icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

kefalinek
7. jún 2010

zuzka dakujem ani neviem, ci mam nejake priznaky, záhradku mame veliku, len ked sa tam nemozem moc teraz hrabkat a kopkat 😖 , ale manzelik to zatial zvlada, na ten testik sa chystam v stredu mal by to byt 11 den po KET tak som zvedava, akurat ma trosku pobolieva v boku,tam kde bol kedysi pravy vajecnik 😉
a ty ako sa mas babo poslucha v brusku
juliet nam to vyslo zatial na 30 000 sk a dufam ze krpcek je uz v brusku, a ze je to konecna suma,ale mali sme po IVF, este jeden vklad KET, a za ten sa doplacalo aj s liekni 150 eur, ale to uz bolo vlastne druhe kolo, pretoze IVF nevyslo.

kefalinek
7. jún 2010

babenky prosim vas nemate nahodou niektora doma DVD NEBERTE NAM PRINCEZNU, s Marikou Gombitovou a Mirom Žbirkom??? Zhanam pre nasu malu...

juliet2812
7. jún 2010

kefalinek, ďakujem za odpoveď
držím palce 🙂

alienocka
7. jún 2010

@kefalinek drzim ti palce a verim,ze ti to vide!A este ti prajem nech ti to rychlo ujde do tej stredy 😀

zuzanabb
7. jún 2010

kefi nemam take DVD ale skus pobehat po stankoch, obcas mavaju taketo dvd s rozpravkami. Podla mne je to dobre, ze ta pobolieva vajecnik - teda to miesto kde bol 😉 Silno ti drzim palce. 😵 Ja idem zajtra k mojej obvodnej gynekologicke prvy-krat od prepustenia z centra, tak som zvedava. Ak bude vsetko OK, tak mi da aj knizku 😵

juliet nas to tiez vyslo dokopy okolo 28.000 -30.000 ale ja som si este navyse dokupovala injekcie (lieky), lebo sa mi natiahla stimulka a nevysli mi lieky. A tie dalsie som si uz hradila v plnej vyske sama, lebo poistovna preplaca len tu prvu davku, ktora bezne vystaci. Takze som navyse platila asi 4500 sk. Za predlzenu kultivaciu sa v mojom centre plati 5000 sk, ktoru mozes mat a nemusis. Za metodu ICSI sa tiez plati, to je napichovanie vajicok spermiami, ktore tiez mozes mat a nemusis a to nas vyslo 8000 sk, takze o tieto ciastky ta to mozno vyjde este lacnejsie. Ale neviem ako je to v inych centrach a ake maju cennik.

kefalinek
7. jún 2010

alienocka diky moc

pepka25
7. jún 2010

Kefalinek,ani ja nemam ziadne priznaky,uz ma aj prsia prestali boliet, som z toho zufala,uz som sa aj vyrevala,ked tu citam ake priznaky maju,alebo mali ine baby ☹ .
Juliet nas to vyslo dokopy 1300 eur,ale my sme dost platili za ICSI.

kefalinek
7. jún 2010

pepka ja tiez nemam ziadne priznaky, a vobec sa neciim ako tehotna, neviem robila si si test??? plac nam moja nepomoze, neboj musime verit dobre to dopadne. mna nebolia ani prsia, ani mi zle neni, kava mi chuti.... tak som z toho blazonko 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

pepka25
7. jún 2010

Ved mna drahy furt upokojuje a ze on vobec nechape co by som mala citit,ved je to len 5 den a ze kolke nevedia do 3 mesiaca ze su vobec tehotne.A mamina to iste,ze ona tiez nemala cele tehotenstvo ani jeden priznak,tak dufam este ze to mam po nej 😅 ,lebo ja som ani cez stimulku nic necitla a to mi v den ET povedali ze mam dost zvatsene vajecniky ze ci ma netlacia.A kava mi tiez chuti amozno este viac ako predtym 😀 .Smeju sa na mne doma,lebo som zahlasila ze by som brala vsetky tehotenske priznaky naraz,len nech citim ze som v tom 😀 😀 😀

awe
7. jún 2010

@kefalinek
@pepka25 kocky, prepacte, ze vam sem vstupujem, ale chcem vas trosku ukludnit 😉 ja som bola zaciatkom maja na KET, klud som mala len 2 dni po vklade, potom som chodila normalne do prace....robila som uplne vsetko tak, ako keby som nebola tehu...priznaky som nemala ziadne, ani bolesti bruska, ani prsia ani nic, az ked mi na 10DC vyskocili na teste //, tak som skoro odpadla....fakt som to necakala...prve tehu priznaky mi zacali az zaciatkom 6tt - tehu nevolnosti, bolest podbruska a ku koncu 6tt ma straaasne zacali boliset prsia - takze kocky, na prve priznaky mate casu este dost, minimlne take 2-3 tyzdne 😉 drzim palce, nech vam to vyjde 😉 😵

barchee
autor
7. jún 2010

@awe čau 😀 baby presne, nestresujte sa príznakmi 🙂 keď budú mať nastúpiť, nastúpia...ja tiež ani neviem, že som tehu, okrem bolesti pŕs...nič iné sa nedeje, nevracám, zle mi býva málokrát...šak viete, informujem vás priebežne 😀 akurát mi už bruch trolinka vyliezol 😝 brmbolec sa volako ponáhla sa ukázať 😀 😵

barchee
autor
7. jún 2010

že 8 tt dnes...haaaaaaa, neverííím furt, krááása 😅 ale jak to letí 😕 😵

pepka25
7. jún 2010

Babky diky za ukludnenie,dufam ze to bude ok a my si s kefalinek a ostatnymi dievcatami tak isto najdeme take riadne kolajnicky 🙂

janemari
7. jún 2010

ahojte,dakujem za radu ako pichat vcelicky.No mne povedali ze najlepsie je pichat rano lebo aj odber sa moze robit hned na dalsi den rano,ked sa picha vecer tak sa jeden cely den caka a odber je az na dalsi den.A celkom mi to vyhovuje rano lebo ked pridem z nocnej mozem pichnut doma a potom mam pobednu tak si tiez budem pichat doma.Potom by uz mala byt PN.Islo to fajna,ja som sa rozlozila v obyvacke a ked som mala vsetko nachystane som sa vyvalila do kresla tak sa mi moje tukove vankusiky dobre nazbierali a mala som kde pichnut 😀 Zajtra sa ide na druhu 😅

ewikta
7. jún 2010

ahojte dievcata-neprispievam ale rada si vas precitam...som 7 den po ET a chcela by som sa opytat ktory den si mozem spravit test...dakujem

janemari
7. jún 2010

ewikta este to nemam za sebou ale mne povedali ze sa testuje 10-11 den,lebo skor je to zbytocne aj ked niektorym ukaze test slabu ciarku aj na8 den

ewikta
7. jún 2010

janemari: dakujem

kefalinek
7. jún 2010

ewitka pockaj aspon na 10 den, mna uz tiez ten testik omina takze neviem ja mam 10 den zajtra

martinaaaaa
7. jún 2010

no caute baby ja idem zajtra na USG ako rastu foliky no som fakt zvedava vobec nic necitim dufam ze mi liecba zabera ☹

ewikta
7. jún 2010

kefalinek mala som v plane az v stredu,len som chcela vediet ze na ktory den je dobre ho spravit...kamaratky domna hucia ze nech testnem chcela som vydrzat az do odberu krvi ale asi nakoniec nevydržím 🙂

martinaaaaa
7. jún 2010

alienocka tak dik no v com niesme dobre 😉

janemari
7. jún 2010

ewitka ked urobis testik nahodou prilis skoro a najdes len / tak budes sklamana.Ja sa tiez chystam vydrzat aspon tych 10 dni 🙂

ewikta
7. jún 2010

skusim v stredu testnut...snad budu //..dakujem dievcata 😉

zuzanabb
7. jún 2010

kefi a pepka ja som tiez nemala a vlastne ani nemam ziadne priznaky, takze v poho. Kavu by som pila aj teraz, mam strasnu chut na latte 😀 Prsia aj mna prestali boliet na nejaky cas po ET a az po potvrdeni tehu zase zacali trochu - ale fakt len trosicku. Zle mi zacalo byvat tiez asi az v 6-7tt aj to len od hladu, inak nic - ani raz som nezvracala. Takze keby som jedla pravidelne, tak mi vobec nie je zle. Hlavu hore dievky - tento tyzden vycikate // 😉

kefalinek
7. jún 2010

zuzka uz tolko nebosoruj 😀 lebo ja sa aj bo 😀 bojim si ten test urobit ako vas tu citam

petuska123
7. jún 2010

@zuzanabb ahoj pozeram ze pochadzas z BB....my sa tiez pokusame o babo 1 rok a zatial nic

janemari
7. jún 2010

kefalinek este pockaj netestuuuj 🙂 nech sa pekne hcg nazbiera a potom tam bude velka dialnica //

zuzanabb
7. jún 2010

@petuska123 ahoj 😉 ano som priamo z BB a ty?

kefi 😀 fasa, ze ma volas bosorka 😅

martinaaaaa
7. jún 2010

kefalinek ty si pri stimulke citila nejake bolesti alebo tak 😒

kefalinek
7. jún 2010

janemari sa ti povie netestuj,pockaj ja ti to po ET pripomeniem vies ake je to lakadlo?
zuzka ale taka dobra bosorka 😀 😀 😀 😀
martinaa ani nie