knihu Bez decerkyneodejdu, Fatwa- život pod hrozbou smrti, zaživa upálená atd... je jich dost, v žádném případě za tím nehledám dukaz, že muži muslmové jsou všichni stejní, to ani náhodou, jen je to zajímavé téma, nezajímá mě v tom příběhu ani tolik, jak ty ženy musí snášet to ponížení atd..., spíš celková kultura dané země a rozhodně bych tu nerozvádělapodrobnější diskuzi, jestli arabští muži jsou špatní nebo ne, znám více dívek z tématu, co jsou provdány v cizině za musliy a rozhodně netrpí a nejsou žádnými obětmi, nevím, zda zakladatelka chtěla řešit knihu nebo kulturu, zvyky a životní styl muslimu, nejsem zastánce nikoho, přesto si myslím, že tohle téma nemá budoucnost, protožese vždycky najde někdo, kdo bude narážet na cizince a kulturu a vyznání, mě osobně knihy s touhle tématikou zajímají taky, pokud trinitka měla chut podělit se o zážitky z této knihy, mohla počítat s tím, že to takhle dopadne 😔
trinitka> presne toto som cakala, ze sa stane... par nepochopilo, aj ked si od zaciatku povedala o co tu ide.. no nic baby hrozne ste, a par zaujatych tu stale vyhladava take temy, aby mohlo reagovat a podrypnut na arabsky svet...
trinitka87 moze to byt zaujimava kniha,ako som sa docitala z tej trosky co sa docitat dalo ☹ ,autorka zrejme pozna dobre pomery nielen v arabskom svete ale aj na slovensku 😉 ,kedze tu vystudovala,fakt zaujimave citanie,uvazujem o kupe,diky za tip.len tiez dufam,ze to nebude dalsi bestseller..
niekto ju uz cital?????????????????
kniha je super, mam doma 😉 😵

trinitka, ja som ti v predchadzajucom prispevku poradila.