Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahojte zienky 🙂
dnes som mala len odber vajicok (OPU), bolo ich 13 🙂 ...dufam, ze to bude pre nas stastne cislo 🙂 ...vklad (ET) bude az v pondelok
aha...tak v pondelok bude babatko 😀
ano strelka picham ich jednu po druhej 😉 ale do vcera som mala len 2
ano v pondelok o 11-tej 🙂
luko ty sa ako mas?
strelka ty si v akom stadiu stimulky?
vevericka80 ty nejdes mat predlzenu kultivaciu?
ja som 5den poET v sobotu som bola,5dnove jednickove embryko mi vlozili,tak teraz som v stadiu nekonecneho 14dnoveho cakania,zrazu idu dni strasne pomaly 🙂 takze to co vy teraz prezivate mam sice uz za sebou ale mam to este cerstve v pamati 😉
v SPLNe cez vikend nepracuju, takze ked je odber vo stvrtok, tak vklad je v piatok....PK som si neziadala, podla mna uz aj tak je to trochu dlhsia kultivacia
drzim ti palce, aby sa fazulka zahryzkala....tych 14 dni je najhorsich....si na PN alebo chodis do prace?
som na PN uplne od zaciatku IVF,teda uz od zacatia tabletok,chcela som sa pekne psychicky pripravit a robota by mi v tom vela nepomohla a pekne si ju vychutnavam lebo toto je zatial moja najdlhsia PN kde nie som naozaj chora 🙂 dufam,ze tak skoro neskonci,lebo do roboty sa moc netesim
to ti verim 🙂 no ja som sa dnes dala na PN, ale len na jeden tyzden....z 1.IVF viem, ze by som to doma nevydrzala a okrem toho som ucitelka a moja trieda bude o chvilu pisat maturitne pisomky, tak mam co robit v praci...budem sa snazit setrit sa
tak to naozaj zalezi aku mas robotu,lebo na nas v robote dost tlacia,takze su to stresy a este chcu aby sme robili soboty,dokonca aj poobedne,takze to by sme tie peniazky za IVF mohli rovno vyhodit do kosa 😖
mas pravdu, zavisi to od prace
veverička...strelka držím vám palce, mňa čaká asi OPU v nedeľu alebo v pondelok, zajtra idem na kontrolu, tak uvidíme...aj vas tak pri konci boleli vaječníky? Ako ste sa cítili po OPU?
majaja vdaka...ano aj mna tak boleli vajecniky a brucho som mala a mam ako balon
ahoj majaja,no ja som nejaka vyrazne bolesti vajecnikov nemala,mozno trochu ale dalo sa to v pohode zniest,najma som sa bala aby mi nepopraskali aby som mala co najviac vajicok
toho prasknutia sa aj ja bojím, nie že tam prídem a bude ich už malo, zatial vraveli že je ich tam dosť a môžem byť spokojná, tak uvidíme
strelka...kolko si mala vajíčok? máš aj PK?
no hlavne sa nenamahaj,nic tazke nedvihaj a nemali by popraskat
ja som mala 10vajicok,z toho mi 8oplodnovali a nakoniec nam ostalo po PK 2embrya jedno jednickove a jedno dvojkove,takze to dvojkove sme dali zmrazit,ale dufam,ze nam to hned na poprve vyjde,zatial si uzivam cakanie na krvny test 😉
majaja...podla mna nepopraskaju a v podstate neslo o bolest ale o akesi tlaky
presne tak vevericka,nevedela som ako to mam popisat,to co som ja citila,presne tak,take tlaky sem tam silnejsi a sem tam slabsi,ale nic strasne
mňa hlavne bolí lava strana, ale s tou mam problemyuž roky, tak asi preto
cavko baby ked zostali embrya dvojkove mam 2 trojkove a tri dvojkove budem vediet este v sobotu vlastne ake este zostanu...mam este nejaku sancu ze vlastne este nejake preziju?dufam ze ma chapete ale ja mam strasny strach ze nezostane vobec nic dik
jasne dasah,oni sa moze este dovyvyjat a jednickove si nemala ani jedno?
praveze nemala a toho sa najviac bojim ze nebude vobec nic
ale nam doktorka povedala,ze sa niektorym zenam podarilo otehotniet aj s trojkovymi,takze este neni nic zahodene a ides mat PK?
ano ja ju mam bola som na odber v pondelok mala som 8 a teraz 5 v sobotu mam znova volat co a ako dopadlo
ahoj babyyyy...fuuuj, mn eje teraz tak neskutočne na grcanie...no otras...so robila žemlovku a som normálne musela odísť z kuchyne k otvorenému oknu, skoro som sa dovracala 😖 na ten krčok zapálený som dostala čípky KLION 100...je tam v nežiadúcich účinkoch aj nevoľnosť...bože a to ich vkladám len 2 dni...mám to na 10 dní...aaaaaaaaa to mi bude takto zle z nich teraz? Nemala ste tie čípky niekedy niektorá???? 😕
takze dneska mas 3den,tebe to vychadza presne ako mne pred tyzdnom,lebo ja som bola na vybere vajicok 15.2.,minuly pondelok a na ET som isla v sobotu,ty vlastne este nevies...
no ja som bola soknuta najma z toho,ze z tolkych vajicok ako moze ostat tak malo dobrych,lebo mi sme mali este na 3den 4 jednickove embrya a do soboty sa to uz zmenilo,ale zase som rada,ze mame aspon jedneho mrazacika,lebo inak ak by to teraz nevyslo,tak by som musela zacat odznova
no a mne ak by to ani teraz nevyslo tak mam smolu ja som uz totisto na 3 ivf
no a dufam ze ti to teda vyjde a prajem vela zdravia a hlavne stasticka nech sa udrzi
ale ak by ti ostali mrazaciky,tak nepotrebujes dalsie schvalenie od poistovna,takze by si mala este sancu
to mi je jasne lenze ja sa bijim ze ni nezostanu vobec ziadne ked mam dvojkove a trojkove a jednicku ani jednu ,ze nebudem mat nic
dasah drzim palce, aby ostali nejake embrijka....ja som sa tiez toho obavala, preto som si neziadala PK

aha,tak asi fakt u kazdej je to ine,ono asi zalezi aky mas hormonalny obraz,tak to mas toho aj dost,takze to si pichas tri injekcie naraz?joj lebo mne stacili 2 tyzdne po 2injekcie a bola som cela rada,ze to uz konci,lebo som mala pocit ze mi to pichanie ide coraz horsie,coraz viac ma to zacalo stipat