icon

Krížiková výšivka: Hľadáte predlohy a inšpirácie?

luculka
20. sep 2007

Ahojte radi vysivate?podelte sa s nápadmy a predlohamy....ja zhánam hlavne Macka Pu 😉 🙂

vesi
16. okt 2007

to je dobré, všetci živí...už to je úspech 😀 😀 všimla som si že tabulka sa zaplňa, už sa teším na tie výtvory, len tie albumy si musíme niekde založiť...

julova
16. okt 2007

ja asi skusim ten azet..resp. mimibazar 🙂...ale to az potom, ked budem mat vysite nieco viac ako jedneho Garfielda 😀

a CD este neprislo? som to dala prvou triedou a teta na poste povedala, ze to ma byt na dalsi den (cize dnes) do 18:00 hod. tak dufam, ze nesalila 😠 😀

vesi
16. okt 2007

neprišlo, ale toto je dedina 😝 tu je všetko možné 😠 ja si urobím na azete, som tam zaregistrovaná,a vdaka tebe viem zmenšiť fotky, tak to nebude problém 😀 😀 😀

julova
16. okt 2007

😀 😀...nieco za nieco 😀...ja mam vdaka Tebe kopec krasnych predloh a viem ako hladat napr. na Picassweb 😀....tak ale dufam, ze zajtra to doojde 😀 😉

vesi
16. okt 2007

ked sa všetky spojíme a pomáhame si tu, tak sme proste geniálne 😀 😀
myslím, že zajtra to už určite bude tu 🙂
musím končiť a venovať sa aj rodine a možno sa mi podarí aj trochu vyšívať... 😉 papa

julova
16. okt 2007

OK...ja idem dovarit zemaaaky a konecne doklepnut Garfielda 😉...papa a nech Ti to ide od ruky 😉...aj venovanie sa a aj vysivanie 😀

matar
16. okt 2007

pošta mi prišla, čižičku rozošlem ale až buduci týžden, lebo skôr sa k svokre nedstanem. ale určite to bude. 🙂

zisťujem že sú tu ozaj samé šikulky- julová dobry nápad, ja som už v 5 proti 5 hovrila, že vyzráš byť pohodová šikulka 😉 Terezka sa má na čo tešiť 😀

michalag
16. okt 2007

Ahojte tak konecne sa mi podarilo vysit tie lisky, ak chcete tak kuknite
http://fotoalbumy.azet.sk/mgubalova/vysivanie/?...

michalag
16. okt 2007

bola tam mala chybicka, tak este raz 🙂
http://fotoalbumy.azet.sk/dracena07/vsivanie/?i...

matar
17. okt 2007

michalag, to je fantastické 😲 vyzerajú super. ako dlho si ich vyšívala? a kde si zohnala čiernu panamu? ja som už dávnejšie našla obrázky, ktoré vyzerali fantasticky na čiernom podklade ale čiernu som nezohnala a vyplnť to križikami by bolo o život 😒

vesi
17. okt 2007

ahojte, kočky, dupinka mi písala, že predloha na ten vianočný obrus s lampou je rozmazaná...má pravdu, dokážete to niektorá vylepšiť? mne sa to žiaľ nepodarilo 😠

misakulicka
17. okt 2007

pro zvědavé šikulky mám křížkovou výšivku ve svém albu o Tulíkovi-na konci.

whizzy
17. okt 2007

Idem pohladat, ci nemam, zatial vysite tieto 😵 http://photo.163.com/photos/xiou42672079/122894...

vesi
17. okt 2007

misa, ja som pozerala už minule, je to veľmi pekné a je toho dosť veľa, tak máš čo robiť 🙂
na tú dečku som sa už pýtala aj dievčat na livingu, tak uvidíme či sa niektorá ozve 😉

kaciatko81
17. okt 2007

ahojte, mozem sa k vam pridat? kedysi som vysivala, potom nebolo casu a teraz ma to tak nejako zasa chyta. casu sice stale nie je vela, ale aspon obcas ako relax je to fajn. v novembri budem tyzden doma, cez zimu sa vonku velmi byt neda, tak snad bude toho casu viac. sledujem vas a mate uzsane napady. mohla by som aj ja poprosit o ten program a predlohu na mikulassku cizmu? dakujem

whizzy
17. okt 2007

Vitaj kaciatko 🙂 O ten program popros Julovu, nech ta prida do tabulky.
Vesi, zial, nenasla som ten obrus ☹
Ale ako som hladala, tak som sa na vysivanie obrusov namotala, ze nejaky musim urobit 🙂 Viete mi poradit ako sa postupuje? Aku si mam kupit latku a tak? Som v zivote nieco take nerobila 😅

peter26
17. okt 2007

Vikendove mazelstvo?

lenadka
17. okt 2007

peter, ja ze sa sem ides ucit vysivat 😉 🙂 napisala som ti odpoved do "tvojej" temy

kaciatko81
17. okt 2007

whizzy, dakujem, napisem. a napisem aj matar, ona mam myslim tu cizmicku... my sme robili s maminou vianocny obrus na velky stol do obyvky, maly do obyvky a do kuchyne. mali sme normalnu panamu (taka ta celkom husta) cervenu a hnedu. odmerali sme, co potrebujeme na cisty obrus, plus nieco potom na zasitie a to sme odstrihli. a zacinali sme od rozku, tak sa to aspon mne da najlepsie. vysivali sme tam zlate hviezdicky.

michalag
17. okt 2007

ahojte 🙂 ,
matar 🙂 , ciernu panamu som nevedela zohnat ani ja, tak som si ju zafarvila na cierno, lebo by ma porazilo, kym by som to vysila. Robila som to tak pri tigroch a trvalo to hrozne dlho
Tie lisky mi pri malom trvali asi tak 2 mesiace, ale ked som sa do toho pustila tak to uz islo rychlo

vesi
17. okt 2007

BABY, jedna dobrá duša z livingu mi poslala novú predlohu na ten obrus vo farebnej verzii, píšte IP kto to chce 😀
julova, CD prišlo, dakujem. 🙂
whizzy, zajtra ho pošlem 🙂, postup pri obruse ako píše kačiatko 😀

kaciatko vitaj medzi nami 🙂
michlalag, líšky sú krásna, ale ja by som pri čiernej paname prišla o oči 😝 😀

kaciatko81
17. okt 2007

baby, o akom obruse to tu pisete, povedzte aj mne 😀
my sme vysivali na tmavohnedu panamu zlatou nitou, tiez to bol brut. ciernu si neviem predstavit 😅

michalag
17. okt 2007

vesi, ved to. Vecer sa velmi vysivat neda, kedze nato dobre nevidim a cez den nie je cas 😅

matar
17. okt 2007

michalag si hlavička, to by ma vôbec nenapadlo. z naplno som už raz krížikovala- pustila mi farba z bavlnky na biele pozadie a nešlo to dole, tak som poctivo celý obraz vykrížikovala bielou (to srdiečko čo mám v albume 😖 )

vesi
17. okt 2007

kočky tu je link na obrusy a je tam aj ten čo bola rozmazaná predloha, tu je čitateľná... 😉

http://picasaweb.google.com/1karolinka/MANTELES

dupinka
17. okt 2007

vesi: vdaka !!!! 😉

vesi
17. okt 2007

za málo, aspoň to nemusím každému posielať 😀

vesi
17. okt 2007

ináč, je to kvalitnejšie, však? 😕

dupinka
17. okt 2007