icon

Konečne je po sviatkoch

sisska96
22. apr 2025

Kto sa teší že je už konečne utorok a máme za sebou Veľkú noc a oblievačku ? 😂

Strana
z2
crazy_cat_lady
22. apr 2025

Ja tieto sviatky nijak neprezivam :D bola som rada za predlzene volno, stihla som byt s rodinou, upratat..cize za mna dobre :D

ivanakal
22. apr 2025

Ja sa netesim. Mam rada tie sviatky. A okrem toho bolo krasne pocasie. No kto by sa tesil, ze uz skoncili.

sisska96
autor
22. apr 2025

@crazy_cat_lady no u nas muži behali hore dole, deti, u svokrovcov u našich, prezliekanie xkrát, no proste katastrofa 😂

deti95060810
22. apr 2025

aj sa celkom teším. zas všetko v starých koľajách.

taktotedanie
22. apr 2025

@sisska96 ja urcite
Osobne by som tieto sviatky nijako vazne neprezivala to pripravovanie, varenie je dost vycerpavajuce
Nejaku tu spiritualnu ci duchovnu cast v rodine nijako extra neriesime

nynia
22. apr 2025

Ja som cele sviatky robila tak ani neviem, ze vobec nejake boli 🤣

zuzanita1609
22. apr 2025

My sme boli mimo,bez telefónov,tv, civilizovaného sveta a teraz hor sa do civilizácie a kolobehu a chaosu. Ba až dnes som sa dozvedela,že papá František už nie je medzi nami 🥺. Sviatky,oddych,pokoj bolo fajn.

sante81
22. apr 2025

@sisska96 ✌️ ja sa neskutočne tešim 🙏 7 dní doma ležmo po operácii, zajtra vyberú stehy a môžem sa konečne osprchovať, najesť, normálne prejsť po byte 😉

3petka
22. apr 2025

@sisska96 tak mne nevadí to prezliekanie a tak. Deti sú šťastne. Voľno je fajn. Ale vždy chodíme na obed najprv k muzovim rodičom potom k mojej mame a ja nedávam tie ich šaláty. Áno sú chutne ale taká som potom z nich nafúknutá ako keby som bola v 5. Mesiaci a to nehovorím o uvoľňovaní tlaku čo potom prichádza 😂😂

januska12323
22. apr 2025

@sisska96 aké si sviatky urobíš také ich budeš mať

vroni
22. apr 2025

Veľká noc mi mohla byť úplne ukradnuta, ale to parádne voľno sa mi páčilo. Včera sme ešte boli odviezť dieťa do školy a dali si zmrzku pri Dunaji, dnes už zase musím predstierať, že pracujem 😁

zuz0110
22. apr 2025

Tak ja by som si ich aj predlzila, ked bolo tak pekne. U nas sa ziadne sibacky oblievacky neriesia. Som rada, ze sme mali cas ist pozriet mojich starych rodicov, mala som cas napiect kolace, deti sa extremne tesili z poschovavanych mini darcekov (nasa verzia egg hunt). Keby sme neboli taki soplavi a ukaslani posledne dni, tak by to bolo perfektne. Nechapem preco sa niekto nechava utlacat svojou rodinou do niecoho, vo nechce robit 🤷‍♀️

sisska96
autor
22. apr 2025

@januska12323 no určite poviem návštevám nech vypadnú 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sisska96
autor
22. apr 2025

@taktotedanie presne tak to obskakovanie, varenie, pečenie. Konečne môžem už robiť svoju robotu
@3petka Presne tak :D Ale sú chutné

7miriam77
22. apr 2025

My sme boli celé sviatky na chatke, sadili sme, robili poriadky, aj dva výlety sme stihli, grilovali sme si , včera nás s dcérkou priateľ vyoblieval 🤣, takže za mňa super sviatky a škoda ,že už skončili

nyusika
22. apr 2025

@sisska96 tak asi vas to bavi, ked to robote...stazujes sa, alebo chvalis ?

diewcatqoo
22. apr 2025

Ja sa priznam, ze sa tesim, ze starsie dieta dnes uz slo normalne do skoly, lebo cele sviatky malo nejaku blbu naladu, malo snad 10 nervovych zruteni a spravalo sa ako trojrocne pocas najvacsieho vzdoru... tak aspon do pol druhej mam chvilu klud, uz som to potrebovala. Snad aj dieta uz bude mat lepsiu naladu, ked nabehlo znovu na skolsky rezim.

sisska96
autor
22. apr 2025

@nyusika Prečo by ma bavilo? Asi ti ušla pointa prispevku 😅

nyusika
22. apr 2025

@sisska96 neusla...pytam sa, naco robite nieco, co ta vyslovene obtazuje.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
nyusika
22. apr 2025

@1ryba u nas presne tak isto...prosiel len brat s troma malymi synmi, zatial ichj to bavi...uvidime, dokedy.
od stvrtka volno, krasne pocasie, kopec vylettov...brala by som este tyzden takto

lily246
22. apr 2025

@sisska96 prečo radšej nevypadnete ako rodina na dovolenku? Si dospelá svojprávna osoba, aké sviatky si urobíš, také budeš mať. My sme povýletovali až toľko, že dnes sme unavení a len relaxujeme. Bolo to skvelé a nič som nevarila.

guudy
22. apr 2025

@sisska96 ja robim to, co ma bavi. Velka noc a vsetky tie hnusne tradicie ma nebavia, takze ich poslednych 15+ r ignorujeme. Tesime sa akurat z prazdnin a volnych dni v praci. Nic ine neriesime.
Aj ty mas moznost sa zariadit tak, aby si ich mala (a aj hocijake ine sviatky) podla svojich predstav….

lily246
22. apr 2025

@lily246 a ešte dodám, vyrastala som v tradičnom poňatí trávenia Veľkej noci, kostol, kostol, kostol donekonečna a vyváranie, oblievanie a striekanie lacnými smradmi. Keď som odišla z domu, nikdy viac som nič z toho nepraktizovala. Vždy len oddych, cestovanie, pobyt v prírode, dobré jedlo v reštauráciách, zážitky, pohodaaa. Skús sa inšpirovať.

katica06
22. apr 2025

@sisska96 nie, ešte aspoň týždeň doma by bodlo

danica2711
22. apr 2025

treba zrušiť zvyky, ktoré ti nevyhovujú, zbytočné návštevy a prežieranie - a máš krásne sviatky

janinah
22. apr 2025

@sisska96 na čo chces spominať v starobe? Na to ako si sedela v robote asi sotva...
Presne take okamihy tvoria naše spomienky a ešte ti ten čas veselosti raz bude chýbať.
Mnohé by s tebou menili,brali by aj to behanie aj to prezliekanie a zavidia ti...že si zdravá,ze más deti a rodinu,ze máš domov...
Vsetko je o uhle pohľadu.

denkabemommy
22. apr 2025

Mám 2 synov, na mňa majú dovolený len korbáč, ale teda ja si užívam tieto sviatky, lebo mám najviac voľna pre seba v roku práve v tieto dni 😅

doriiis
22. apr 2025

Kľudne ešte týždeň by mohli byť.Pre mňa to nie je sviatok.Tie trápne zvyky sme zrušili už dávno.Pre mňa sú to len voľné dni strávené s rodinou a oddych

simsalabim
22. apr 2025

Ja sa netesim, ale iba preto, ze by som privitala viac dni volna. Na oddych a zahradu. Sviatky ako take moc neprezivame, u nas sa neoblieva a nesibe.

Strana
z2