Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Janemari:Dakujemmm potesilo ma to 😉
fuuuu baby, no mňa ale riadne pobolieva maternica.... 😕 tie, čo ste po ET, aj vy ste také mali?????
barchee aj ja som to mala a dokonca som zacala aj krvacat. Ale bolesti su stale, ale da sa to vydrzat 🙂
samozrejme sa to dá vydržať 🙂 ja som len chcela vedieť, či je ok, čo sa mi tam deje 😅 livia a koľko si po ET?
Ja som uz 13den a v pondelok idem konecne na testik, dufam ze to bude podla nasich predstav a ty si kolky den?
aha, tak to potom moooc držím palce 😉 a test si robila? ja som len 3. deň po 😅 a nesledujem sa, ale tie pichnutia ma dnes až donútili chytiť si podbruško, až ma myklo normálne vtedy 😕
Dakujem, nie nerobila som si test, to som asi jedina 😀 , ale nechavam to na pondelok. Poviem Ti pravdu, ze som sa bala sklamania. Ale pevne verim, ze to bude dobre a mame este 7 mraziacikov. Moc Ti drzkam palceky 🙂
7 mrazáčikov? krása...veď ale si mala dosť vajok...my nemáme žiadneho mrazáčika..neostali... 😔 ale myslím pozitívne, takže žiadnych ani potrebovať nebudeme 😉
veru mas pravdu, musime mysliet pozitivne a nestresovat sa. Mala som ich vela a bola nam luto nedat ich zmrazit, boli vsetky jednotky. A urcite budeme chciet braceka alebo sestricku 🙂
Juj baby ako vam potichucky zavidim ze uz riesite testiky a podobne.Mne sa to cakanie zda nekonecne 😔
Veru, najhorsie je to cakanie, ale nebojkaj, ubehne to ako voda 🙂
No clovek ma len take mety najprv cakanie na ziadost.Ked pride tak cakat na stimulku,potom zase cakat ako bude telo reagovat atd atd.Nemali by sme dostat medialu za trpezlivost?
🙂 Ahojte spytam sa z vas aj mne schvalily stym umelom oplodenie.A to sa operuju stym ze zoberu vajicka a potom daju na spat??A kolko to trva ta operacia.Hmmm prepacte ze si pisem zvlastne , ja som nepocujuca.Dufam ze to pochupite co mate na mysli. ☹
🙂 pohodka andy. No celkova anesteza trva mozno 10 minutiek, ale zabijes v centre pol dna, a potom pospavas cely dnik 🙂
Najskor ti odoberu vajicka (nazyva sa to OPU), potom ich v ten isty den oplodnia spermijkami, a bud na treti den (vratane odberoveho) ti ich vlozia, alebo sa rozhodnu o predlzenu kultivaciu (to je pat dni tusim).
Den po OPU si bud zavolas (ak je to pracovny den) alebo ti zavolaju oni (cez vikend), kolko sa vam oplodnilo vajicok a tam sa dohodnete ci treba predlzenu alebo nie...
stanka04... tak to ti držím palce... ja dnes som pichala "poslednééé.". 🙂 ... ešte večer posledná a v utorok ideme nato... ale poviem ti už ma bolí asi všetko... 😠
andykoo prene ako ti napisala cucoriedka.Pichas injekcie,jes lieky potom ti odoberu vajicka oplodnia ich a po 3 alebo 5 dnoch ti ich vlozia naspat.Pocas oho celeho chodis na kontroly ktore su dost caste.
no dufam barche , ze tak to ma byt aj ked som 2den po ET a neciiitim vobec nic 😒
baby kolko dlho lezite po vlozeni utrogestanu? ja zvyknem hodinku, je to malo alebo staci?
cherryl, mna zacalo v podbrusku pichat az neskor, okolo 4-7 dna po ET, takze v pohode 🙂 u kazdej baby je to ine
ja viem Zuzi ale celovikendove lenosenie na gauci mi uz kvapka na mozog , najprv som bola nerozhodna ale uz viem ze zajtra to idem pre zmenu vyskusat do prace 😝
Zuzi, ja lezim len tak pol hodky, lebo dlhsie uz nevydrzim 🙂 ale ja si davam len rano a vecer,.Uz sa nam to krati 😀
livi ja si tiez vkladam len rano a vecer. ty ides zajtra na krv co? ja az v stredu 😉
cherryl aj ja idem zajtra do roboty, lebo ma ide porazit doma 😅
Zuzi, veru uz zajtra a uz sa neviem dockat. No a Ty sa uz len tri krat vyspinkas a si tam 🙂 Tychto 15 dni sa neuveritelne vlieklo 😝
cherryl, neboj...u každej je to inak...ja riadne cítim maternicu stále 😵
Ahojte.Občas sem nakuknem, no veĺmi neprispievam. Nás tiež čaká tento mesiac 1. IVF. Mám dlhý protokol a piaty deň si pichám Menopur. Chcem sa opýtať, že kedy ste začali pociťovať nejaké zmeny počas stimulácie?
Upsss hm to som este veci nepocula.Zaujimave je.No uvidim,najprv zistim 14.5 ak som tehotna tak potom na umelom nemusim,ak sa mi nepodari tak treba ist.Pane boze tolko vysetrenie po lekaroch a muzi sa maju len do pohoodky.Chudaci zeny sa len trapime hahahha 😉 😀
Jajab, asi az ked mi zacali dozrievat vajicka, mala som ich az moc a aj dr. ma upozornila ze budem mat riadne tlaky a bolesti. Ale nebolo to az take strasne. No a inekcie som zvladala uplne super, ani som nevedela, ze si ich picham.
andyko no je to obeta za babetko a aj vysledok nemas isty.Takze 50:50 ale urcite sa oplati skusit to.
Zuzi, pri utrosi treba lezat? to som este nikdy nelezala.. hmm mozno rano o 6.

andy radi ti pomozeme a poradime 😉