Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahojte baby, rano som bola na UTZ , folikulky konecne rastu 🙂) z toho stresu ani neviem kolko ich je, zapamatala som si len ze na pravej strane to je slabsie (operovany vajecnik) a na lavej lepsie, a ze najvacsia uz ma 18 mm, dalsi UTZ mam v stredu, tak uz sa snad dockam konca.
zuzi dakujem za podporu bola som do dnes rana z toho na nervy ze co mi povedia...
od zajtra uz mam dovolenku, po zvyseni davky (picham diphereline, gonal aj pergoveris) uz citim vajecniky a sem tam ma niekde pichne a zaboli a tak, tie hormony davaju zabrat, niekedy som strasne unavena, boli hlava, je mi horko, alebo ma sekne niekde, take divne stavy.
zuzi tie stavy su asi normalne, su to predsa len hormony...
samia to bol pekny preslov 🙂
neviem sa rozhodnut ked mam az v stredu kontrolu ci ist do prace alebo nie...
Ahojte,ja zase po dlhej dobe "citania vas" aj pisem🙂 Zajtra rano ideme na kontrolny UTZ a aj po injekcie a strasne sa tesim,od bud.vikendu by sme uz mali pichat. Konecne budeme zase o krok dalej...A hlavne uz budem moct aj ja riesit foliky 😎 Ale dufam,ze ked uz ja o tom budem pisat,vy uz budete mat // na teste! 😵
Ahojte, dievcence, dakujem vam za podporu 🙂 a povzbudive slova 😉 Aj mam zo zajtrajska strach ☹ Mozno este vacsi z narkozy, ako z toho, kolko folikulov a ci vobec nejake doktor vyberie 😒 Ale snad to vsetko dobre dopadne 🙂
Dievcence, prajem vam nech vsetko prebieha podla vasich predstav 🙂 a uz coskoro// 😉
tak babenky dnes som volala s embryologickou a kedze nam iba jedno vkladali tak mame 8 mrazacikov 😅 uz len 13 dni a uvidime aky budeme ci 😀 alebo ☹
dobré ránko babulky, tak som akurát prišla od dr, mám 6 folikulov, 5 na pravom vaječníku a 1 na ľavom...no darmo, som praváčka 😀 Všetko je ok, vo štvrtok idem na kontrolný utz, odzajtra pichám 3x 75 iu merionalu a k tomu 25 mg Orgalutran 🙂 Vo štvrtok sa dozvieme termín OPU 😀
kefi super! to je dobry zaklad pre futbalovu 11 😀 ako sa citis? pocuj moja, ako dlho od OPU ta boleli vajecniky? mna bolia stale od vtedy a rano mam vzdy take spinenie a zda sa mi to uz od piatku dako dlho....
barchee dobra uroda! moje vajecniky sa asi tiez drzali toho, ze som pravacka 😅 lebo lavy mam lenivy a asi my z neho vybral len jeden folikul.
kacicka neboj sa narkozy, ja som si aspon dobre pospala 😉 sice som po zobudeni nevedela kde som a chvilu som si myslela, ze to mam vsetko este len pred sebou 😀
stanka aj ja som sa nevedela dockat kedy to uz cele zacne.
mati, mi hovor, tie hormony si robia so mnou co chcu a to som si myslela, ze na injekcie moje telo nereaguje 😅
uz sa ti to blizi, uz su pekne velke a super, ze sa vajecniky rozbehli!
rano som volala embryologicke. Povedala, ze mame stale 3 embryjka 😵 jedno ma 9 buniek, druhe 7 buniek, tak im dala znamku 1 a to tretie ma len 5 buniek, tak mu dala znamku 3. Som velmi stastna, ze mi moje male deticky stale ziju 😀
Ja som ju v sobotu zle rozumela. Oni sa oplodnili vsetky 4 ks, ale tomu jednemu nedavala sancu a to sa aj prestalo delit a stale mame vlastne 3 ks, tak dufam, ze to do stredy zvladnu a potom so mnou este par rokov 😀 😅
zuzka mna nebolelli vajecniky, ale to asi preto, ze ja som tam hned po prebrati dostala hrozne krce a musseli mi davat injekcie a tie som si pichala 5 dni. drzim palceky, futbalova jedenastka by nebola zla len keby tam bol aspon jeden chlap, vies my mame doma v rodine 5 dievcat, takze uz by sa hodil aj nejaky vnucik, ja som nenarocna , ze 😒
kefi 😉 neboj, z tych vsetkych embryok je urcite daco s pipikom 😀
mne len kazali pri bolesti si zobrat tabletku - hocico co je proti bolesti. Tak ja vlastne beriem od bolesti 2 x denne uz niekolko rokov lieky kvoli zapalu klbov, takze to sa hadam pocita.
zuzka kedy mas asi vklad, ja som včera ani nepostrehla kedy to tam vlozili len sme sa rozpravali a zrazu ze hotovo 😀
no moji bojovnici maju dnes treti den, stvrty je nakritickejsi, takze v stredu si zavolam (piaty den) ako sa im dari a povedia mi, ze co dalej. Takze bud v stredu alebo vo stvrtok. Ty si isla na piaty den ze?
ano na 5 v utorok som mala ódber a v nedelu vklad, zuzka dufam ze nam to vsetkym vyjde, a drzim palce tym co zacinaju alebo uz maju rozbehnutu stimulku 😀
uz 19 den stimulijem a som 10DC ale tych injekcii je stale v chladnicke vela 🙂
Ja som si dnes od doktora doniesla injekcie a merionalu sa mi zda dost vela na kratky protokol 😝 No som zvedava...Inak som sa v ramci vypytovania dozvedela aj to,ze mam lavy vyjecnik polycysticky,takze hrozi nejaka sanca OHSS,ale s dokim sme sa dohodli,ze nebude 😀 A akonecne som sa aj dozvedela,ze co to tie polycysticke vajecniky su.No a vraj proti OHSS v ramci predchadzania nepomoze pit vela vody,to az ked je,zalezi na davkach liekov. Kazdopadne cakam na mrchu cez vikend 😎
ahojte, tak ja som dneska dostala v GF dalsiu varku injekcii. Od zajtra zacinam pichat gonal, tak toho uz bude kopa kopita.
Zuzi, to je super sprava 3 jednotkove to je parada, budem drzat palceky nech vsetko pokracuje tak ako ma.
stanka, ja som na krátky protokol dostala 20x merional, s tým, že prvých 5 dní som ho mala 2x75iu a teraz do štvrtku mám 3x75iu + 25mg orgalutran...piatok by mal byť posledný deň stimulky, preto mi naň ostáva len 1x 75iu merionalu, vo štvrtok mi buď dr predpíše ešte alebo bude to bude stačiť a bude v piatok OPU....neviem...vo štvrtok sa dozviem 😉
stanka, koľko máš merionalu?
Snad 12 krabiciek 😝 Na prvych 5 dni mam gonal a potom mi povedia dalej. 3x mam Cetrotide a ten Merional.Som netusila,ze sa to viac krat za den picha...
Babule taaaak nám Helios pomohooool, včera sme sa dozvedeli že čakáme bábetko, na sone bol už aj plodový váčok a hcg sme mali 786.
Po troch rokoch čakania, konečne, aj keď poviem Vám že sa vôbec neviem tešiť, bojím sa, no dúfam že to bude všetko v poriadku.
Držím Vám palčeky všetkým, moje zlaté 😵
Snecka úprimne gratulujem a teším sa s tebou !!!
Snecka gratulujem a teskam sa s tebou.
Uzasna spravicka..
Opatruj sa!
snecka, vyborna sprava 😀 gratulujem!
snecka gratuluuuuuuuuuuuujem, neboj všetko dobre dopadne 😀 😀 😀 potichucky sa s tebou tesime
snecka aj ja sa pridavam ku gratulantom 🙂 😵 super tesim sa s tebou!
Krasna sprava na rano,gratulujem! 🙂
snecka to je nadherne a zaroven take povzbudzujuce : 😉
Dakujem srdiečka, zachvíľu budem gratulovať ja Vám 😵
snecka, kefalinek, amiga a rebeca, vy ste po transfere lezali par dni doma ci ste normalne fungovali? Ci len tie preve tri - styri dni ste si davali viac pozor? Chcem si zobrat dovolenku z prace, len neviem co vsetko budem moct doma robit aby som daco nedoserinkala 😅

no, presne preto sme sa aj my rozhodnutí pre 1 embyjko 😉 pravdepodobne nám embryologička povie ťo čo vám. Počkáme a rozhodneme sa podľa jej rady 🙂