Koho si rozmyslieť krúžkovať v sobotu?
Ak ta tema nezaujima, ignoruj.
Dakujem!

Ďakujem za pripomenutie.
Dobre si to premyslím 🙋♀️
@sheila121 Tu nejde uz ani o to, kto koho nasere. Stale bude niekto nasraty. Tu ide o to, kam Slovensko bude smerovat. Na vychod alebo na zapad.
@nikaeli tak potom fajn.
Ja volím Korčoka....
Prečo?
Pretože Slovensko sa potrebuje posunúť do predu nie stagnovať.... Pello je proste krok v zad... Korčok krok v pred
Nech už teda v sobotu vyhrá jeden alebo druhý....verím že Slovensko bude napredovať....sme krásna krajina
Ano uz to mam premyslene, ci vyhra jeden, alebo druhy polka bude nasrata.
@wanduska327 ano 🙏🏻 ja stale verim, ze dobro vyhra
Snad raz toto uz prestane🙏
@reisi co?
@walentina7 kiezby.
@sheila121 veru, a kedze sa nas to tyka, tak sa o nich bude diskutovat🙏🏻 a tato vlada je dokazom toho, ze diskutovat treba. 😏
A ty si veštica? Jedna vec su vyjadrenia pred voľbami, úplne iná vec bude realita po voľbách. A karty sú už dávno rozdané aj tak. Hra ale pokračuje
Ja si ale myslím že bohužiaľ vyhrá Pelle
@lonely66 na nu nereaguj. To je uuuplne vymlete.
Uz s tým dajte pokoj, normálne zostávam znechutena, každý deň 30 tém... už mám strach otvoriť chladničku ze vyskočí pelle alebo korčok
Daj vino, nohy do tepla a citaj dobru knihu.
@walentina7
A zmaz to.
@tehotna40 Mne sa páčia práveže tieto politické debaty ak idú ruka v ruke so slušnou konverzáciou.
Podľa mňa je to dôležita téma akým smerom sa bude Slovensko uberať....
Koho teda? Toho, co sluzil od hzds, s dzurindom bombardoval Jugo, cez smerakov po odora... Kazdemu dobre posluzil. 🤣
@janinah presne. Vsimla som si, ze volici pelleho, harabina, fica atd, vobec neovladaju zaklady. Ako keby som napisala, ze 1+1=3..... 😏
@janinah a + ze su lahko manipulovatelni.
Pandemicka zmluva s who😆😆😆 no to je náš najväčší problém lol
Eu alebo komunizmus…synonyma. Prast ako uhod
@walentina7 netreba brat vsetko vazne s tym suhlasim, zaroven si zachovat inteligentne vystupovanie a vyjadrovanie to zase pripominam ja.