icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
10. júl 2010

@makovicka53 vies je to smutne ze taki ludia maju deti a ti co by im aj modre z neba dali nie a nie ale na kazdeho raz pride aj na teba 🙂 drzim palce 😉

zuzana_18
10. júl 2010

@martinaaaa ahooj,už si tu dávno nebola.No čo,ako sa máš,čo nového?Tak hovoríš,že už si mala dve krvičky a pozitívne?Supeeeer,výborneeee!!!Nech to ide takto pekne ďalej.Aké bolo HCG?Aj Ti už robili UTZ a videla si si malinkaté?Ja hej,mám aj fotočku.My ideme 20.7.na krv a ďalšie sono či bije srdiečko,aj Vám už by malo byť vidieť srdiečko,že?Drž sa a opaatruuuj.

makovicka53
10. júl 2010

@martinaaaaa ...velmi pekne dakujem...podobne aj tebe drzkkaj sa 🙂

martinaaaaa
10. júl 2010

@zuzana_18 ano 23.7 mam ist na sono ale pojdem az v pondelok nestihame to z dovolenky dufam ze uz uvidime srdiecko 🙂 hcg som mala 1x 49 a 2x 310 takze dobre a to je super ze mas uz fotku 😀 sa strasne tesim 😎
@makovicka53 aj ja dakujem 🙂

zuzana_18
10. júl 2010

@martinaaaa ďakujeeeem,aj tebe siiilno držím prsty a si na dovolenke?Lebo my máme tiež v auguste 2 týždne a vybehla by som niekam,ale sa bojííím.Aj keď dr poved.že by sa prakticky na dovču ísť mohlo.Máš aj nejaké tehu príznaky?

martinaaaaa
11. júl 2010

@zuzana_18 no velmi mi narastlo brucho mam chut na mesko a paradajky ale teraz prevlada slaninka a rezne 😀 a nemavam ranne nevolnosti som vracala po transfere asi 4x a potom po potvrdeni tehu raz a ty ako

zuzana_18
11. júl 2010

@martnaaaaa ja práveže vôbec nič,občas ma zabolí žalúdok,ale inak ani nevraciam ani nič.Ale kámoška mi hovorila,že jej začalo byť zle až v 9.Týždni,tak uvidíme.A brucho mám strašné,ale to je určite ešte s hormónov.
Veď drobec má ešte len nejaké 4 mm..Jedine čo mám je spavá nemoc.Stále by som spala.S tými chuťami tak rôzne,skôr mi chutí slané ako sladké a melóny 🙂 .Si na dovolenke?

martinaaaaa
11. júl 2010

@zuzana_18 este niesom ale chystame sa do senca na jazera takze po slovensku kedze sme zacvakali za babo 😀 som rada ze uspesne 😉 a tu spavu nemoc mam aj ja to je asi jedine co ma ubezpecuje ze som tehu 😎

monicka7299
12. júl 2010

ahojte..... no, zajtra sa ide na druhú konzultáciu do centra - som strašne zvedavá čo nám povedia... chcela by som aby sme hneď aj vypísali žiadosť...

janemari-dúfam, že všetko v pohode...

martinaaaaa
12. júl 2010

@monicka7299 ahoj monika som rada ze si to nevzdala 🙂 zajtra daj vediet 😉

janemari
12. júl 2010

@monicka7299 zajtra sa to uzavrie,idem do centra kazali mi prist.Ak mi urobia sono a zoberu krv malo by to byt jasne.

wera
12. júl 2010

@monicka7299 jasné moni neboj určite vypíšete druhú žiadosť 🙂 my sme ju hneď spísali tak verím že aj u Vás to tak bude 🙂

..... joj ja už za tri týždne začínam ďalšiu stimulku...mám strach že nám to zase nevýjde... 😒

wera
12. júl 2010

@janemari budem moc držať palce aby to dopadlo dobre 🙂 špiníš ešte alebo už nie? a testík si neskúšala?

janemari
12. júl 2010

@wera raz spinim raz nie,raz silnejsie raz slabsie.A skusala som testik ale s citlivostou 25 a nic.A to si myslim ze uz na 9 den po ET by malo byt nieco vidiet. 😅

wera
12. júl 2010

@janemari určite nezúfaj, hlavné je že si nezačala krvácať 🙂 hlavne iba oddychuj a rozprávaj sa s drobcom 🙂

janemari
12. júl 2010

@wera uvidime zajtra.Ale ked idem na wc vzdy zo strachom co tam uvidim.A cele dni len lezim a posedavam,nenamaham sa.

wera
12. júl 2010

@janemari ja Ti veľmi dobre verím ako sa cítiš ale treba myslieť pozitívne a veriť že to vyšlo 🙂

janemari
12. júl 2010

@wera snazim sa ale ja som od prirody realista pesimista.a riadim sa heslom cakaj horsie dufaj v lepsie.

wera
12. júl 2010

@janemari tak to heslo sa mi docela páči 😀 tak sa necháš prekvapiť 😉 ... dúfam, že to bude príjemné prekvapko zajtra 🙂

janemari
12. júl 2010

@wera hlavne nech uz viem na com som.

zuzana_18
12. júl 2010

@monicka7299 držíííím všetky prsty,aby toto IVF už bolo úspešné a vyšlo presne tak ako má!!!!Drž sa!
@martinaaaaa a budeš sa v pohode aj kúpať?Robíš všetko ako keď si nebola tehu?Ja som stále nejaká doplašená 😖 .Inak drahý môj mi kúpil maxi melón,ja som sa do ňho pažravo pustila a je mi straaašne na vracanie.Tak mi treba,nemám byť pažravá 😀 .
@janemari žiadne zúfanie-písala som ti do inej témy.

martinaaaaa
13. júl 2010

@zuzana_18 no jasne ja sa kupem od 1.6. 🙂 a stale musim mat pohybove aktivity ved by som sa zblaznila 😉

monicka7299
13. júl 2010

@janemari -keď len špiníš tak to tak asi má byť... mne bolo zo samej seba zle a prežívala som úplné trápenie keď som si sadla na záchod a nebolo to len špinenie.... tak som tam sedela aj 10 min. a plakala.....normálne slzy mi tiekli a potom som vyliezla .... fuj.... to už nechcem...

dnes si pôjdem kúpiť aj ja ten femibion... lebo nič somnebrala...

chicca555
13. júl 2010

monicka7299 - ja mam uz za sebou prvu konzultaciu na 2.IVF-ko, ale zmenila som centrum, z GF som presla do Heliosu 🙂 nas teraz caka draheho spg, ktory bude az zaciatkom augusta a mal by nam doki vypisat ziadost a v septembri ideme na to 🙂

baby, otazka - ked idem vypisovat cestne prehlasenie, je tam otazka - termin prveho IVF, to je ktory datum? OPU alebo ET? neviem si dat rady, ktory tam dat 😅

monicka7299
13. júl 2010

@chicca555 - v GF sa Vám nepáčilo?

ja ostanem ešte tentokrát v iscare..... a žiadosť vypisujú v centre...Ty vypisuješ sama?
...a povedali Vám prečo sa to neujalo? ...to ma zaujíma najviac

wera
13. júl 2010

@chicca555 tak super že už máte za sebou konzultáciu k druhému IVFku 😉 teraz to už pôjde rýchlo 🙂 a ak si nebola spokojná s prvým centrom tak dobre že ste ho zmenili, aspoň budete teraz aj psychicky spokojnejší 🙂 budem držať palce 🙂

wera
13. júl 2010

@monicka7299 je to femibion 800 😉 ja ho tiež beriem, odporučil mi to ešte môj doki keď sme skúšali "klasicky" otehotnieť 😉 a kedyže to máte konzultáciu?

chicca555
13. júl 2010

@monicka7299 nie, sklamal ma ich pristup... v heliose sa doki teraz na konzultacii pytal, ze preco mi davali dve embrya, nevedela som, lebo v GF mi hned oznamili, ze daju dve a hotovo... a taktiez sa ma napr. aj pytal, ake som mala embryjka (1,2 a pod), ani to mi tam nepovedali... vravel, ze on by mi dve urco nedaval, ze som mladucka na to...

mne ked to nevyslo, som chcela vediet, ze preco, ale nikto mi nevedel odpovedat, iba som dostala suchu odpoved od sestricky, ze sa mam objednat na konzultacie k dalsiemu IVF... to uz bola sila... som zo ZA a kvoli takemuto pristupu sa nebudem znova trepat do BA 🙄 doki v H mi vravel, ze mozno mi dali menej kvalitne embryo, ale to ja som nevedela, sak ziadne info ohladne embryi som nemala, vedela som, ze mi daju dve... a taktiez som ostala prekvapena, ze zo 7 embryi mi dali dve a neostali ziadne na mrazenie...

v heliose by mi ziadost mali tiez vypisat, ako mi ju vypisali v GF, len im tam este musim doniest vypisane cestne prehlasenie, ale to som podpisovala aj v GF

chicca555
13. júl 2010

@wera dakujem, snad to tentokrat vyjde k uplnej spokojnosti - babatku 🙂

pytal sa ma vsak, ci nechcem vyskusat IUI s darcovskymi spermoskami, lebo ze som uplne v poriadku, dokonca som super reagovala na stimulku, ze by mi to mohlo vyjst na prvy sup, ale neviem... 😒

chicca555
13. júl 2010

viete mi povedat, ktory datum sa berie ako datum IVF? datum, kedy bolo OPU alebo ET?