icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

sony44
18. jún 2010

@janemari - ďakujem, aj ja vám

martinaaaaa
18. jún 2010

@monicka7299 ako sa ams 🙂

martinaaaaa
18. jún 2010

ako sa mas malo byt 😀

janemari
18. jún 2010

sony aj ja dakujem a uz bolo dost vypisovania ideme sa odreagovat von za mojimi hafanmi a potom si dam dobru kavicku mnaaaaam Majte sa,ale ja vecer pridem a docitam vas 😀

kefalinek
18. jún 2010

ahojte aj ja idem vikendovadovat tak sa tu pekne majte a pozitivne myslenie majte...

sony44
18. jún 2010

prajem Vám pekný víkend.... ahojte 🙂 🙂 🙂

monicka7299
18. jún 2010

kefalinek - a kamže, kam?

monicka7299
18. jún 2010

ufff...lež som Vás dočítala.... nejak ste sa činili dievčatá 😀

martináááááá- mne vkladali dve dvoj-bunkové ..........viac nemáme ani mrazáčikov............. a Ty 4-bunkové a 6-bunkové tiež na druhý deň ????? tak to som v prdeli....................

inak to by ma teraz zaujímalo koľko buniek má byť na druhý deň..

Mala som 5 folikulov a vybrali 2 vajíčka - ostatné boli prázdné.....

annamary27
18. jún 2010

@monicka7299 nestersuj sa ,tebe sa určite pekne delia dalej v materničke kde je im už lepšie jak v nejakej skúmavke.Na druhý den popisujú 2-4 aj 6bunkový vývoj,takže je to aj u teba o.k. 😉 😉 😉 ver tomu. 😵 😵

monicka7299
18. jún 2010

veď to dúfam..... rozhodla som sa, že nepôjdem ani budúci týždeň do práce....
no, uvidím po víkende.....ale v nedeľu budem 5. deň po ET tak zostanem ešte doma....

kefalinek
18. jún 2010

monicka tak zelam babmulkam nech sa im u teba zapaci na 100%

monicka7299
18. jún 2010

ďakujem..... podobne 😉 ozaj-už vieš koľko ich máš?

barchee
autor
18. jún 2010

ahoj babulky 🙂 tak prcek krásne raste, srdiečko bije, má 17,74 mm a všecek je v porááádku 😀 mám sa už hlásiť u svojej gyndy, utroš mám brať ešte 2 týždne. Takže v pondelok sa objednám k svojej gynde a uvidím, no, už aj tehu knižku by som rada mala 😅 😵

janemari
18. jún 2010

@barchee tak nech len pekne rastie dalej 🙂 @monicka ty uz nestresuj lebo.... 😀 no.Uz mas faulky u seba tak sa pekne staraj nech rastu.

cucuriedka
18. jún 2010

@barchee no parada 🙂 inac to by ma aj zaujimalo kedy tu tehu knizku davaju... 🙂

janemari
18. jún 2010

cucu davaju ju okolo 11-12tt 😉

barchee
autor
18. jún 2010

@cucoriedka niektorí gyndovia dávajú hneď ako vidia akciu srdiečka, iní zas až v cca 11-12 tt ako píše janemari. kamarátka teraz pri druhom tehu dostala tehu-knižku už hneď v 5tt, takže to závisí od lekára asi ...neviem... 😝

zuzanabb
18. jún 2010

ja som dostala knizocku v 9tt lebo vtedy som isla k doktorke oficko na prve sono. Tyzden predtym som isla k nej na krv, takze uz mala aj vysledky. Niektorym babam naozaj davaju knizku hned ked vidia akciu srdiecka a su aj taky co cakaju na koniec prveho trimestra.

@barchee gratulujem, ja ani neviem kolko mal drobec mm naposledy, lebo som sa zabudla spytat a ani na obrasteku to nie je napisane 😅 no neva.

@sony44 najblizsie mam ist k moje 13.7. Mi to pride ako vecnost 😀 Ale mala by som sa objednat este na nejaku biometriu k inej doktorke, takze mozno ma objedna skor ako mam prist k tej mojej. Uvidim. Verim ti, ze prezivas stres. Kurnik, to niektore zeny ani nevedia ako otehotneju a robia vsetko pocas tehotenstva a nic sa babatku nestane a vobec si to nevazia.
A ake lieky ti este dali k utrosu?

@janemari mozno budes mat aj mrazacikov z toho mnozstva. Ved ak sa podari oplodnit vsetky a vydrzia, tak ti 1-2 vlozia a zvysok mas na buduce 😉 😵 Urcite mas viac ako som mala ja, tak bud rada. Ja som pichala diphereline, potom cez stimulku menopur a tiez mi museli pridat ku koncu aj merional, lebo slaba reakcia. Ja som si musela riedit vsetky tri 😅 nemala som pero.

@kefalinek tak u nas mam pocit, ze oslavuje furt cely rok a zaciatok roku je najsilnejsi. Partner ma narodky (aj ja mam akurat vtedy termin 😉 ) jeho neter meniny, vo februari ma jeho mamina narodky, v marci ma jeho dcera, moj synovec a moja mama narodky. V aprili ma jeho segra narodky a jej partner meniny 😀 potom je chvilu klud a od augusta to zacina zase, lebo ja mam meniny, synovec meniny, priatelova neter narodky. No ale september je vrazedny lebo ja mam narodky, aj starka, otec a polosvagor narodky, moja mama, segra, priatel a jeho dcerka meniny. Hrozne 😀

janemari
18. jún 2010

zuzanabb ja som spokojna,len aby to neboli foliky prazdne.

zuzanabb
18. jún 2010

janemari neboj, aspon jedno urcite bude! 😉 a to icsi neber ako zlu vec, ak budu vsetky foliky s vajkami, tak ti mozno naozaj napichnu len 4 a 2 nechaju volne same.

monicka7299
18. jún 2010

čo máte na pláne cez víkend??? Ja vôbec netuším.........
..a neviem, či sa mi chce ísť ku rodičom..... keby nepršalo tak by sme pogrilovali...

janemari
18. jún 2010

monicka ja nemam predstavu,ale asi o trochy upratat,navarit a hlavne oddychovat aby bojovnici rastli.

alienocka
18. jún 2010

@martinaaaaa takze konecne si sa dockala!!!! gratulujem!!!! A vidis ake su pekne 😀 Teraz si ich len pekne opatruj a mojkaj 😀 A ostali ti aj mrazacikovia?

alienocka
18. jún 2010

@janemari pekne sa pichaj a drzkaj. Vydrzis jednu vcelicku navyse,nie? Musis to brat tak,ze uz si ides pre babatko 😉

martinaaaaa
18. jún 2010

@alienocka neostali mrazacikovia mame len tychto dvoch co nam vlozili dufam ze sme prisli domov traja 🙂
@monicka7299 ty im vobec neveris ved 2 bunkove su na druhy den super mne povedali ze to jedno 4 sa vyvija normalne a to druhe 6 bunkove sa trochu ponahla ako jeho mama 😀 ved som prisla na svet o skoro dva mesiace skor 😎

alienocka
18. jún 2010

@martinaaaaa aha ☹ A co sa stalo s ostatnymi? teda ci ti to povedali.

martinaaaaa
18. jún 2010

@janemari a neboj vsetky predsa nebudu prazdne 😉 a drz sa pri pichani este chvilu a mas to za sebou 😉

martinaaaaa
18. jún 2010

@alienocka z 12 boli 4 nekvalitne vajka 8 ich napichli z toho 3 sa prestali vyvijat hned a dnes som prisla vlozili mi dve naj zostali 3 a z nich dve sa k nicomu nemali a to jedno sa mrazit neoplatilo 😝

sony44
18. jún 2010

k tým tehotenským knižkám - ja som ju pri druhom tehotenstve dostala na základe prvého vyšetrenia - v zrkadlách - že videla prekrvenú a zvačšenú maternicu, nebolo mi robené ani sono ani hcg krv, stačilo jej povedať, že tehot. test vyšiel pozitívny - takže knižočku som mala a pritom do 10 tt som nevedela čo je s bábom - či bolo vo vačku, či bilo srdiečko a sa vstrebalo, alebo či tam vôbec bolo - takže knižočka mi bola na dve veci...... takže babuľky radšej dobré výsledky a vidieť bábatko rásť ako mať knižočku, mne tá moja bola k dvom veciam..... takže fakt to záleží od dr. ale asi bežná prax je ked je akcia srdiečka
@zuzanabb - dal mi ešte duphaston a estrofem 2x1, snád pomôžu. máš pravdu, niektoré baby prídu k bábatku ani nevedia ako a aj priebeh tehotenstva v pohode. čo už...... musíme už len tomu nášmu drobčekovi veriť a myslieť pozitívne (aj ked je to niekedy ťažké) aby cítilo, že my to nevzdávame, tak ani on to nemôže vzdať 😉

sony44
18. jún 2010

@martinaaaaa - akože sa jedno neoplatí zmraziť, to čo je? to ti povedali?