icon

Krmivo pre psa

mirka6661
12. júl 2018

Dobry den, mam doma yorkshira okrem toho, ze je denne na liekoch, ma prisnu dietu (problemy so zaludkom), doteraz sme mali od veterinarky royal canin - gastro intestinal, len posledne dni jej uz nerobia dobre, veterinarka ma dovolenku, neviete nejaku alternativu, inu znacku? Len konzervy, je po 2 operaciach zubov, granuly mi nepozuje.

Strana
z2
gab_riella
15. jan 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

ešte sa doporučuje stiedat jeden den varene, jeden den nejaku konzervu a zbytok nejake granule pre psa.

anulienkalenka
2. feb 2019
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

kolkokrát dene davate psovi jesť?

essenceee
6. feb 2019

niekto doporučuje davat to preventivne a niekto zase iba ked su problemy. každy na to ma uny uhol pohladu.

12romi34
3. mar 2019
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

zaleži aj od tvojho psa a od toho, v akom je zdravotnom stave a tiež aj od teba, kolko a ako do toho chceš investovat. Ak si nie si ista, porad sa so svojim veterinarom

damoska
19. mar 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

psovi by sa nemala davat vaena strava, ale iba strav aurčena pre psa, či už granule, alebo konzervy a to iste plati aj o mačkách

mareri
Odpoveď bola odstránená
gab_riella
28. máj 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

@mareri ako často mu to takto dávaš?

mareri
Odpoveď bola odstránená
magda15
Odpoveď bola odstránená
mirka6661
autor
8. aug 2019

@magda15 uz netreba nic, zial zomrela mi uz

sonka1981
6. sep 2019
Používateľ sonka1981 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sonka1981.

moja babka ma psika, ktory ma asi 100 rokov a pravda je, že mu dava lepšiu stravu, ako jem ja 🙂 kupuje mu same dobroty, same lepšie konzervy, granule. Ten pes sa ma ako kral

mareri
Odpoveď bola odstránená
essenceee
8. nov 2019

skus niečo kvalitne, bohate na vitaminy a mineraly a potom už nemusiš davat nič naviac

mara_mala
16. jan 2020

ja by som odporucila brit mono protein, to je na traviacie problemy ! inak ak mate problemy s granulami, neskusali ste zalievat vodou?

essenceee
5. mar 2020

nie je nahodou mono protein iba pre šteniatka?

zuzandela
5. mar 2020

royal canin nie su kvalitne granule,je to len obycajny prasok a mucka co obsahuju,takze ziadna vyzivova hodnota,vela chovatelov sa nanich stazuje a veterinari ich davaju len koli zmluve co maju s roylom zajednanu,nie z dovodu kvalitneho zradla pre psa..odporucam urcite zmenit granule,najlepsie cim maksie,niektore pre starsich psov su so specialnou krehkejsiou strukturou ako pre ine psy,takze sa aj rychlejsie rozhryzu,no a daju sa kupit aj polievky pre psov za par supov v chovatelskych potrebach ktore tie granule zmaksia a aj ochutia psovi,vacsina granul pre kastrovane alebo sterilizovane psy/suky su "lahsie" na travenie,maju nozsi podiel tukov a vyssi podiel vlakniny,takze mozete aj takeho granule vyhladat ako alternativu a urcite je jedno,ake granule najdete,ale davkovat radsej v mensom mnozstve na ten zaludok..drzim palce =)

magda15
Autor odpoveď zmazal
essenceee
27. máj 2020

psovi treba dat aj konzervu, aj granule, aj niečo uvarene, aj kusok masa

janicka648
Odpoveď bola odstránená
00momo
5. sep 2022

A mate niekto skúsenosť s granulami alebo krmivom Wolf? Ak ano boli ste s nim spokojn,? Je to kvalitné krmivo?

renat04
24. apr 2023

ahojte, ake mate skusenosti s krmivom pre psikov, mate nieco konkretne overene? mame noveho psika, tak by sme chceli logicky prenho to najlepsie🙂

izabellik
4. máj 2023

@renat04 akeho mate psika? vsak to samozrejme zalezi aj od toho, kazda rasa si podla mna vyzaduje uplne inu stravu, specialnu🙂 mne je jasne, ze ked pride uplne novy psik, tak clovek nevie, co skor :D co mu bude najviac chutit a tak, ale zase ich netreba uplne rozmaznavat.

gertrudka222
22. máj 2023

@izabellik Tomu ver, ze ho netreba rozmaznavat, niektori psickari nevedia co od dobroty, ked si kupia psa. Este mu aj vyvaraju a neviem co. To fakt netreba takto zaobchadzat s psikom. Granule psikovi uplne stacia. V nich ma vsetky ziviny, ktore potrebuje, aby pekne rastol🙂

betulinka1
22. máj 2023

@mirka6661 Skus znacku Britt. Maju pre rozne diéty. Moja civa nemohla kuracie ani obilniny mala alergiu, Cize som musela sledovat tieto zložky v zložení. Nesmela byt ani kuracia múčka v nich.

Strana
z2