Koľko platíte u kaderníčky?
Ahoj damy.
Mam fajn kadernicku, ale... akosi sa mi zda byt stale drahsia a drahsia...
Neporovname si aktualne ucty? Nech viem, ci je to normal alebo hladat novu.
Lokalita: Zilina
Vlasy: stredne huste, plave, po lopatky
Cena za dofarbovanie sedivych koncekov, toner proti zltym tonom, umyvanie, jednoduche fukanie: naposledy bez blocku 47 Eur
Kazde 4 mesiace si davam doplnat balayage, vtedy je to drahsie - ucet bol naposledy bez blocku 85 Eur.
nic, ved je lockdown :D
Pred tyzdnom v PK..vlasy krátke ale husté. Farbenie korienkov, tónovanie, strih, fúkanie 55 eur.
Farbu viem že používa kvalitnú a že je to hotová alchymistka. Kvôli cene som šla už aj k lacnejším ale NIKDY som nebola spokojná . Buď nevedeli strihať husté vlasy alebo farba hrozna, do žltá...takže uz neriskujem a radšej idem na istotu. Zohnať dobrú kaderníčku je umenie.
@evasugarova Košice - balayage + cervene tonovanie, strihanie, fukanie = 75€ bez blocku.
@7lenka11 mozem poprosit kontakt do spravy?dakujem🧡
@banalu možem kontakt na kadetníctvo ?
@evasugarova to je veľa??? Ja chodím na melír polodlné vlasy a platila som 140€ , zdalo sa mi to už vela. zmenila som salón a za to isté platím od 85-100e. Mesto: Žilina
Melir a podstrihnutie do polky chrbata vlasy huste dca 65€
@evasugarova komplet farbenie na blond s olaplex, podstihnutie, style 130, naposledy to isté ale s balayage 140
@penelope10 na instagrame glam_by_anitt a na fb Anita Billingham Make up and Hair.
@klarissa25 môžem kontakt na kadernicku ? ďakujem

@kate_cs aj ja chodím do Trnavy do Cassalle a tiež sa mi tá cena autorky zdá byť prehnaná.
Ja platím za strihanie stredne dlhých, ale mega-hustých vlasov + farbenie + fúkanie 35 eur. Síce je to známa a dáva mi lepšiu cenu, ale to je len tak proforma 😀