Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
je tak to mame skoro narovnako 😉
a kolky dc si dnes?
este ziadny...stale cakam na menzes...ale stimulujem 11 den
ahojte zenicky dlho som sa tu neukazala lebo este stale mi nedosla odpoved z poistovne je tomu uz pomali pet tyzdnov a nic co myslite nemala by som tam do tej poistovne zavolat alebo nieco urobit co ak mi tu moju ziadost niekam zapatrosili
reachell nemusis volat ja tiez cakam na potvrdenie ziadosti už 4 týzdne a volala som tam a povedali mi ze vsetky ziadosti po novom posielaju na general. riaditelstvo a zevraj mame byt trpezlive, takze tak.ä, a cakame a cakame, aku mas positovnu ja všeobecnú.
ahoj babyyyy, zajtra ideme na konzultáciu do iscare...som zvedavá, trošku nervózna...ideme dať spraviť nový spg...z toho ferticentu som ostala volako sklamaná....tak mi intuícia šuškala iné centrum 🙂 tak uvidíme... a vy ako??? čo máte nové???
ahoj barchee....drzim ti palce na zajtrajsiu konzultaciu...dufam, ze to dopadne lepsie
ďakujem, dúfam aj ja 🙂
ahoj barchee, ja idem zajtra na UZV a tento tyzden na predoperacne vysetrenia a muz na krv a hadam koncom buduceho tyzdna ak pojde vsetko hladko by mohol byt odber vajicok 😉
luko, veľmi držím palce 🙂 ...čo zahŕňajú tie predoperačné vyšetrenia? To je nutné pre každú ženu pred odberom vajok?
ja som bola dnes na UZV a odber budem mat vo stvrtok, celkom rychlo zbehla tato stimulka 🙂
barchee ano je to nute, je v tom krvvny obraz, serologia (to je tiez krv, anti Hiv) + interne predoperacne, tam je napr. Ekg
veverička...tak ty budeš asi prvá 🙂
vevericka...držím palce vo štvrtok...
kolko dni si pichala a kolko maš asi folikulov
majaja pichala som si 10 dni menopur, zajtra vecer si mam dat pichnut pregnyl... no napocitala som asi 11 folikul
vevericka...ja dnes picham 6 deň fostimon, tipujem okolo nedele alebo pondelok
ja mam stale dipherelin a gonal, dufam, ze aspon ten dipherelin mi uz odpadne sa musim zajtra opytat
to uz rychlo zbehne...najhorsie je cakanie na vysledok....to budu nekonecne 2 tyzdne
ved prave...to je asi najtazsie z celeho IVF
luko..ja stale pichám dipherelin
no super...to sa tesim 😀 som musela zmenit uplne plochu vpichu..lebo uz mi to slo tazko..asi som tam mala nejaku zhrubnutu kozu po tolkych vpichom alebo opuch a dnes mi to slo zasa bezbolestne...jak keby bolo vsetko ako gonal v pere 🙂
ahojte baby vsetkym vam drzim palce nech ste uz uspesne tehu ja este cakam na schvalenie z poistovne este nejake dva tyzdne spolieham sa na to ze im to viac ako mesiac 😉 nebude trvat ma niektora z vas aj kratky protokol ak ano tak sa prosim ozvite papa 🙂
ahoj babyyyyyyyyyyyyyy 😀 dnes sme vypísali žiadooosť 😀 predstavte si, boli sme teda v Iscare u docenta Válkyho a ten hne´d povedal, že moje HP sú v poriadku, že viac nie je treba ak je problém na strane partnera. Takže nám obom zobralal sestrička krv ešte na nejaké hormóny, mne spravili cyto, lebo mám zapálený krčok...čo som ani nevedela 😲 dostala som atb čípky na preliečenie a HAK na jeden mesiac, lebo že sa mu zdá, že mám málo vajíčok, tak nech sa nakopnú vaječníky trocha ak treba, potom mám prísť na 8-9 deň na kontrolný utz, že pre jeho kľud 😝 Tak som ostala ako obarená - príjemne teda - aký je rozdiel v prístupe tých CARov...je to smutné 😒 Vo ferticente by som ešte zbytočne 2 mesiace musela čakať kvôli nezmyselným HP...neviem, čo si mám o tom myslieť 😖 Takže sme jednoznačne rozhodnutí pre IVF v Iscare. Takže sa veeeľmi potichúúúčky troška teším 😅
ahoj barchee... super, ze sa to pohlo do predu 😵
barchee: ahoj, ja chodím do gyn fivu do BA, v pondelok mám druhé sedenie. Musím sa tam povypytovať, aký dlhý proces to je, kolko sa čaká. Už sa neviem dočkať. Tebe čo povedali? ako dlho budeš čakať na umelé opl?
akože ako dlho budem čakať? o protokole sa dozviem až potom, čo mi ešte raz skontroluje vaječníky po tej HAK...a naisto až po schválení žiadosti 🙂 u nás je problém s manželovými spermičkami, ja som zdravá, takže neviem akú budem mať stimuláciu a okrem toho, iscare ponúka viacero variant stimulácie, takže na to spýtam keď pojdem na ten kontrolný utz 😉 dnes mi všetko vyfučalo z hlavy, keď dr povedal, že vypíšeme žiadosť... 😅
Ahojte baby. Možem sa k Vám pridať. Mňa tiež čaka už čoskoro IVF a som na tom podobne ako Ty Martinaaaaaaaa, už prešli 2 TT od toho ako sme v centre vypisovali žiadosť a teraz čakame na schválenie.No a ak som dobre pochopila, čo nám vravel pri konzultácii lekár, tak tiež asi budeme mať krátky protokol. 😉
jajab, ako ti popísal ten krátky protokol? ja totiž furt neviem aký je rozdiel medzi krátkym a dlhým protokolom 😕
barcheee...krátky zčínaš od prveho dňa menš a viac hormonov a dlhý začínaš od nejakého 25 Dc a picháš stale aj počas menštr. --čiže viac inj
No povedal, že si budem pichať cca + - 14 dní injekcie a potom bude OPU. No a vyjde nás to cca 550 €. Pri krátkom sa začína na začiatku cyklu a v tom cykle je aj OPU a pri dlhom už predchádzajúci cyklus niekedy uprostred a až ďalší cyklus je OPU. Aspoň tak som to laicky pochopila.
ahaaaaaaaaaaaaa...už chápem teda 😉 ja ešte neviem aký budem mať...

ja mam tiez dlhy...ale ja si picham dipherelin a cakam na MS aby som mohla tiez ist na UZV 😉