icon

Koho baví meniť názvy diskusií ?

smejko25
28. dec 2019

???

sissy27
29. dec 2019

@smejko25 to môže len admin, ale či ho to baví, to ti neviem povedať 🤷‍♀️

arcticcode
29. dec 2019

Ked ludia daju ako nazov diskusie "ahoj" a v teme sa pytaju ako presvedcit muza na druha dieta... Nuz... Co k tomu povedat

janapeterjana
29. dec 2019

@smejko25 určite admin, podľa mňa to má význam kvôli vyhľadávaniu cez Google - je lepšie, keď je téma jasne pomenovaná.

h_petra
29. dec 2019

@smejko25 😁😁😁 kedze casto su prispievatelia na verejne fora mimoni, treba to poopravovat. Nazov temy "pomoc", "ahojte", "neviem co dalej" a pod. je dost nic nehovoriaci, je super, ze niekto ma za napln prace to obcas prekontrolovat a prepisat.
Ale pochybujem, ze ich to nejak bavi.

rusalinka
29. dec 2019

Ahojte, áno, robí to admin... z presne vyššie popísaných dôvodov 🙂

janinah
29. dec 2019

Nie vždy je tá zmena šťastná a ok,pozri nižšie....Ako prezývať Timeu,ak prvorodený je Timotej....prezývať a nazývať sú dve významovo odlišné slová....

domib
31. dec 2019

@janinah Pani sa pýtala:,,Moja otázka znie ako volať Timeu, keďže Timoteja voláme Timi, Timko, Timčo.... Ako hovoriť Timei." Myslím, že jej šlo o prezývku vyplývajúcu a odvodenú z mena Timea. Súdim tak z pokračovania otázky: ,,keďže Timoteja VOLÁME Timi..."
V tomto prípade si myslím, že autorka myslela slovo ,,ako volať Timeu" - ,,ako prezývať Timeu skráteným/domáckym menom."

A teda osobne si nemyslím, že premenovaním sa stratila alebo pokazila pointa otázky. Alebo sa mýlim?