icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

zuzana_18
28. jún 2010

@zuzanabb ďakujeeeeem veľmi pekne,fotky nejako nestihám.Ešte počkám či to potvrdí piatková krvička 🙂

monicka7299
28. jún 2010

ahojte...takže dnes je 12. deň (ja viem už som písala) ale len toľko som chcela, že príznaky nemám žiadne, test neukázal nič a zajtra mám dostať krámy a dnes už také špinenie.... takže asi z toho nič nebude 😢 v stredu krv potvrdí.

martinaaaaa
28. jún 2010

@monicka7299 daj sancu este tej krvi 😉

martinaaaaa
28. jún 2010

tak hcg z krvi mam 49 😕 nie je to malo ved baby mavaju 100 a vyssie

cherryl
28. jún 2010

martinaaaa HCG je pozitivne od 10 takze si to pekne prekrocila /samozrejme ze su aj baby co maju hned stovky ale kazda reagujeme inak tak aj hodnoty su odlisne / cez 100 sa potrebujes dostat na druhom odbere krvi drziiiiiiim palceky 😉

martinaaaaa
28. jún 2010

@cherryl dakujem tak do piatku mi bude dlho 😕 ale aj sa tesim trochu 🙂

wera
28. jún 2010

cherryl a Ty sa máš ako? ako budete teraz pokračovať?

cherryl
28. jún 2010

wera teraz som mesiac po neuspechu takze je to uz za mnou 😵 a predo mnou 2.pokus tak v septembri a keby sa niaco prihodilo medzi tym cakanim aj prirodzene tak nebudem namietat 😀

monicka7299
28. jún 2010

cherryl-prečo až v septembri?

wera
28. jún 2010

tak vidím že si na tom rovnako ako ja 🙂 ja už som vypísala v centre žiadosť na druhé IVFko a čakám teraz na schválenie a v septembri by sme sa do toho vrhli odznova 🙂 ...teda ale ak by to vyšlo dovtedy aj prirodzene tak by som bola ten najšťastnejší človiečik 😀
budem Ti moc moc držať palčeky nech Vám to výjde do toho septembra "klasicky" 😉
... by sme si mali asi založiť novú témičku IVF na jeseň.... 🙂

wera
28. jún 2010

moni aj mne povedala doki že by som si mala dať 3 mesiace pauzu a potom sa pustiť do ďalšieho IVFka...

cherryl
28. jún 2010

wera ziadost som podpisala ale vraj ju budu posielat az niekedy v july vraj nesmie byt starsia ako 1-2 ale to je asi v kazdom centre ine 🙂 a temicka-- ja som 1.IVF na jar akurat ze mi pokracuje 😀

tecus
28. jún 2010

Ahojte, ja som tu nova. Teraz sme presli s manzelom prve vysetrenie ohladom IVF. Mam trosku strach, ale tuzba po dietatku je vetsia 🙂 . Som prekvapena ze kolko parov ma take iste problemi ☹ . Chodi niekto z Vas do BA Gyn Fin??
Ake mate skusenosti?

cherryl
28. jún 2010

vitaj tecus 😀 neboj nie ste v tom sami 😉 som tiez z gynfiv skusenosti su take aj take ale to si kazdy musi prezit a preskakat na vlastnej kozi 😖 poradit to je uz ine si na tom spravnom mieste 😀

annamary27
28. jún 2010

@martinaaaaa na 10ty den je to pekné čísielko,ja som mala na 14ty den len 25 .Hlavne,aby sa ti to znásobilo pri najbližšej kontrole.Nič neboj,bude to v poriadku. 😀 😉 🙂

monicka7299
28. jún 2010

annamary - si písala, že Ti test nič neukázal?

chicca555
28. jún 2010

@tecus ahoj, ja som bola v GF na IVF tento mesiac, nevyslo nam to hoci doki Harbulak bol nasimi vysledkami nadseny, no embryjka si to nemysleli☹ ja idem do Heliosu do MT na druhy pokus, s GF som nebola spokojna... ale drzim prsty, nech ti to tam vyjde 🙂

annamary27
28. jún 2010

@tecus AJOJ. Ja chodím do GF v BA k doktorke Stenovej,velmi milá osôbka.Okrem 1sestričky mi tam prišli všetci milí a ústretoví.Pripravte sa na častejšie návštevy centra,ked sa do toho pustíte.My od kedy sme tam prišli až po bohužial neúspešne skončené IVF sme tam boli 18krát.Najpr vyšetrenia,čo komu je a čo komu nie je,potom návrh na IVF,mnažel 2krát u urologa,1 vyšetrenie genetiky a potom pichanie injekcií-kontroly rastu folikul-výber vajíčok-vloženie embryí a potom kontroly krvičky či som tehotná.Je to tortúra,ale oplatí sa ju absolvovať kvôli mimi. 😀 😀 😀

annamary27
28. jún 2010

@monicka7299 ano písala,mne neukázal test s citlivosťou 10ani len tienik a HCG som vtedy mala v krvi 25.

monicka7299
28. jún 2010

@annamary27 skúsim ešte dnes kúpiť taký s citlivosťou 10 ....ten som si robila 7. deň a ukázalo čiarku ale to bol podľa všetkého Pregnyl..... skúsim ešte zajtra 13.deň.... Mám vložené 2 a aj som ich stráááášne chcela obe tak by malo byť HCG vyššie... nechám sa prekvapiť...ale dnes už špiním a zajtra mám dostať ms, takžeč moc šancí si nedávam.....

...hneď som si na dnes vzala aj brigádu, tak idem si skrátiť čas užitočne aspoň, lebo by som sa nečinnosťou doma zbláznila..... aj tak treba našetriť na 2. kolo 😒

teleranka
28. jún 2010

@monicka7299

@annamary27
boze , ja vas vobec nepoznam , ale citam vas a citim s vami.....to je uletene....akoby ste boli rodina....
nevzdávajte to ešte, ešte sa to moze podarit !!!!!!
myslite si, ze je neico pravdy na tom, ze neú úspešnosť IVF je podmienená aj tým-ktorým CAR? že nie všade sú rovnakí odborníci?

teleranka
28. jún 2010

@monicka7299
este som sa chcela opýtat baby, aký druh ivf vám robili????
pýtam sa z dovodu, ze kamaratka s manzelom boli 3krat na ivf....dvarat im robili IUI, neuspesne, az na posledny krat ICSI a to bolo uspesne....

martinaaaaa
28. jún 2010

@annamary27 pozerala som si hodnoty ake maju byt tak nechapem co mi ta sestricka hovorila "no vyzera to tak ze ste tehotna" a ja ze vyzera to co znamena 😠 a to mne vkladali 2dnove embryjka tak tie hodnoty by boli zajtra vyssie keby sa im racilo pracovat aj v sobotu 😎 😎

katy2
28. jún 2010

@teleranka neplet si to... IUI nie je IVF.... IVF je nieco ine.... moze byt dlhy alebo krartky protokol, s ICSI alebo bez, s predlzenou kultivaciou alebo bez.....
inak drzim palce....

martinaaaaa
28. jún 2010

@teleranka my sme mali IVF ICSI na 1 krat zatial vyzera ze uspesne 🙂

martinaaaaa
28. jún 2010

@monicka7299 drz sa monicka a este nezufaj 😉

martinaaaaa
28. jún 2010

@cherryl dakujem som myslela ze som odpisala a pozeram ze nie mne vkladali iba 2 dnove embryjka tak by to malo byt v pohode 🙂

teleranka
28. jún 2010

@katy2
tak uz mi z toho sibe...ja vsetko som nazyvala ivf, co nie je prirodzene pocatie, vies?
ani neviem, akyprotokol mam ja....ziadost je teraz v poistovni a akurat som si vsimla, ze mam tam pisane dva druhy injekcii.....

tinka1987
28. jún 2010

Ahojte baby, tak my máme tiež krvičku pozitívnu na HCG a vraj s vysokými hodnotami, ale aké sú na pani doktorka z Heliosu nestihla povedať, pretože som bola taká zaskočená, ale zdravo šťastná. Martinaaaaa gratulujem a Moni nezúfaj ešte nie je všetko stratené 🙂

annamary27
28. jún 2010

@monicka7299 ja som mala ostať pri tom mojom pláne,že test ocikám až ked mi z krvi potvrdia stopro tehotenstvo,len aby som aj ja konečne videla 2čiarky.ale vystrašila som sa počas toho mojho krvácania testovala som napokon testov celkovo v rozne dni.Pri druhom IVF si ušetrím peniaze aj nervy s tým testovaním a nechám to na krvičku. 😵