icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

kefalinek
7. máj 2010

som aj stiham aj na materskej aj marodovat, som dobrovolne nemocensky poistena takze mam narok na marodku a pri tych mojich castych navstevach gynakologa a operacnej saly to aspon vyuzijem 😒

zuzanabb
7. máj 2010

to je super, takze dostavas prachy aj za matersku aj za PN? to je dobre. to si uz dlho platis?

kefalinek
7. máj 2010

od maja minuleho roku , ja som si to zacala platit kvoli tomu, ze sme chcelo druhe babo a ak si to platis 280 dni pred porodm tak mas narok od nich na peniaze naviac k materskej sice len na pol roka ale aj to pomoze a mozem z toho cerpat aj a PN

kefalinek
7. máj 2010

akurat mala stava tak uz pojdem ahojte a krasny vikendik

janemari
7. máj 2010

Ahojte zelam pekny den

kefalinek zelam prijemne odreagovanie sa a nech vam vyjde pocasie

liviah nevidela som ta v inej teme? 😕

zuzana vydrz vydrz uz len par dni 🙂

makovicka53
7. máj 2010

zuzanabb...ja by som ostala na PN...a riadne sa sanovala nech je to v poriadku presne minimalne aspon do 3 mesiaca...vsak tie su najrizikovejsie no nie?...len to otehulkovanie keby slo rychlejsie ☹

janemari
7. máj 2010

zuzanabb ja by som mala byt celu tehu PN tak uvidime 🙂

rebeca_1
7. máj 2010

Ahojte,

vidim ze tu riesite ako dlho zostat doma.... Mne tiez moj gynekolog navrhuje zostat doma cele 3 mesiace.
No uvidime ako to este dopadne....

Kefalinek inak aj ja si platim to pripoistenie od septembra minuleho roku. Aspon budem mat postielku a ine potrebne vecicky pre babatko.... 😉

zuzanabb
7. máj 2010

rebeca ako krvicka? kedy budes vediet vysledky? 🙂 co ti povedali na sone? bolo daco vidno?
ja som si tiez chcela platit to pripoistenie ale uz som to nestihla. Neskoro som sa spamatala a ked som chcela zacat, tak som nastupila na 3 mesacnu PN s pankreasom a so zlcnikom.

mate pravdu baby, keby so islo rychlejsie 😅 dnes som zase zacala spinit, tak som z toho mierne mimo...

janemari
7. máj 2010

zuzana spinenie nevadi na zaciatku tehu sa to stava.A co sa tyka PN zavisi aj od toho aku pracu vykonavate.JEdna moja znama bola tiez na ivf a robi v kancelarii a ked chcela ist na pn tak jej doki povedal pokial nema problemy tak ivf nieje dovod na pn.

zuzanabb
7. máj 2010

janemari, dufam, ze mas pravdu 😵 len mam taky pocit, ci mi ten utrogestan staci ked ho vkladam len 2x2 a tu niektore co chodite do inych centier vkladate az 3x2 denne.

ja mam tiez pracu v kancli, ale prve mesiace by som rozhodne ostala doma. potom by som uvidela. som si myslela, ze sa ide na pn automaticky po ivf

janemari
7. máj 2010

zuzana ja mam tiez predpisany utrogestan a na krabicke mam napisane sa mi zda 2x1.No ja pracujem v zlievarni na tri smeny ako robotnik,a s mojou endometriozou 4 st.a poskodenou zadnou stranou maternice asi do prace chodit nebudem.Teda aspon dufam. ☹

stanka04
7. máj 2010

Zuzka,ja som tiez niekde pocula,ze po IVF je automaticky do 12teho tt PN alebo co,no proste ze si doma a oddychujes. Po tom vsetkom si myslim,ze je to to najmenej....
Inak zajtra rano idem na UTZ,6ty den stimulacie kratky protok.,to uz by som mala vediet priblizny pocet vajicok,nie?

rebeca_1
7. máj 2010

Zuzi krvicka je odobrana, uz cakam na vysledok. Sestricka mi zobrala len tu pozitivnu krvicku, tak negativny vysledok uz ani necakame. Treti den spinim a sestricka mi nato povedala, ze to moze byt...
UTZ sa vo Ferti nerobi pri krvnych testoch, to myslim ze az tak v siestom-siedmom tyzdni, nie?
Tak som zvedava, vysledok by mal byt okolo pol dvanastej.

Ja som kadernicka, mne by sa ozaj hodilo zostat doma cele tri mesiace. No ved uvidime co nato odbornici....

zuzanabb
7. máj 2010

janemari to ano, to rozhodne ostat doma. to ta automaticky podla mna nechaju na pn aj keby si sa pytala do roboty 🙂
stanka uz by to malo byt vidno aj ked u mna sa to menilo, lebo najskor bolo asi 5 ks a potom mi povedal, ze len 3 rastu a nakoniec mi vybrali 4, ale priblizny pocet uz asi bude vidno

zuzanabb
7. máj 2010

rebeca a kolko utrosu si si vkladala a vlastne stale vkladas? nekazali ti vkladat viac ked spinis? to za 15 minut vies vysledok 😵

janemari
7. máj 2010

zuzana mne povedali hned ze ak budem aj niekedy tehu je to rizikove tehotenstvo.Len aby to uz boloooooo 😀

rebeca_1
7. máj 2010

Zuzi ja vkladam 6 tabliet denne. Ja som sa ani s doktorom nebavila o tom ze spinim, dokonca som sa s nim vlastne ani nestretla. Teraz mi bude doktor volat, tak uvidim co mi nakaze...

zuzanabb
7. máj 2010

rebeca aha som zvedava, daj hned vediet co povie 😵
janemari, mi o tom hovor - veru uz aby to bolo 🙂

mata33
7. máj 2010

ahojte kocky , no mam co citat nestiham tolko diskusie som zmeskala 🙂

mata33
7. máj 2010

zuzi ja mam tiez 3x2 tb denne utrosu

barchee
autor
7. máj 2010

zuzana,aj ja vkladám 3x 2 guličky utrošu 😉

snecka
7. máj 2010

Rebeca držím paste 😵 aj také tiché tehu vírusy posielam 😅
Zuzi špinenie ešte nič neznamená, a čo ten test kedy budeme testiť a tešiť sa s tebou, hm?
Barchee opatruj babuliatka.
Mata ty si ktorý deň po ET?
Ja som hneď ako mi potvrdili tehu zostala na PN, dúfam že aj zostanem a nebudem ju musieť prerušiť. 😔 😵

rebeca_1
7. máj 2010

Dakujem za podporu....
Je to opat negativne....
Drzim Vam moc palceky!

mata33
7. máj 2010

snecka ET som mala v stredu, vkladali mi 2 blastocysty

snecka
7. máj 2010

Rebeca, o bóže, je mi to tak ľúto 😢 😢

zuzanabb
7. máj 2010

rebeca to ma velmi mrzi ☹

mata33
7. máj 2010

rebeca je to nespravodlive :( je mi to luto

cucuriedka
7. máj 2010

ahojte, tak som uz po OPU, idem rovno vam napista. Odobranych 11 vajok, a tak sme sa s manzikom rozhodli ze 3 vajka idu na ICSI a ostatne prirodzene (v miske 🙂 ).
Zajtra nam budu volat ze co a ako a su dve mzonosti -> but transfer v nedelu alebo predlzena kultivacia a transfer v stredu.
tak som zvedava co bude zajtra teda.

rebeca, to mi je luto :( nabuduce to urcite vyjde.

liviah
7. máj 2010

Ahojte babky, cucoriedka tak to gratulujem, krasnych jedenast. Mne odoberali 19 a dali sme si radsej predlzenu kultivaciu. Moc drzim palce