icon

Kniha "Arabský svet. Iná planéta?" Máte ju niektorá?

trinitka87
17. jan 2010

Dufam, ze tato tema bude mat odozvu, zaujala ma tato kniha.

Pridajte sa ku mne ktore uvazujete o jej kupe, alebo uz ju mate doma.

Aka je? oplati sa kupit? zaujala vas?

Uvitam vsetky vase nazory pre a proti, pokecame, uvidime 🙂 😉

Strana
z2
hanka274
19. jan 2010

trinitka, ja som ti v predchadzajucom prispevku poradila.

bubba
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
trinitka87
autor
19. jan 2010

inak je tam aj link, s knihou, celkom pochopitelne.....

este ellin to pochopila normalne 🙂

kubaka,to je nazov knihy a nie iba temy,no uz to nema zmysel vysvetlovat zbytocne, koncim a dufam,ze za chvilku aj cela tema

bubba
Odpoveď bola odstránená
ikke
19. jan 2010

prosim, drzte sa temy, teda piste o knihe
a hlavne prosim bez osobnych narazok a urazok...

monkula
Odpoveď bola odstránená
hanka274
19. jan 2010

trinitka, ale nikto nevie, ze to je nazov knihy, preto som ti to odporucila zmenit...je to na tebe...mne je to fuk.

Ale ty jedina sa tu navazas vlastne 😉

bubba
19. jan 2010

ikke knihu som necitala ale je super

monkula
19. jan 2010

ikke, ale z názvu nie je jasné, že sa jedná o knihu. a prvá sa začala navážať trinitka.... 😝

hanka274
19. jan 2010

ikke- ja by som ozaj navrhovala zmenit temu a zapracovat do nazvu slovo kniha, aby tu nevznikali nazory na Arabsky svet ako taky...pretoze tema prave tak vyznieva...
a bude spokojna aj zakladatelka.
hm?

bubba
Odpoveď bola odstránená
monkula
Odpoveď bola odstránená
bubba
Odpoveď bola odstránená
trinitka87
autor
19. jan 2010

pod prvym prispevkom je na upresnenie link, s KNIHOU asi nestaci. islo mi o nazor na knihu a nie ine. aj to tam je jasne napisane

hanka274
Odpoveď bola odstránená
ikke
19. jan 2010

nazov zmeneny, ale tie zbytocne narazky ste si naozaj mohli nechat pre seba... 😔

hanka274
Odpoveď bola odstránená
hanka274
19. jan 2010

dakujeme za zmenu, konecne.

bubba
Odpoveď bola odstránená
erikasadek
19. jan 2010

kriste tu sa maze... 😀

takze za seba len , kniku som necitala takze do diskusie s anemozem zapojit a je mi luto ze som vobec na nu klikla...;
tato tema bije do oci a ako zakladatelka temy si za nu zodpovedna.. takze ano da s a velmi lahko rozpravat , o teme ...
ako o knihe, dufam ze najdes vela ludi co ju citalo.. 😅 😉

baby dakujem..
i ked je mi jasne ze za min. to bude zmazane.

hanka274
Odpoveď bola odstránená
hanka274
Odpoveď bola odstránená
leishmania
19. jan 2010
kacir
19. jan 2010

tak, milé dámy, tuhle knihu jsem opravdu nečetla, ale četla jsem knihu Bez decerkyneodejdu, Fatwa- život pod hrozbou smrti, zaživa upálená atd... je jich dost, v žádném případě za tím nehledám dukaz, že muži muslmové jsou všichni stejní, to ani náhodou, jen je to zajímavé téma, nezajímá mě v tom příběhu ani tolik, jak ty ženy musí snášet to ponížení atd..., spíš celková kultura dané země a rozhodně bych tu nerozvádělapodrobnější diskuzi, jestli arabští muži jsou špatní nebo ne, znám více dívek z tématu, co jsou provdány v cizině za musliy a rozhodně netrpí a nejsou žádnými obětmi, nevím, zda zakladatelka chtěla řešit knihu nebo kulturu, zvyky a životní styl muslimu, nejsem zastánce nikoho, přesto si myslím, že tohle téma nemá budoucnost, protožese vždycky najde někdo, kdo bude narážet na cizince a kulturu a vyznání, mě osobně knihy s touhle tématikou zajímají taky, pokud trinitka měla chut podělit se o zážitky z této knihy, mohla počítat s tím, že to takhle dopadne 😔

boldy
19. jan 2010

trinitka> presne toto som cakala, ze sa stane... par nepochopilo, aj ked si od zaciatku povedala o co tu ide.. no nic baby hrozne ste, a par zaujatych tu stale vyhladava take temy, aby mohlo reagovat a podrypnut na arabsky svet...

sara2008
20. jan 2010

trinitka87 moze to byt zaujimava kniha,ako som sa docitala z tej trosky co sa docitat dalo ☹ ,autorka zrejme pozna dobre pomery nielen v arabskom svete ale aj na slovensku 😉 ,kedze tu vystudovala,fakt zaujimave citanie,uvazujem o kupe,diky za tip.len tiez dufam,ze to nebude dalsi bestseller..
niekto ju uz cital?????????????????

silvia1983
6. mar 2010

kniha je super, mam doma 😉 😵

Strana
z2