icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

kefalinek
5. apr 2010

ja neviem preco ho mam , ideme hned na odber a vklad

rebeca_1
5. apr 2010

Kefalinek a mas ty PCO alebo si mala niekedy OHSS? Je mi divne, ze ti len tak napisal diphereline.

janemari
5. apr 2010

Ja mam v papieroch dlhy protokol ,150j.Pohovor s koordinatorkou.Puregon a Diphereline.No a teraz babo rad 😖

rebeca_1
5. apr 2010

Ja este papier nemam ale budem mat gonal, merional, cetrotide, pregnyl a utrogestan a o tom diphereline sme sa len rozpravali. Ale myslim, ze pri diphereline sa ET na dva mesiace odklada. Preto ma to zaujima, ci budete mat ET odlozeny. 🙂

janemari
5. apr 2010

rebeca tak ty mas hotovy recept na gulas 😀 waw tolko toho.Ale aj ja by som mala mat 5 liekov+injekcii aspon tak bolo pisane,ale len tieto dvoje injecie

rebeca_1
5. apr 2010

To mas naozaj len toto? To je ozaj malo!
Ja mam teraz len gonal pridany, inak mam tie iste lieky ako pri druuhom IVF.

kefalinek
5. apr 2010

nie nemam nic odlozene ale my sme jednoznacne pripad pre ivf a mam len jeden vajecnik,a ten je v 100% poriadku, vraj to tak ma byt len provera dipherline a puregon a potom babo v brusku 🙂)) inak mam tiez dlhy protokol

janemari
5. apr 2010

rebeca to mam len v papieroch co som dostala,ale hovoril ze budem mat 5 druhov

rebeca_1
5. apr 2010

A kedy zacinas? Pre lieky si kedy ides? Aj tebe budu robit este pred kontrolny UTZ? Vo Ferti robia tyzden pred menstruaciou. Ja sa chystam tento tyzden. Aj lieky si hned vyberiem. Uz sa zacinam tesit aj ked koniec moze byt hocijaky....

rebeca_1
5. apr 2010

Tak to je super Kafelinek a drzim ti moc palceky!
Zajtra mas UTZ?

janemari
5. apr 2010

rebeca HP mam porobeny,sono tiez a podla mojej diagnozy stanovene lieky.Teraz cakam na schvalenie uz to bude o 2 dni mesiac.Potom ma hned zavolaju ked to pride a beriem lieky a zacnem.

amigaa22
5. apr 2010

ahojte, mozem sa pridat?
ja prave stimulujem 1. ivf, dnes je to 6 den. stimululovala som 3 dni s bravelle-3mapluly, 4. den jedno bravelle a tri menopury, 5. den-tri menopury a jeden cetrotide a dnes to iste co vcera. zjtra idem na krv a zrejme budem pokracovat s menopurom a cetritide. tiez som z toho trochu v soku, ze aka zmes to je.

janemari
5. apr 2010

amigaa tak si krok predomnou,alebo zeby az 3?

amigaa22
5. apr 2010

janemari, ak mas uz vsetky vysetrenia porobene a cakas len na schvalenie ziadosti, tak od nasledujucej menstruacie ides na to. cim budes stimulovat?

janemari
5. apr 2010

amigga mam napisany dlhy protokol 150j.A bolo mi vysvetlene od jednej baby ze dlhy protokol zacina od 22DC.A teraz 7.4.bude mesiac od podania ziadosti a kramy maju dojst 18.4.tak neviem ci to stihneme tento cyklus.Mam napisany Puregon a Diphereline a k tomu este asi nejake 3 druhy liekov.

donor1
5. apr 2010

Ahoj. Sympaták, VS, 176cm, 75kg, daruje sperma ženám túžiacim po dieťatku. Som darcom i na klinike asistovanej reprodukcie, 100% ZS. Len seriózne a diskretne 🙂) donor1@azet.sk

amigaa22
5. apr 2010

janemari,
preco mas dlhy protokol? aku mas diagnozu a do ktoreho centra chodis? a ten Diphereline, to kvoli comu budes brat? nepoznam to.
ja mam kratky protokol, diagnoza N 97 sekundarna sterilita a chodim do Iscar v BA

janemari
5. apr 2010

amiga mam endometriozu a preco Diphereline neviem.To mam zatial v papieroch co som dostala,tak to mozno zmenia aj ked pochybujem,lebo sa to asi vypisuje aj pre poistovnu,ci nie?

amigaa22
5. apr 2010

a kde mas lozisko endometriozy? to ti zistili diagnostickou laparoskopiou?

a do akeho centra chodis?

amigaa22
5. apr 2010

tak ti drzim palce, aby vsetko dobre dopadlo. ja uz idem spat, rano skoro vstvam. 🙂
dobru noc

janemari
5. apr 2010

Ano bola som na laprke,brala pol rocnu liecbu a mala som ju vsade v panve a prerastenu do maternice.V akom stave je to teraz neviem.Chodim do Martina Iscare.Dobru noc aj tebe

monicka7299
6. apr 2010

amiga, koľko trvalo späť doručenie schválenej žiadosti? Ja chodím tiež do Iscare v BA.

katkaajurko
6. apr 2010

ahojte chcem sa vas spytat ci na prvu navstevu centra treba byt po mrche ? ako prebieha prva navsteva? spg nam tam uz robili cca dva tyzdne dozadu...

mata33
6. apr 2010

ahojte tak dnes uz mam po prvej injekcii Diphereline prezila som 🙂

mata33
6. apr 2010

katkajurko: no asi je lepsie ju prave nemat, mna pri prvej navsteve hned vysetrovali a mala som tesne pred

amigaa22
6. apr 2010

monicka, malo by to trvat mesiac za normalnych okolnosti. aj kocky to tak potvrdzuju. co sa mna tyka, tak v mojom pripade to trvalo 2 mesiace, pretoze sa prave spajala spolocna zdravotna so vseobecnou a dost trvalo kym im zmigrovali data. a ko komu chodis do iscaru?

monicka7299
6. apr 2010

amiga, veď toto nám povedali, že sa práve poisťovne teraz spájajú 😠
Chodíme dr.Hrúzikovi a Vy? som už na prášky z toho čakania... kto sa odtrepe na poštu!!!!!!

barchee
autor
6. apr 2010

ahoj babulky 🙂 tak dnes som sa objednala na "ďalšiu" predstimulkovú konzultáciu, bude to 15.4. 🙂 moc, dúfam, že mi už do toho nič nevleze a stimulka môže pri ms začať 😉

monicka7299
6. apr 2010

barchee - tak to gratulujem 😉 AJ JA UŽ CHCEM!!!!!!!

rebeca_1
6. apr 2010

Ahojte baby,

takze ziadost oficialne schvalena.
Zajtra idem na kontrolny UTZ a pre liecky a hned by som aj mala zacat pichat.
Tesim sa.