Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ja som dost vybusna povaha,ale pri stimulke som bola uplne pokojna a vyrovnana az mi to bolo samej cudne 😀
ja som myslela ako liecbu endosky.Co urobi somnou stimulka este uvidime.Mozno ze to nemam z tabletiek teraz ale som unavena a pred mrchou 😕
presne aj ja som burlivej povahy skorpion to sa nezapre ale pri difereline a teraz pri puregone som krotka ako baranok a divne to je hlavne mm 🙂 dufam ze po tych liekoch sa znovu dostanem do formy 😉
@martinaaaaa aj ja som SKORPION 😀 08,11,1981 😀
Aj mojmu manzelovi to bolo divne. Ale oddychol si a uz som aj ja vo forme ustipacnej a vybusnej skorpionky! Ved ale bral si ma taku ,tak co?!
ja 16.11. 😉 tak oslavujeme spolu 😉
co by bez nas robili co zazijes so skorpionom na to do smrti nezabudnes 😉
@martinaaaaa super!!! Takze citala som horoskop na tento rok a bolo tam,ze od maja nam zacina nove a stastne zivotne obdobie! Vraj aj my si uz konecne zasluzime byt stastny. Ta sa tes!!! Urcite ti to vide 😀
@martinaaaaa ja to tiez vravim. A ja mam doma este levika,krory potrebuje byt nad vsetkymi a vladnut,ale pri mne sa mu to dako nedari. Achce byt obdivovany atd. , no zabudni 😀
takze mame take talianske manzelstvo 😎
no super esteze sa mi to v tom aprili posunulo na maj 🙂 🙂niekedy sa oplati cakat 😉
no ja mam doma vasniveho barana tak to tiez byva divoke 😉
@martinaaaaa ja tomu verim,ze vsetko je to tak ako to ma byt. A kedze si skorpionka ty to urcite zvladnes. Nam v zivote nikdy nic nejde jednoducho, a preto si to potom dokazeme viac vazit.
ty mi hovoris zo srdca touto vetou si to cele vystihla mas uplnu pravdu my nic v zivote nedostaneme zadarmo ale vazime potom vsetko co dosiahneme 😉
8.11.1981 pekny datum no tak to si poriadne citlivy clovek,ale mala by si mat stastie v kariere a schopnost ziskavat peniaze 😉
tak ja mam dom strelca 😖 a ja som chuda rybicka 😀
janemari aj mne prosim napis o mojom datume 🙂 16.11.
janemari to je take zle ze neodpisujes ☹
no tak dobru nocku baby 🙂
janemari teraz sa budem aj bat ☹
alienocka lucim sa skorpionka 😎
@martinaaaaa ahoj skorpionka a bojuj!!!!
martinaaa ja sa do toho vyznam len trosku,ale citlivost tam mas aj ty.ale nenapisala si cely datum.
alienocka ked sa budes snazit o karieru a peniaze mas to vo vienku ze ich dokazes ziskat
alienocka infosky si najdes npr.na nejakej numerologickej stranke,da sa tam zist vselico o sebe.Strasne davno som sa tym nezaoberala ale ten datum ma strasne zaujal 🙂
myslim ze cislo 1 v datume je citlivost,intuitivnost,duchvnost
alienocka pre teba Kto má v numerologickej mriežke štyrikrát jednotku je pokojný a veľmi citlivý. Týmto ľudom pripadá ťažké jasne vyjadriť svoje pocity, a preto bývajú často nepochopení. Cítia sa neistí a hľadajú partnera, ktorý im dá vnútornú stabilitu, ktorú oni sami bolestne postrádajú, aj keď navonok vystupujú často veľmi sebaisto. Ľudia zo štyrmi jednotkami strácajú často svoju sebaistotu a môžu byť veľmi nepríjemní, keď nevedia ako ďalej, alebo sa cítia byť zahnaní do kúta. Je pre nich veľmi dôležité nazhromaždenú energiu rozumne odbúravať tak, aby našli vnútorný pokoj.
🙂 alienocka este toto:Napriek tomu, že ľudis s dvoma a viac 8 majú organizačný talent a veľa duševnej energie, len s ťažkosťami dokážu svoj talent pozitívne využiť. Viac ako jedna 8 zo sebou nesie veľa negativity, a pretože je 8 číslo rovnováhy, musia títo ľudia znovu a znovu hľadať a vytvárať rovnováhu a harmóniu a musia sa vždy pýtať na svoju motiváciu. Vďaka veľkej duševnej a logickej schopnosti pochopiť veci v ich základných vlastnostiach, majú mnohí z nich kreatívny talent. V tejto dobe sa takýto myšlienkový proces dobre hodí pre výpočtový priemysel, kde vytváranie počítačových programov musí byť založené na logických postupoch. Ľudia s niekoľkými 8 vedia tiež, pokiaľ chcú, ostatných presvedčiť. Majú organizačný talent, cit pre financie a len zriedka prehliadnu príležitosť zarobiť peniaze. Môžu sa stať vo finančných záležitostiach nenásytnými a malichernými. Taktiež existuje stále nebezpečenstvo, že sa na svet pozerajú z tej černejšej stránky. Pre tento okruh ľudí je veľmi dôležité, aby nezabúdali na pozitívne myslenie a jeho silu.
A vsetko sedi!!! Ja som negativistka a potom to aj tak vyzera: Ale IVF bolo nieco prve pricom som uvazovala pozitivne- a pomohlo!!!
alienocka ja sa zaoberam kadecim,ale akoze naplno nicomu.Ale pokial mozem pomozem.KEd s iprecitas nieco o ludoch v znameni ryb tak uvidis ze sa radi zaoberaju mystikou a podobnymi vecami. 😉

To ano,u mna to boo doslova bola som precitlivena,potom som sa nahnevala resp.vytocila do nepricetna a vzapeti som sa zacala rehotat ako blba.Okrem toho ma pobolievaju vajecniky obcas,ale viac menej ked nepijem alebo len velmi malo.