Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@martinaaaaa nezufaj a neboj!!! Musis verit svojim genom 😀
@martinaaaaa neboj, len neupadaj 😉 ver svojim embryjkam a uvidis, ze to dobre dopadne 😵
@alienocka fakt mi to nepridava na pokoji su to vychcanci a naozaj je to svinstvo ak mi to aj vyjde tak ma tam dnes vidia naposledy a pojdem ku svojmu gynekologovi 😎
@zuzanabb - to máš pravdu, odľahlo mi, pretože som už mala v špinení aj prímes krvi, raz je to len hnedé, raz viac raz menej, mám pocit že si ani nemôžem povedať že je lepšie lebo vzápätí ja to horšie, tak len dúfam, že aj napriek tomuto bude bábatko v poriadku...ale predsa som sa trochu skludnila.
a ty ideš kedy najbližšie na sono?
tak pomaly vyrazam pre babetka nenecham ich dlhsie v miske u mamicky im bude dobre 🙂
@martinaaaaa drzte sa!!§ A ozvi sa 😉
tak ja som bola vcera u svojho gyndosa, a ten vsetko premeral, opisal a povedal ze vsetko v poriadku aj placenta aj mimi, aj velkosti vsetlijake a o dva tyzdne idem na prve krvne testy, o mesiac na dalsi utz 😀
sony tak si ma strasne potesila 🙂) ja som tiez z heliosu martin a vklady som mala len cez vikendy a nedoplacali sme nic, ale ja som skor myslela na to, že nas niekolkokrat prehnali zbytocne, dalo sa trolinku urychlit
ahojte tak aj ja som uz doma,vsetko v poriadku aj ked urodicka podla mna slaba v lavom vajecniku 4 a v pravom 2 cize 6 bojovnikov.Este pobede volam vysledky krvi a v pondelok dalsia kontrola.
@sony som ti hovorila ze to bude dobre 😉 Ale aky bol podareny tvoj muz ako mu odlahlo ked sestricka povedala je to v poriadku 😀
@kefalinek - aj ja som rada a ďakujem, ja mám o čosi menšiu bublinku ako ty, tebe to sono robili na ktorý deň po et? vidím, že máme skoro rovnaký predbežný termín pôrodu - ja mám na fotke zo sona, podľa veľkosti vačku 21.2.2011, tak to si budeme vymieňať poznatky, aj ked ty už máš s bábatkom skúsenosti
a teraz ideš kedy ? ja ešte v utorok - chce ma vidieť lebo stále špiním a niekedy je tam aj prímes krvi, mám nariadené len ležanie - takže viem že s drobčekom to teraz už zvládneme
ja chodím do martina, ale do iscaru, ale myslím, že postupy sú tam podobné,lebo v iscare pracuje doc. Tomáš, ktorý bol pri zrode heliosu.
baby tak to mate termin na moje narodky 😀
sony ja som bola na 16 den po KET, ale vkladali mi dve a ani som nekrvacala ani nic.
ja idem 28.6. na srdiecko, budeme si brucha merat ako nasa mama vie hovorit 🙂)
janemary a moja mala je nar. 22.3. a v januari ma meninky a ja som vianocna takze budeme tri mesiace po sebe oslavovat
@janemari - ste to rýchlo obehali, vieš ono sa to každému dobre hovorí, ale keď sa to týka práve teba je to iné. Budeme volať poobede obidve. A na počet sa moc nepozeraj, základ že sú, ja som mala 14 a nakoniec zostal jeden. takže radšej menej a kvalitné. Som zvedavá či ti zvýši dávku. áno manželovi odľahlo, boli sme obidvaja dosť vynervovaní.... ale už to opadlo. a kedy máš narodky?
my sme decembrovi vsetci zacina to svagor 1.12. a konci synovec 31.12. a to sme tu este aj 3 Evy
ani mi nehovor, penazenky to akosi zvlada, len horsie je to snami chodime stale hore dole uz sme sa minule smiali, ze si chodime flase vracat
ahojte, tak som dočítal čo som tu nebola. @sony44 super správy, držkaj sa.
a čo sa týka tých víkendov tak ja chodím tiež do heliosu a napr. aj zajtra idem na sono a mali sme mať aj prvý pohovor s embryologičkou. ten sa ale nakoniec zrušil lebo jej do toho niečo prišlo ale inak robia normálne.
@sony ja mam narodky 21.2. 😉 No ja som ratala,ze ich bude viac a bude aj nieco na zamrazenie a ako vidim aby sme na koniec neskoncili na ICIS 😖 Ale budem verit dalej.A doki povedal ze urcite mi budu davky zvysovat.Ale dala som si ibalgac a je mi fajn. O hodinku budeme volat,tak som zvedava.
@janemari - tak ten náš drobček je úplne presne na tvoje narodky, ale myslím si, že ten termín sa bude meniť, to nevadí len nech sa nám narodí vo februári 🙂 🙂
a vy ste nemali plánované icsi? to je dobre, že si môžeš dať niečo od bolesti. a ty si picháš perom, alebo riediš?
veru...už len hodina
@sony keby sa kvoli ziadosti neposunul cas tak by to aj mne vychadzalo tak ze sa male narodi okolo tohoto datumu.Nie nemal isme planovene icsi lebo muz ma vyborne vysledky,ale pokial budem mat ja malo vajicok tak to asi budu chciet urobit.JA si jednu injekciu miesam a druhu mam v pere.
@janemari - diphereline miešaš a v pere máš gonal alebo pruregon(či ako sa to volá)?
aj my sme čakali dlho na 2. žiadosť - 2 mesiace, ale aj tak sme skorej nemohli ísť, lebo vraj OPU môže byť vykonané najskôr po 3 mesiacoch od prvého opu.
aha - tak možno ti urobia pol na pol - pol icsi a pol normálne - ktovie ?

@martinaaaaa - ďakujem aj ja vám 🙂 🙂 🙂