icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

janemari
4. jún 2010

To ano,u mna to boo doslova bola som precitlivena,potom som sa nahnevala resp.vytocila do nepricetna a vzapeti som sa zacala rehotat ako blba.Okrem toho ma pobolievaju vajecniky obcas,ale viac menej ked nepijem alebo len velmi malo.

alienocka
4. jún 2010

ja som dost vybusna povaha,ale pri stimulke som bola uplne pokojna a vyrovnana az mi to bolo samej cudne 😀

janemari
4. jún 2010

ja som myslela ako liecbu endosky.Co urobi somnou stimulka este uvidime.Mozno ze to nemam z tabletiek teraz ale som unavena a pred mrchou 😕

martinaaaaa
4. jún 2010

presne aj ja som burlivej povahy skorpion to sa nezapre ale pri difereline a teraz pri puregone som krotka ako baranok a divne to je hlavne mm 🙂 dufam ze po tych liekoch sa znovu dostanem do formy 😉

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa aj ja som SKORPION 😀 08,11,1981 😀

alienocka
4. jún 2010

Aj mojmu manzelovi to bolo divne. Ale oddychol si a uz som aj ja vo forme ustipacnej a vybusnej skorpionky! Ved ale bral si ma taku ,tak co?!

martinaaaaa
4. jún 2010

ja 16.11. 😉 tak oslavujeme spolu 😉

martinaaaaa
4. jún 2010

co by bez nas robili co zazijes so skorpionom na to do smrti nezabudnes 😉

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa super!!! Takze citala som horoskop na tento rok a bolo tam,ze od maja nam zacina nove a stastne zivotne obdobie! Vraj aj my si uz konecne zasluzime byt stastny. Ta sa tes!!! Urcite ti to vide 😀

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa ja to tiez vravim. A ja mam doma este levika,krory potrebuje byt nad vsetkymi a vladnut,ale pri mne sa mu to dako nedari. Achce byt obdivovany atd. , no zabudni 😀
takze mame take talianske manzelstvo 😎

martinaaaaa
4. jún 2010

no super esteze sa mi to v tom aprili posunulo na maj 🙂 🙂niekedy sa oplati cakat 😉

martinaaaaa
4. jún 2010

no ja mam doma vasniveho barana tak to tiez byva divoke 😉

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa ja tomu verim,ze vsetko je to tak ako to ma byt. A kedze si skorpionka ty to urcite zvladnes. Nam v zivote nikdy nic nejde jednoducho, a preto si to potom dokazeme viac vazit.

martinaaaaa
4. jún 2010

ty mi hovoris zo srdca touto vetou si to cele vystihla mas uplnu pravdu my nic v zivote nedostaneme zadarmo ale vazime potom vsetko co dosiahneme 😉

janemari
4. jún 2010

8.11.1981 pekny datum no tak to si poriadne citlivy clovek,ale mala by si mat stastie v kariere a schopnost ziskavat peniaze 😉

tak ja mam dom strelca 😖 a ja som chuda rybicka 😀

martinaaaaa
4. jún 2010

janemari aj mne prosim napis o mojom datume 🙂 16.11.

alienocka
4. jún 2010

@janemari kariera nic moc a tie peniaze 😖 ? Ale citliva som aj ked to tak nevyzera. Ale ked ma niekto nastve tak si to pamatam snad navzdy a potom mu to pekne spocitam 😎

martinaaaaa
4. jún 2010

janemari to je take zle ze neodpisujes ☹

martinaaaaa
4. jún 2010

no tak dobru nocku baby 🙂

janemari teraz sa budem aj bat ☹

alienocka lucim sa skorpionka 😎

alienocka
4. jún 2010

@martinaaaaa ahoj skorpionka a bojuj!!!!

janemari
4. jún 2010

martinaaa ja sa do toho vyznam len trosku,ale citlivost tam mas aj ty.ale nenapisala si cely datum.

alienocka ked sa budes snazit o karieru a peniaze mas to vo vienku ze ich dokazes ziskat

alienocka
4. jún 2010

@janemari dakujem!!! Mozno raz,ale teraz budem mat karieru matky! Dufam 😀 A este nieco o mne vies?
Myslim,ze martinaaaaa je tiez rok 1981.

janemari
4. jún 2010

alienocka infosky si najdes npr.na nejakej numerologickej stranke,da sa tam zist vselico o sebe.Strasne davno som sa tym nezaoberala ale ten datum ma strasne zaujal 🙂

alienocka
4. jún 2010

@janemari aj tak dakujem 😀

janemari
4. jún 2010

myslim ze cislo 1 v datume je citlivost,intuitivnost,duchvnost

janemari
4. jún 2010

alienocka pre teba Kto má v numerologickej mriežke štyrikrát jednotku je pokojný a veľmi citlivý. Týmto ľudom pripadá ťažké jasne vyjadriť svoje pocity, a preto bývajú často nepochopení. Cítia sa neistí a hľadajú partnera, ktorý im dá vnútornú stabilitu, ktorú oni sami bolestne postrádajú, aj keď navonok vystupujú často veľmi sebaisto. Ľudia zo štyrmi jednotkami strácajú často svoju sebaistotu a môžu byť veľmi nepríjemní, keď nevedia ako ďalej, alebo sa cítia byť zahnaní do kúta. Je pre nich veľmi dôležité nazhromaždenú energiu rozumne odbúravať tak, aby našli vnútorný pokoj.

janemari
4. jún 2010

🙂 alienocka este toto:Napriek tomu, že ľudis s dvoma a viac 8 majú organizačný talent a veľa duševnej energie, len s ťažkosťami dokážu svoj talent pozitívne využiť. Viac ako jedna 8 zo sebou nesie veľa negativity, a pretože je 8 číslo rovnováhy, musia títo ľudia znovu a znovu hľadať a vytvárať rovnováhu a harmóniu a musia sa vždy pýtať na svoju motiváciu. Vďaka veľkej duševnej a logickej schopnosti pochopiť veci v ich základných vlastnostiach, majú mnohí z nich kreatívny talent. V tejto dobe sa takýto myšlienkový proces dobre hodí pre výpočtový priemysel, kde vytváranie počítačových programov musí byť založené na logických postupoch. Ľudia s niekoľkými 8 vedia tiež, pokiaľ chcú, ostatných presvedčiť. Majú organizačný talent, cit pre financie a len zriedka prehliadnu príležitosť zarobiť peniaze. Môžu sa stať vo finančných záležitostiach nenásytnými a malichernými. Taktiež existuje stále nebezpečenstvo, že sa na svet pozerajú z tej černejšej stránky. Pre tento okruh ľudí je veľmi dôležité, aby nezabúdali na pozitívne myslenie a jeho silu.

alienocka
4. jún 2010

@janemari vycerpavajuce dakujem! A ty sa tym nezaoberas? Lebo to tak nevyzera 😉 Naozaj dakujem!!!!

alienocka
4. jún 2010

A vsetko sedi!!! Ja som negativistka a potom to aj tak vyzera: Ale IVF bolo nieco prve pricom som uvazovala pozitivne- a pomohlo!!!

janemari
4. jún 2010

alienocka ja sa zaoberam kadecim,ale akoze naplno nicomu.Ale pokial mozem pomozem.KEd s iprecitas nieco o ludoch v znameni ryb tak uvidis ze sa radi zaoberaju mystikou a podobnymi vecami. 😉