Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
JA ani totiž neviem či som nervózna alebo podráždená ale viem, že mi nič nie je dobré.... som náročná na okolie a aj na ľudí v práci.... 😕
zuzana-18 - štvrťročný stres? .... my vybavujeme IVF od novembra 2009 - tak už je na čase!!!!
@monicka7299 máš pravdu,to sa blíži aj k pol roku-ten stres,ale podstatný je výsledok,ktorý z toho vyplinie.
Dnes od rána makám jak fretka,som bola v obchode,ale nákup-mini ľahký,potom som varila,oprala,teraz som si konečne na chvíľu sadla.Dnes to už radšej nepeháňam.Zajtra ožehlím-dúfam,že neublížim môjmu drobcovi... 😲 veď tak opatrne.Lebo tie minúty sa akosi menia na hodiny.
Akurát mi píše kámoška,"ahoj,tak sa mi narodila dcéééera...."
Júj baby,vo februári už budeme my takto písať,či v marci. 😉 ?
@monicka7299 no dnes som robila pre istotu ešte jeden a to som dnes 9.deň po ET mala som test, s citlivosťou 25 HCG a tie // - sú krásne viditeľné, akurát dnešná je silnejšia 🙂
monicka gratulujem k ciarockam a dakujem za podporu
zuzana a Ty si doma? si po ET?
tinka - gratulujem..... ja budem deviaty zajtra ale skúsim až v nedeľu....
ozaj.... kedy sa chodí na to sono kedy sa dozviem či je jedno alebo dve ????? 😉
ALE TO SI BUDEM MôCť AJ DOMYSLIEť PODľA VýšKY TOHO HCG.. nechám sa prekvapiť, v stredu budem múdrejšia 🙂
monicka7299 hej,som po ET,dnes štvrý deň-ET v nedeľu a som doma tento týždeň,ale budúci už idem do roboty
Ale dr mi povedal,že mám byť po ET 2-3 dni v kĺude a potom normálna existencia 😉
Tebe vkladali dve blastocysty?
ZUZANA - ano 2 embryjka dvoj-bunkové v pondelok OPU a v stredu ET..... dnes 8.deň 🙂 a Ty? koľko ich máš?
monicka7299 ja mám PK-zostali 3 blastocysty-jedna jednotková vložená a dvaja mrazáčikovia.Ja som mala ET ešte len v nedeľu,takže ešte málo -štvrtý deň,ale prsia mám už teraz o dve čísla väčšie 😀 .Ale to mávam aj pred ms,aj keď viem,že teraz je to príznak tehu 🙂 .
Janemari nemáš zač,hlavne nech pomôžu,aby sa dalo pekne vybrať tých 10 a viac vajok 😉
Baby nechcem pôsobiť ako "blb",ale čo som čítala históriu koníka,tak veľa báb si kontrolovalo stav krčka maternice-či je tuhý a nízko položený a tvrdý atď...To ako mám vedieť???Sledujete to niektorá?
ďakujem pekne za rady...
TO KEĎ SI ZAVEDIEš UTROGESTAN TAK TO CíTIš, žE TO TAM Máš V úTROBáCH TVRDé 🙂
No ak myslím správne útroby,tak mám 🙂 .
Myslíš útroby cestou k zavedeniu..lebo utrogestan dávam čo najhlbšie vládzem 😉
@zuzana_18 no a tam hlboko zacítiš také ako ploskú gulku a tá je úplne nažačiatku tehu tuhá a tvrdá...ja mám už krčok mäkkší ako úplne na začiatku, ale je na ňom v strede taký akoby malilinký štuplík-to by mala byť asi tá zátka 🙂
@monicka7299 tíško gratulujem k tieňom na teste, je to dobré znamenie 😵 😀
baby, dnes ma strašne bolí hlava, nechcem si dať žiadne tabletky, šak ani žiadne s najväčšou pravdepodobnosťou nemôžem 😅 mení sa tlak, možno večer zaprší 😖 tak len ticho trpím ☹
Tak ako sa mavate,oslavujete vyhru vo fotbale 😉 Inak baby a od kedy sa berie ten utrogestan 😕
@barchee mna boli hlava tak isto. ale ja mavam migreny a bez tabletky zvraciam az do nemoty aj dva dni. Mozes si dat paralen, ten nam povolili aj v centre pri bolestiach.
@sony44 cakala som tam ako krava 4 hodiny skoro ma piclo. Najskor babatko nevedela najst, tak som sa zlakla a potom ho objavila vraj uplne v zadu nizko. Vraj je dost v labilnej polohe a placenta je nizko pri krcku. Ale inak je v poriadku. Len je trochu vacsie ako by malo byt na ten tt. Vraj o 9 dni je dopredu, ale to sa vraj stava, ze urcite obdobie rychlesie rastie a potom zase dalsi vobec, tak sa to vyrovna. Normalne mam termin 14.1. a podla jej vypoctov to teraz vychadza na 5.1. Aj mam fotku ale nejdem ju teraz vkladat, lebo mi je dost zle z tej hlavy. Tak si idem lahnut. Toto pocasie ma hrozne vytaca.
A sranda bola, ze ked ho chcela zmerat tak bolo blbo otecene a tak mi zacala buchat po bruchu nech sa krpec otoci 😅 a on sa fakt otocil.... som nemohla.
Ale druhy sok som dnes zazila ked som isla ku kamoske po jedno cd a ma male deti. Tak jedno do mna narazilo celou silou a akurat do brucha, tak som sa skoro rozplakala... Dufam, ze sa nic nestalo.
@monicka7299 drzim ti palce aby tie // boli ozaj miminkovske. Lebo ty mas sice // na 7 den po ET, ale ty si mala len dvojdnove embryjka. Nemozes testiky porovnavat s inymi co testovali na 7 den po ET a mali predlzenu kultivaciu. Kolko dni si od pichnutia pregnylu? Ak viac ako 10 dni, tak by to mali byt tie spravne // 😵
Nechcela som ta vystrasit, po tych strsoch co si mala, to v ziadnom pripade. Lebo dvojdnove embryjka sa hned neuchytia ako sa moze uz patdnove. Tvoje museli este trochu dozriet v maternicke, takze sa aj uhniezdili neskor ako tym babam co su rovnaky den po ET ale mali PK.
zuzana co sa tyka testovanie mas pravdu.Preto kazu testovat az na 12 den,lebo vysledky skorsich testov nemusia byt objektivne.

No monicka 7299 tak to si ma pobavila.Ja som tiež síce stresáák a riadny ,ale toto si zabodovala na 100%!Super.
Ale sa ani nečudujem,je to jedem štvrťročný stres,že až strach...Ja budem mať taký v nedeľu keď budem testovať.síce siedmy deň,ale ja to inak neprežijem.
Baby inak dnes som nadpriemerne nervózna 😠 ,má niekto nápodobný stav??? 🙂