icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

wera
12. máj 2010

monicka a už si v stimulácii, alebo už vkladali embryjká?
ja by som tiež najradšej dve 🙂 🙂 🙂 aspoň by bola doma sranda...aj keď neviem neviem ako by sme sa do nášho malého bytíku zmestili, ale to nevadí zatiaľ 🙂

no ja neviem koľko dní byť po ET doma.... asi by som takých aspoň 5 chcela...možno aj dlhšie...a docela by som prijala ísť aj na dlhodobejšiu PN keď sa už podarí tak nech to tak aj zostane...

monicka7299
12. máj 2010

stimulka začína 30.5. cca........
budúci týždeň idem na ultrazvuk... a tam sa všetko dozvieme... 😀 už nech to je...takto netrpezlivo som ms ešte nečakala 😀

wera
12. máj 2010

monicka to ani nehovor, ja som sa mc tento cyklus tiez nevedela ani dočkať 🙂 .... a to mi dokonca prišla o pár dní skôr...to asi z toho ako moc som ju už chcela 🙂 🙂 🙂

liviah
12. máj 2010

Weri, pol dna sme doma preplakali a este stale tomu nemozme uverit. Sli sme na dobru veceru a sup do postielky a rozpravali sme sa s nasim drobcekom 🙂 Ja uz asi ani nepojdem do prace aspon nie prvy trimester

snecka
12. máj 2010

Babulky ak sa Vám dá zostaňte doma až po krvný test 😉 . Aj ja som mala vložených dvoch bumbuliačikov no ujal sa len jeden, ak si dáte 2, máte väčšiu šancu, že budete tehu. 😉

snecka
12. máj 2010

Livi mi ešte ani teraz neveríme že mám bábetko v brušku a to som videla už aj srdenko, asi uverím keď ma poriadne kopne 😅 😵, čo si asi vychutná 🙂

mata33
12. máj 2010

monicka ja som bola od stredy do nedele po ET doma od tohto pondelka som uz v praci

wera
12. máj 2010

jeeej livi to muselo byť super 😀 ......dúfam že sa aj my budeme tak o mesiac rozprávať s drobcom 🙂 🙂 🙂
a doki Ti povedal, že ostať doma alebo sama si si povedala že si na seba treba dávať pozor?
... ja som si tiež povedala po mojej "nepríjemnej skúsenosti" z minulého roka že radšej zostanem doma pekne ležkať keď sa zadarí 🙂 ale ja som taký hyperaktívny človek...sa bojím že sa doma zbláznim od nudy 🙂 🙂 🙂

wera
12. máj 2010

snecka máš pravdu, preto si tiež určite dáme dvoch vložiť.... určite je tam vyššia šanca že aspoň jeden sa uchytí 🙂

liviah
12. máj 2010

Weri aj ja som si povedala, ze to nevydrzim, lebo ja nedokazem ani 5 min byt v klude, ale ked ide o toto, tak som si povedala, ze musim sa aj ja trosku zmenit a mysliet na to, ze uz budeme traja 🙂 A poviem Ti pravdu, ze moja polovicka by ma uz do prace asi ani nepustila 🙂 a pritom sa citim super, ze uz by som aj isla 😉

monicka7299
12. máj 2010

ja plánujem 2 týždne ale asi to doma nevydržím.... ale stresová robota... fúha..neviem-neviem.... nechcem to pokaziť... ale to by som už do práce nemohla ani páchnuť ale asi ju budem brať tak s rezervou (to sa musím ešte naučiť) ... lietam, vybavujem, milá k zákazníkom za každú cenu a potom prídem domov vyflusnutá a prajem si samotku, zvukotesné steny a pohár dobrého vínka...... 😖 ....stres je sviňa..... tak sa budem musieť preštelovať a pozerať sa na všetko z dvojmetrovej výšky (ako šéf hovorí: neber si to osobne) 😠

monicka7299
12. máj 2010

livia , ja ešte došetrím koruny aby bolo čo najviac na hypo ... a potom môžem zostať kľudnejšie na MD ,..... ktovie koĺko... zatiaľ plánujem 1 rok... uvidím..... 😅

wera
12. máj 2010

livi to je super že máš takého super drahého 🙂
... ja som tomu môjmu oznámila že budem doma a basta 😉 ...ale myslím že keď to už príde tak by mi to tiež už nedovolil.... 😵

wera
12. máj 2010

monicka to hej tie peniažky sú na tom najhoršie.... na PN moc nedostaneme...a to ešte ani nehovorím o tých výdavkoch v care a lekárni... ale určite sa oplatí 🙂

snecka
12. máj 2010

Baby už je po 15.00, kde je tá Zuzu 😵

liviah
12. máj 2010

Veru, peniazky su dvolezite, ale radsej sa uskromnime, ale prvy trimester urcite nechcem nic riskovat, aj ked to bude tazke obsediet doma. A to dnes je presne mesiac, co som na PN 🙂

liviah
12. máj 2010

Zuzi uz asi oslavuje 🙂

wera
12. máj 2010

jej livi a to si odkedy išla na PNku? jasné veď aj my sme si povedali že uskromníme....a ešte to tak aj krásne vyšlo že sme minulý mesiac doplatili autíčko takže to vyšlo úplne presne 😉

snecka podľa mňa zuzu oslavuje 😉

liviah
12. máj 2010

Weri, ja som ostala pri druhych inekciach doma, odporucila mi to dr. abz som mala uplny klud a pohodu, ze je to velmi dolezite. A to jej veru dakujem, lebo vsetko som potom uplne super znasala, dolo vele,vele vajicok a uz sme traja 🙂

wera
12. máj 2010

livi máš super doki 🙂 ....ja tak v kútiku duše tiež dúfam, že mi to moja doki navrhne 🙂 ...kam chodíš do centra? určite si to už písala len som už stratená 🙂

liviah
12. máj 2010

Do MT, do Heliosu a sme nadmieru spokojny. S takzm pristupom sme sa ese nestretli, normalne mi bude luto, ked uz tam nebudem chodit 🙂 Ale na sona pojdem vzdy tam.

snecka
12. máj 2010

Livi aj my budeme chodiť na všetky soná do Heliosu, som bola a som s nimi maximálne spokojná. 😵

liviah
12. máj 2010

Ja by som najradsej ostala cele tehotenstvo u nich, ale take sluzby uz nerobia, co nas velmi mrzi. Ale nevadi, aspon na tie sona

makovicka53
12. máj 2010

liviah a akeho doktora si mala?

barchee
autor
12. máj 2010

fuuu baby, ale ste popísali 😀 no ja som mala ET vo štvrtok a v pondelok som išla do roboty, šak čo budem doma sa sledovať a furt mysleť na seba??? Takto som rozptýlená 🙂 Väčšinu dňa sedím, takže pohoda 😎

cherryl
12. máj 2010

v gyn fiv ani slovkom nepadla rec o PN po ET alebo aj pred tym , hoci sama viem ze pri mojich neurologyckych problemoch je to viac ako nutne 😎 proste sa setrite a na desiaty den bude odber krvy dovi 😒
este ze mam gynekologa ktoremu na tom bude zalezat viac 😀

cherryl
12. máj 2010

barche bola som tiez takeho nazoru z casti
v piatok som bola na ET a v pondelok ci som chcela nechcela pekne do prace akurat som mala taky nervny den ze od dnes doma a liecim z toho az do konca tyzdna 🙂

barchee
autor
12. máj 2010

tak sa šetri cherryl... 🙂 ja v robote viac posedávam ako chodím...takže veget, a večer doma si vyložím nohy na sedačku pred telku a hotovo 😀

barchee
autor
12. máj 2010

inak teraz ma dosť vydesilo, som tu vo volaktorej téme čítala, asi aj v tejto...neviem teraz...že vložili 100 bunkové embryo????? ty brďooooooooooo... a mne že 8 a 5 bunkové????? 😲 😕 Ja viem, že to sa deň od dňa delí závratnou rýchlosťou....bože, dúfam, že tie moje šušníky prežili 😅

cherryl
12. máj 2010

akurat sa so mnou muz dohaduje aby som si uz spravila test ze je taky zvedavy ja to odkladam na pondelok rano nech mi do telefonu nepovie niekto nieco co ani necakam 😉