icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

bibi24
4. jún 2010

@monicka7299 ja mam zatial predpisany len Gonal, ale na ziadosti bol aj Dipherelin a Pergoveris. Tiez mam mat kratky protokol a zacinam, ked dostanem ms. Tu mam dostat niekedy cez vikend pocitam, takze hadam zaciatkom bud. tyzdna uz budem pichat.
Moni a mas pero? Neviem ci som sa uz pytala.

zuzanabb
4. jún 2010

moni, ja som tiez celu stimulku nic necitila, len ku koncu trosku pobolievanie pri vajecnikoch, ale to fakt len asi 2-3 pred OPU. Ohladne zaludka alebo nevolnosti tiez nic, mozno aj preto, ze som si ich pichala vecerť.
Mne chlap lamal tie ampulky a pozeral na mna ako bojujem s pichnutim a pomahal mi ocami, ale nehrnul sa mi ich pichat sam 🙂 a na sono tiez nechodil so mnou. Lebo ja som chodievala do MT takze by nemohol zakazdym z prace odist. Ale teraz ku koncu chcel vidiet bublinku ale nestihol, lebo kym zaparkoval, tak som bola dnu na koze. Som si myslela, ze budem dlhsie cakat ako vzdy, ale tentoraz tam nikto nebol....

zuzanabb
4. jún 2010

@kefalinek dufam, ze si este netestovala!!!! 😉

neviete ako sony?

monicka7299
4. jún 2010

bibi ja mám pero a pichá mi to partner 😉 pichne to len troška a poctivo si on odráta 10 sekúnd čo to má byť ešte v koži 😀
- ja by som si to nevedela........... a nech sa zapája aktívne keď tí jeho spermíci nič 😀
ale tie Cetrotide nie sú pero to je taký prášok zvlášť a vodička zvlášť tak to bude sranda - ale to tiež nechám na neho......viac sa dozvieme v pondelok na sone.

sony44
4. jún 2010

ahojte
zuzibb- tak bojovníček zabojoval, vraj krásny embryoblast sa vytvoril, takže už ho máme v brušku. Ešte jednému sa tvoril, tak ak ešte dorastie tak nám ho dajú zmraziť( budú nám volať, čo a ako). Ja som taká šťastná ( aj keď ešte máme kus cesty pred sebou ) , len neviem teraz ako sa mám správať, je to taký zvláštny pocit. Najprv som sa bála či mi to nevypadne... som z toho nejaká hotová..... 🙂 🙂 🙂
aj vy sa držte 🙂 🙂 🙂 a ďakujem že si na mňa myslela... si zlatá 🙂 🙂 🙂

persephina
4. jún 2010

persephina hlasi, ze prve IVF nevyslo a krvne testy dnes po 14 dnoch su negativne :(

pepka25
4. jún 2010

Sony gratulujem,uvidis budes mat este aj mrazacika.Presne,aj ja som mala zvlastny pocit,aj mi slzy vybehli a bala som sa tiez aby mi to nevypadlo,ved som aj bola trosku nahnevana ze ma nenechali dlhsie lezat na posteli a poslali ma domov.Drzkajte sa 🙂 .

kefalinek111
4. jún 2010

ahojte babule ja sa vam u dlho neukazem lebo mam pokazeny notebook a nepapmatam si ani heslo muselo som sa nanovo prihlasit sem, ale som stale kefalinek, po krvicke sa vam urcite ozvem je to 14.6 tak zatial ahooooooooooooooooooooooooj

solinka
4. jún 2010

ahojte babulky pomožete mi ?

kefalinek111
4. jún 2010

jasne solinka a co ide?

solinka
4. jún 2010

persephina ☹ možem sa ta spýytat???

solinka
4. jún 2010

zuzanaBB si tu ?

kefalinek111
4. jún 2010

solinka ved napis o co ide ja mam tiez ivf za sebou ale neuspesne

pepka25
4. jún 2010

Kefalinek tak si si nerobila este test? Mne akurat dnes drahy kupil testik ale pouzijem ho urcite az neskor 😝 . 14.6. budem moc moc drzat palce!!

kefalinek111
4. jún 2010

na testik este cakam je odlozeny v suflicku

pepka25
4. jún 2010

😀 😀 😀

sony44
4. jún 2010

ďakujem babubuľky, aj ja Vám budem držať palce

strelka11
4. jún 2010

@sony44 gratulujem a drzim palce,nech sa v tebe pekne uhniezdi a nech si pekne rastie 😵 😵 😵

cherryl
4. jún 2010

@persephina hlavu hore dva tyzdne dozadu som na tom bola tak isto , sklamana , zuriva, nestastna , znechutena 😖
dnes uz odratavam dni /ktorych je asi milion 😅/ do druheho pokusu ktory proste musi vyjst a hotovo 😀

sony44
4. jún 2010

strelka - ďakujem, dúfam, že si nájde nejaké pekné miestočko 🙂 🙂 🙂

alienocka
4. jún 2010

Ahojte babizne!!!! Pozeram,ze to tu zije 😀
Drzim vsetkym palce a tym co vam to navyslo teraz,to urcite vide-len tomu treba verit.
Prajem vsetkym pekny vikend!!!!!!!!!!!!!!!

martinaaaaa
4. jún 2010

monicka ja mam za sebou tiez 2 injekciu a tiez nemam ziadne pocity a mala by som nieco citit ☹

persepinka je mi to strasne luto ☹ ☹ a ked sa mozem opytat aky ste mali problem a ci si mala PK

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa ja som tiez nic necitila. Az v poslednych dnoch stimulky som bola taka nafuknuta a ma pobolieval vajecnik. A prestavalo mi chutit jest a aj pit a preto som sa bala syndromu,ale nic!!! Drzkaj sa a pichaj sa 😀

barchee
autor
4. jún 2010

baby, prvé dni po injekciách nemusíte cítiť nič...mňa síce hneď večer pichal pravý vaječník, ale je to veeeľmi individuálne, takže neriešiť, horšie to bude pri konci, keď budú folikuly veľľké...to tlačí troška 😕

kokos, nič sa so mnpu nedeje, len prsia mi furt volako rastú a bolia jak šlak😀 už pomaly musím kukať vemeňácku podprdu 😀

martinaaaaa
4. jún 2010

tak dikes baby uz som sa zlakla ze ja nereagujem

martinaaaaa
4. jún 2010

barchee to je super aspon vies ze je vsetko v poriadku ked rastu je dobre bude vela mlieka 🙂 pre babo

zuzanabb
4. jún 2010

@sony44 gratulujem 😵 vecer pred spanim som na ne myslela 😉 Na moje embryjka zase mysleli vtedy kamosky a pomohlo, tak dufam, ze tebe to tiez pomoze. Ja som po transfere lezala asi 10 minut na tej koze a potom som isla hned na wc, lebo som mala maximalne plny mechur. Takze sa neboj, ono to z teba uz nevypadne 😵 Pekne si brusko hladkaj a aj ked ti to bude pripadat divne, tak sa kludne s embryjkom rozpravaj.

kefi som zvedava na krvicku, boze 14.6. je este dalekooooo 😉 dufam, ze si netestovala! 😉 Najskor v utorok! 😀

@solinka co sa deje? napis IP ak nechces verejne.

janemari
4. jún 2010

Ahojte 🙂
no mna injekcie len cakaju,ale papam lieky Proveru a od cca 2-3 dna som precitlivenejsia,nervoznejsia.... Dnes som uz bola taka vytocena z jednej kolegyne ze som ju skoro niekam poslala aj ked je viac ako 10 rokov starsia.A neviem co bude ked zacnem pichat difereline.To som mala ako liecbu a to teda somnou dobre mavalo 😀

zuzanabb
4. jún 2010

@persephina je mi to velmi luto ☹

barchee ty sa aj pravidelne kremujes? mne sa to hrozne nechce aj ked viem, ze treba. ja sa len obycajnou niveou, nemam speci krem pre tehotne

zuzanabb
4. jún 2010

@janemari aj so mnou to mavalo 😉 bolo mi furt do placu... aj pri filmoch kedy inokedy neplacem. vsetko ma nasieralo a zaroven mi bolo luto 😀 To je hrozne co si tie hormony robia s nami co?