Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
kefi, som netusila, ze byvas po narkoze taka divoka 😀 😀 😀 drzim silno palceky na KET-ko
barchee podla mna si jasna tehula, testmi sa fakt baby nestresujte. Nam v centre zakazali testovat, vraj to nie je spolahlive, lebo kazde mimi sa uhniezdi inokedy a niekde pisu, ze sa dokonca moze uhniezdit az den pred ocakavanou menstruaciou alebo az v ten den, takze az na 13-14 den od oplodnenia. A tie testy su fakt niektore nespolahlive a nekvalitne, ved snecka ma v albume aky jej vysiel.
stani, 5 vajok je super, ja som mala len 4 a z toho sa len 3 oplodnili a vydrzal len tento maly zazrak do ET, takze hlavu hore!!!! Je to velmi pekne cislo 😵 😉
sandy ja som tiez pichala diphereline to je ako decapeptil skoro az do OPU, oni ti povedia kedy s tym prestanes, nemaj strach. Poslednu som si zaroven pichla aj s poslednou stimulacnou (ja som mala Menopur)
livi, ty si bola na sone s manzelom? sa mi tak zda, ze si take daco spominala? Lebo aj ten moj chce ist kuknut, aj ked tam bude maximalne vidno len bublinku 😵 ...teda dufam, ze ju bude vidno 😅 Nic na to krajko nehovoril? ci ty chodis ku gatovej ze?
sony mrcha mala dorazit dnes a to mi chodi cca 2 skor a prave teraz ked mame zacat so stimulkou sa jej nechce prist ☹ Tak sa to presuva na jun co uz 😖
Zuzi, môj chodil na každé vyšetrenie somnou. Ani raz nevynechal. Ani krajko a ani Gatova nikdy nič nenamietali. Ešte sa smiali, ze si ho tam zamestnaju, že už všetko vie a pozná . A na sono môže ísť, oni to berú ako samozrejmu vec a ešte mu tam aj všetko vysvetlia,kde sa čo na monitore nachádza. Aspoň mi mame takú skúsenosť, dokonca aj pri IUI bol pri mne a všetko pozoroval. A je to úžasné, keď som ho tam vždy pri sebe mala. 🙂
ahojte baby som tu po dlhsom case znovu kto zacina stimulku koncom maja ja zacinam 22.5. 🙂
ako ten cas ide pomalicky aspon mne..... 😖
zuzi ja som pri kazdej narokze nieco blabotala ale pamatam si len tu prvu lebo som sa rozpravala s doktorom o futbale 🙂 a kazali mi ratat do 10.
martinka vitaj opat medzi nami tak sa nam to tu vsetko pekne rozstimulkovalo 😅
dnes 8.den po ET po PK som si na naplak manzela spravila test ,prvy krat vidim dve ciarky 😀 😀 dufam ze niesu Pregnylove ci ake lieky robia duchov 😨 poslednu inj. som mala pred 14 dnami tak co baby ?bude y toho nieco ? pridam aj foto 😅
Cheryl myslím že ti môžem gratulovať, ja som testovala tiež 8.deň po PK a boli tam, a vidíš moje tt pri nicku, tie určite nebudú pregnylové, pregnyl je do 10 dní z tela fuč, sa teším 😵 a gratulujem, som vravela že táto téma je šťastná, ešte že som sa ku Vám pridala 😅 😵
Zuzu ako tehula? Negrckáš?
snecka nevien zatial som v rozpakoch hlavne ked nic necitim , nic ma neboli ani nepicha 😅
kefalinek dakujem za mile privitanie 🙂
cherryl tisko gratulujem 🙂
zuzka tesim sa s tebou 🙂
HCG vysledky z krvy budu vediet v centre tiez az poobede alebo hned ?? neviem sa proste dockat 😝
cherryl aj ja sa pridávam a moc gratulujem ku krásnym čiaročkam 🙂 🙂 🙂
cherryl, vyborne novinky, gratujujem 🙂 tak ja budem testovat podla teba na 8my den ;)
ahojte baby
barchee tie tvoje priznaky su fakt ako keby si uz davno bola tehula 🙂 ja uz na testy kaslem, este mam jeden ten si urobim a kaslem uz na to ved uz bude pondelok a pojdem na krv. menzes stale nedosla, dnes trochu spinenie ale krv ziadna tak uvidim...
co sa ma stat to sa stane.
zuzi ako sa citis, popis nejake pocity tehulkovske 🙂
cherryl to vypada slubne! vysledky budu az poobede
uz lutujem ze som sa testovala dovtedy mi nic nebolo a teraz mam pri kazdom pohybe pocit ze sa nieco deje ta psychika je ale svina alebo to bude mrcha presne dnes mala prist ale nie je vitaná 😀 takze hes hes 😝
no tak som urobila posledny test co mam - rapid clear a je negativny tak uz na to kaslem, uvidim co povie krv.
cherryl veru hes hes vyzen ju prec 🙂
Mati, a tie ostatne boli ake testy?
cucoriedka: vsetky negativne
prepac, som sa zle vyjadrila, myslela som znacku 😅
aha, mamatest
mati nevzdávaj to a počkaj si v pondelok na krvičku, budem moc moc držať palce 🙂
weri dakujem, tesi ma aspon to ze ziadne naznaky menzesu
cherryl, aj ja blahoželám, je to super 🙂
chodím sem málo, ale vždy poctivo čítam, len ešte nemám moc čím prispieť... no čoskoro začnem aj ja 😉
matka, a tebe držím palčulky, aby ten pondelok vyšiel!!! 😉
Ja som mala zacat 29.5.ale mrcha stale nikde tak sa to posuva na jun.
cakajucim na pozitivny tehu testik drzim palce 🙂
janemari, tak ja mám ešte len 25. prvú konzultáciu v Iscare s tým, že chceme už IVF, tak dúfam, že to so žiadosťou pojde hladko a v lete už budeme včeličkovať 😉
matka, neboj, babo sa mozno uhniezdilo neskor, tak nevesaj hlavu. Uvidis co povie krvny test. Ved kefi tu pisala, ze jej prve tehu bolo take, ze jej neukazal test // ani ked to uz mala potvrdene z krvicky.
Citim sa normalne, nic mi nie je. Teda ako tehu priznaky, len tie prsia ma trosku ominaju a pri stlaceni bolia, ale nie tak ako barchee 😵 Dva dni som nespinila, tak som sa vytesovala a dnes zase trochu tak uz neviem co si mam o tom mysliet 😒
A velmi ma bolia klby, ale to kvoli mojej reume, lebo musim vypustit lieky a nezvladam to bez nich. Rano som sa ani nepostavila z postele od bolesti, tak neviem ako toto prezijem 😅 Neviem co je horsie pre mimino, ked beriem lieky a citim sa normalne alebo ked ich neberiem a neskodim tymi latkami babatku, ale boli ma cele telo a ledva prejdem na wc a mam tym padom vyssi zapal v tele? ☹ Zenska mi povolila voltaren, ale povedali mi v lekarni, ze len pri bolestiach nie pravidelne.... ale ja ich musim brat kazdy den, lebo som KO.
cheryyl gratulujem 😵 aj ja som testovala (kuk album) a tiez to uz nebol pregnyl. Lebo ten je od pichnutia 10 dni v tele, takze uz by ta ciarka mala byt miminkovska a nie pregnylova 😉 😵 tak dufam, ze ti bude silniet! 🙂
janemari neboj, vsetko ma svoj vyznam a uvidis, ze aj to posunutie stimulky mozno bude pre dobro veci 😉
martinka dakujem 🙂 uvidis, ze ti to pichanie ubehne rychlo, len potom to cakanie na vysledky bude neznesitelne dlhe 😅
bobi, letne IVF vraj statisticky byva najuspesnejsie, tak drzim palce! samozrejme aj ostatnym 😵
ahoj babule, mňa dnes straaašne tlačí maternicaaaaaaaa 😅 ja si skúsim spraviť test ešte zajtra ráno, budem 10 dní od ET bez PK...takže ešte nemusí nič ukázať, som si hladala na nete a bez PK keď sa vkladá embryjko, test ževraj zvyčajne ukáže // cca na 11. deň, čo budem v pondelok...ale aspoň slabučkaaaaaaaaaaa keby bolaaaaaaaaaaaa 😅 prosííííííííííííííííííííííím !!!!!!! 😔
cherryl, krása 🙂
mata, .kedy máš ísť na krv?
zuzanabb: no reuma nic moc..ale tie lieky od bolesti asi nebrat ale mne sa to lahko hovori ked ma nic neboli...
dakujem za povzbudenie nejak to uz v pondelok dopadne :( ja mam aj myom ci to nie je kvoli tomu, posunuli mi aj zaciatok stimulky kvoli tomu o jeden den.
bobi dakujem..
a samozrejme drzim palceky vsetkym stimulkam aj buducim 🙂

ahoj babulky 🙂 mata, ja som dnes 8.deň od ET bez PK - 12.deň od OPU, a test dnes ráno tiež negatívny, ja neviem, maternica ma bolí ako pred ms, strašne ju cítim celý deň, dnes akosom z auta vystupovala,som sa snažila tak, aby som si nestlačila podbruško a taaak strašne ma zabolelo, som sa hrozne zlakla 😲 prsia a kríže bolia na nevydržanie, furt revať sa mi sce, včera večer som rumázgala jak šibnutá 😅 viem, že môže na test ešte skoro a embryjká sa môžu len uhniezďovať...ale keď sa tak moc bojím 😔