Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Babenky.... ja sa nestíhám diviť ako Vám to ide 🙂) ...super... ochvíľu už budete všetky v inej téme 🙂
tu zostávame ja a janemari .........čakateľky na žiadosť alebo vytvoríme novú tému IVF v lete 2010....
janemari -ešte nič? mne volali s poisťovne v piatok minulý týždeň, že žiadosť sa našla a schvália ju a mám čakať kým dojde do centra..... tak som už nikde nevolala............... ale..... asi znova budem 😀
nejak ma tá beznádej prešla.... stačilo mi aby som sa dozvedela že papiere sú tam kde majú byť.....
zamerala som sa tento týždeň na upratovanie - každý deň jednu miestnosť a možno aj do okien sa pustím 😅
barche dúfam, že aj ja budem mať krátky protokol. momentálne nemám ešte žiadosť a som v 22DC takže to bude niekedy
JÚN 2010 - hrozné - čo už - ale budú potom v marci RYBKY 🙂 ale trvá to teda strašne !!!!
joj monicka normalne mi je ta luto ked ta s tou ziadostou uz tolko natahuju, aj tak mas zlate nervy, 😅
neboj mne z centra volali asi po 3 dnoch a hned sme sa dohodli aj na dalsom postupe, tak verim ze do konca tyzdna sa posunutie zase o kusok vpred
kefalínek, len ja sa im tam už bojím volať... sakra.
ale už by som mohla, veď naposledy som volala minulý týždeň vo štvrtok... čo Ty na to?
veď som ich klient ak si to uvedomujú
tie moje zlaté nervy sa pomaličky snažím z tela vyplavovať 😉
taaak baby, folikulky majú väčšinou okolo 16 mm, ich počet vyzerá byť 6-7 😀 ešte som dostala merional aj na sobotu a nedeľu pre istotu, v sobotu som 10 deň stimulky a idem ráno znova na utz. OPU vyzerá byť na 90% v pondelok 😀 uvidíme v sobootu podľa vajok. Už som dostala na recept aj ten liek na vyvolanie ovulácie, ale nie je to pregnyl, volá sa to inak, nejak na O 😕 v sobotu mi dr povie,kedy ho treba ísť pichnúť.
monicka, zavolaj tam, určite sa budúci týždeň posuniete o kročisko ďalej 😉
idem do robotky, pekný deň babulky 😀
barche.... tak to je fajn.... 🙂
inak sa divím, že sa robí aj v sobotu.... či čas si nevyberieš? ... to je dobre... aj ja hadam onedlho 😕
barche tak to je vyborne
monicka oni robia aj soboty aj nedele, my sme mali vklad tiez v nedelu ked to tak vide 😅
monicka ozaj volaj, mas na to pravo, neboj po telefone ta nikto nezbije 😠 dufam 😅
volala som... tak ešte musím vydržať.... ale to som 5 min. 😠 5 min 😀 5 min 😢 5 min 🙄 .............bóžinku už nech to je
janemari - Ty ako? už máš?
kefalinek dakujem, mi hovor o tom ako to ide teraz pomaly 😅 v nedelu bude asi este skoro na testovanie ci nie? to budes 7 den po ET, ale vlastne, to bude uz 12-ty den od oplodnenia. To by mohlo daco ukazat 😉 ...ale radsej skus este dva dni pockat do utorku.
monicka neboj, uz sa to rozbieha a na leto sa priprav 😉 ty uz budes taka vytrenovana, ze ti uz potom vobec nic nebude robit problem 🙂 a hlavne budes mat kompletne vyriadene byvanie aj s oknami 😉
barc 😅 he 6-7 je super, akurat mnozstvo a dobre aj na kvalitu - tak uz sa ti to krati 😉 Ja som si pichala az 16 dni stimulku ale to preto, ze som nereagovala na hormony.
Mrazacika inak nemame ziadneho, takze len to jedine nase kuriatko ostalo a dufam, ze az do januara zotrva 😵 😉
mati33 drzim palce na zajtra! daj vediet ako to dopadlo!
snecka, ze tehulkovanie 😵 dakujem a budem si to uzivat, len som prisla na to, ze neviem len tak pasivne oddychovat 😅 som chvilu citala knihu doobeda a hned ma mrle zrali, tak som isla na lahsi nakup a povesala pradlo a teraz idem varit. Ale take veci podla mna mozne robit normalne nie?
to barc 😅 he malo byt barchee
kefi a kde mas foktu?
Ahojte kočky,
som tu nová, včera som sa konečne odhodlala napísať do ISCARE v Martine a už mi odpovedali super....osobne Doc. Tomáš. Chcem sa opýtať či s nimi nemáte niektorá "skúsenosti" 🙂 pocity, dojmy atď.
Ďakujeeeem 🙂
ivulaa ja k nemu chodim 🙂
monicka stale nic a kaslem uz na to 😠
čafte babyyyyyy, taaakže ten liek na O sa už nedistribuje, takže zajtra aby som náhodou nemala toho málo, tak ešte si musím švihať do iscare pre nový recept na asi pregnyl...kks, skoro ma drblo, keď mi to lekárnička povedala... 😠 musím to stihnúť objednať v lekárnia aj vybrať keď v nedeľu by som si ho mala dať pichnúť šak....aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! ☹ 😅
barchee to je na porazenie najprv cakat na ziadost a potom riesit komplikacie.Akoby te n hore naozaj nechcel dat dieta 😠
ja na "toho hore" neverím.... 😕 keby existoval, na svete by sa nediali veci také, aké sa dejú... 🙄 😔 To by nedovolil mať deti primitívnym sedlákom, ktorí nemajú ani IQ ani prostredie ani financie na to, aby ich vychovali a dali čo potrebujú...a normálnych zdravých inteligentných zabezpečených ľudí by netrápil ponižujúcimi záležitosťami okolo "možnosti" mať vlastné dieťa 😠
všetko má svôj dôvod, náhoda neexistuje...takže ja to beriem tak, že neriešim 😀 ísť pre jeden recept je už najmenej, čo môžem pre svoje budúce dieťatko spraviť 😀 janemari, hlavu horeeeeeeeeeeeeee 😎
barchee ja ju musim mat hore lebo stale som zrazena na zemi a ked sa chcem postavit musim sa divat hore.Uz je len otazka casu ked si poviem naco vstavat a zostanem lezat 😒
ahojte, dnes som zistila ze pregnyl je vyslovene problem kupit. Vraj je problem s nim na skladoch na slovensku, ze bola prerusena dodavka. Som bola uz v niekolkych lekarnach a v jednej mi toto vysvetloval pan. Tak jedine ze by v okoli BA (v mojom pripade) v nejakokm mensom meste mali lekarne este zasoby nech si obvolam.. no pekne 🙄
baby ja som lieky riesila vzdy v lekarni blizko centra (ja konkretne v Martine pri Heliose) a tam vzdy vsetko mali. Su zvyknuti, ze tam chodia pacientky, tak su dostatocne zasobeni. Skuste pohladat v lekarni blizko vazho centra kam chodite alebo sa skuste opytat priamo v centre ci nemaju s nejakou lekarnou dohodu.
ahojte, aj ja hned lekaren pri centre ktoru mi odporucili, tam mali vsetko. cucoriedka a kam chodis do centra
cucoriedka mne ostala jedna ampulka ale to je asi malo
ja som mala stimulku 11 dni, pichla som si dokopy 39 + pregnyl, inj, 22 dni celkove som si pichala inj, a OPU mam na 17 DC 🙂
zuzi dik dam urcite vediet! este sa setri a staraj sa o kuriatko 🙂
barchee aha uz vidim iscare, skus lekaren na zahradnickej tam kde je gynfiv, tam som ja kupovala pregnyl
ale ja nemám práveže pregnyl...ja mám Ovitrell 😕 skúsim inú lekáreň ešte ráno
janemari:
"Uz je len otazka casu ked si poviem naco vstavat a zostanem lezat " - to čo je za vetu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
viem, písala si čo sa Ti v poslednej dobe porobilo (kopec ťažkých chvíľ) .... ale to je zrovna to čo Ťa posilní... na 100% ...aj keď sa to teraz tak nezdá tak Ti to garantujem.... nebudem tu vypisovať môj životný príbeh ale neboj VIEM čo je dno..... a určite ma to posilnilo resp. zatvrdilo. A takto budeš bojovať ale po čase zistíš, že znesieš oveľa viac ... najdôležitejšie je sa nasrať, zaťať zuby a povedať si : Ja Vám ukážem, že to zvládnem!!! (to som si ja vravela) a potom som sa z tých sračiek začala postupne vyhrabávať a dnes, keď si tak vezmem čo sa mi samotnej podarilo : vlastné bývanie aj keď HU ale trvalá adresa 😀 , autíčko a fantastického partnera (4 r.) 😀 😀 😀 😀 (inak: rozvedená 12 rokov + syn a v BA v podnájme 😝 ). Dôležité je zadať si prioritu a urobiť pre to všetko aj keď s drinou - klapky na oči a ísť za cielom s klapkami na očiach .... čo si neurobíš-nemáš
a toto:
"Uz je len otazka casu ked si poviem naco vstavat a zostanem lezat "
- už vyhoď z hlavičky......... zatni zuby a bojuj - neklesaj na duchu..... v dnešnej dobe tak neprežiješ - a nedopusť aby si zistila, že Ťa niekto ľutuje lebo ľudia sú v dnešnej dobe nie moc prajní, falošní (česť výnimkám) bohužiaľ - škodoradosť najväčšia radosť....
a ešte niečo: VOLAJ DO CENTRA ALEBO DO POISŤOVNE ............veď Ty čakáš dlhšie ako ja a ja stále volám a keby som nevolala tak by si nikto nevšimol, že moja žiadosť je stratená niekde úplne v inej poisťovni. Zabila som s tým síce 1/2 dňa telefonovanie a zapísala som asi 11 čísel telefonnych kam ma odporúčali ale stálo to zato...... aspoň sa to pohlo......
A našla som si pekné vysvetlenie na to, že to bude neskôr: nebudú to škorpióni ale asi rybky 😵 (na všetko totiž moja hlava potrebuje odpoveď a vysvetlenie a ja jej ho musím dať - tak takto 😅
....asi všetci so mnou s týmto nesúhlasia ale........... 😀
ahojte, no prisla som az teraz rano a citam rychlo... no chodim do gyn-fiv Bratislava. Obvolala som uz asi 20 lekarni. Pregnyl sa ako taky uz nedovaza, ale ta 5000 co mi treba bude az v polovici maja... a ja ho potrebujem cca za tyzden... takze hruza... skusam este tu na konikovi je jedno formu kde si babeny pisu ci maju nejake lieky alebo nemaju... tak zhanam kade tade... po malych mesteckach, dedinkach... ale vyzera ze nikde nic... ☹

zuzka drzim palceky, prsia ma pobolievaju, obcas ma v boku pichne, ale inac cakam aspon na nedelu a potom budem uvazovat nad testikom 😀 az 10.5. mame ist na krv zda sa mi to celu vecnost, ale poctivo si hladkam brusko....
barchee drzim palceky nech je dobra uroda
sandy gratulujem uz to pojde rychlo neboj 😉