icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

barchee
autor
14. máj 2010

ahoj babulky 🙂 mata, ja som dnes 8.deň od ET bez PK - 12.deň od OPU, a test dnes ráno tiež negatívny, ja neviem, maternica ma bolí ako pred ms, strašne ju cítim celý deň, dnes akosom z auta vystupovala,som sa snažila tak, aby som si nestlačila podbruško a taaak strašne ma zabolelo, som sa hrozne zlakla 😲 prsia a kríže bolia na nevydržanie, furt revať sa mi sce, včera večer som rumázgala jak šibnutá 😅 viem, že môže na test ešte skoro a embryjká sa môžu len uhniezďovať...ale keď sa tak moc bojím 😔

zuzanabb
14. máj 2010

kefi, som netusila, ze byvas po narkoze taka divoka 😀 😀 😀 drzim silno palceky na KET-ko

barchee podla mna si jasna tehula, testmi sa fakt baby nestresujte. Nam v centre zakazali testovat, vraj to nie je spolahlive, lebo kazde mimi sa uhniezdi inokedy a niekde pisu, ze sa dokonca moze uhniezdit az den pred ocakavanou menstruaciou alebo az v ten den, takze az na 13-14 den od oplodnenia. A tie testy su fakt niektore nespolahlive a nekvalitne, ved snecka ma v albume aky jej vysiel.

stani, 5 vajok je super, ja som mala len 4 a z toho sa len 3 oplodnili a vydrzal len tento maly zazrak do ET, takze hlavu hore!!!! Je to velmi pekne cislo 😵 😉

zuzanabb
14. máj 2010

sandy ja som tiez pichala diphereline to je ako decapeptil skoro az do OPU, oni ti povedia kedy s tym prestanes, nemaj strach. Poslednu som si zaroven pichla aj s poslednou stimulacnou (ja som mala Menopur)

livi, ty si bola na sone s manzelom? sa mi tak zda, ze si take daco spominala? Lebo aj ten moj chce ist kuknut, aj ked tam bude maximalne vidno len bublinku 😵 ...teda dufam, ze ju bude vidno 😅 Nic na to krajko nehovoril? ci ty chodis ku gatovej ze?

janemari
14. máj 2010

sony mrcha mala dorazit dnes a to mi chodi cca 2 skor a prave teraz ked mame zacat so stimulkou sa jej nechce prist ☹ Tak sa to presuva na jun co uz 😖

liviah
15. máj 2010

Zuzi, môj chodil na každé vyšetrenie somnou. Ani raz nevynechal. Ani krajko a ani Gatova nikdy nič nenamietali. Ešte sa smiali, ze si ho tam zamestnaju, že už všetko vie a pozná . A na sono môže ísť, oni to berú ako samozrejmu vec a ešte mu tam aj všetko vysvetlia,kde sa čo na monitore nachádza. Aspoň mi mame takú skúsenosť, dokonca aj pri IUI bol pri mne a všetko pozoroval. A je to úžasné, keď som ho tam vždy pri sebe mala. 🙂

martinaaaaa
15. máj 2010

ahojte baby som tu po dlhsom case znovu kto zacina stimulku koncom maja ja zacinam 22.5. 🙂

kefalinek
15. máj 2010

ako ten cas ide pomalicky aspon mne..... 😖
zuzi ja som pri kazdej narokze nieco blabotala ale pamatam si len tu prvu lebo som sa rozpravala s doktorom o futbale 🙂 a kazali mi ratat do 10.
martinka vitaj opat medzi nami tak sa nam to tu vsetko pekne rozstimulkovalo 😅

cherryl
15. máj 2010

dnes 8.den po ET po PK som si na naplak manzela spravila test ,prvy krat vidim dve ciarky 😀 😀 dufam ze niesu Pregnylove ci ake lieky robia duchov 😨 poslednu inj. som mala pred 14 dnami tak co baby ?bude y toho nieco ? pridam aj foto 😅

snecka
15. máj 2010

Cheryl myslím že ti môžem gratulovať, ja som testovala tiež 8.deň po PK a boli tam, a vidíš moje tt pri nicku, tie určite nebudú pregnylové, pregnyl je do 10 dní z tela fuč, sa teším 😵 a gratulujem, som vravela že táto téma je šťastná, ešte že som sa ku Vám pridala 😅 😵
Zuzu ako tehula? Negrckáš?

cherryl
15. máj 2010

snecka nevien zatial som v rozpakoch hlavne ked nic necitim , nic ma neboli ani nepicha 😅

martinaaaaa
15. máj 2010

kefalinek dakujem za mile privitanie 🙂

cherryl tisko gratulujem 🙂

zuzka tesim sa s tebou 🙂

cherryl
15. máj 2010

HCG vysledky z krvy budu vediet v centre tiez az poobede alebo hned ?? neviem sa proste dockat 😝

wera
15. máj 2010

cherryl aj ja sa pridávam a moc gratulujem ku krásnym čiaročkam 🙂 🙂 🙂

cucuriedka
15. máj 2010

cherryl, vyborne novinky, gratujujem 🙂 tak ja budem testovat podla teba na 8my den ;)

mata33
15. máj 2010

ahojte baby
barchee tie tvoje priznaky su fakt ako keby si uz davno bola tehula 🙂 ja uz na testy kaslem, este mam jeden ten si urobim a kaslem uz na to ved uz bude pondelok a pojdem na krv. menzes stale nedosla, dnes trochu spinenie ale krv ziadna tak uvidim...
co sa ma stat to sa stane.

zuzi ako sa citis, popis nejake pocity tehulkovske 🙂

cherryl to vypada slubne! vysledky budu az poobede

cherryl
15. máj 2010

uz lutujem ze som sa testovala dovtedy mi nic nebolo a teraz mam pri kazdom pohybe pocit ze sa nieco deje ta psychika je ale svina alebo to bude mrcha presne dnes mala prist ale nie je vitaná 😀 takze hes hes 😝

mata33
15. máj 2010

no tak som urobila posledny test co mam - rapid clear a je negativny tak uz na to kaslem, uvidim co povie krv.

cherryl veru hes hes vyzen ju prec 🙂

cucuriedka
15. máj 2010

Mati, a tie ostatne boli ake testy?

mata33
15. máj 2010

cucoriedka: vsetky negativne

cucuriedka
15. máj 2010

prepac, som sa zle vyjadrila, myslela som znacku 😅

mata33
15. máj 2010

aha, mamatest

wera
15. máj 2010

mati nevzdávaj to a počkaj si v pondelok na krvičku, budem moc moc držať palce 🙂

mata33
15. máj 2010

weri dakujem, tesi ma aspon to ze ziadne naznaky menzesu

bobi3
15. máj 2010

cherryl, aj ja blahoželám, je to super 🙂
chodím sem málo, ale vždy poctivo čítam, len ešte nemám moc čím prispieť... no čoskoro začnem aj ja 😉

matka, a tebe držím palčulky, aby ten pondelok vyšiel!!! 😉

janemari
15. máj 2010

Ja som mala zacat 29.5.ale mrcha stale nikde tak sa to posuva na jun.
cakajucim na pozitivny tehu testik drzim palce 🙂

bobi3
15. máj 2010

janemari, tak ja mám ešte len 25. prvú konzultáciu v Iscare s tým, že chceme už IVF, tak dúfam, že to so žiadosťou pojde hladko a v lete už budeme včeličkovať 😉

zuzanabb
15. máj 2010

matka, neboj, babo sa mozno uhniezdilo neskor, tak nevesaj hlavu. Uvidis co povie krvny test. Ved kefi tu pisala, ze jej prve tehu bolo take, ze jej neukazal test // ani ked to uz mala potvrdene z krvicky.

Citim sa normalne, nic mi nie je. Teda ako tehu priznaky, len tie prsia ma trosku ominaju a pri stlaceni bolia, ale nie tak ako barchee 😵 Dva dni som nespinila, tak som sa vytesovala a dnes zase trochu tak uz neviem co si mam o tom mysliet 😒
A velmi ma bolia klby, ale to kvoli mojej reume, lebo musim vypustit lieky a nezvladam to bez nich. Rano som sa ani nepostavila z postele od bolesti, tak neviem ako toto prezijem 😅 Neviem co je horsie pre mimino, ked beriem lieky a citim sa normalne alebo ked ich neberiem a neskodim tymi latkami babatku, ale boli ma cele telo a ledva prejdem na wc a mam tym padom vyssi zapal v tele? ☹ Zenska mi povolila voltaren, ale povedali mi v lekarni, ze len pri bolestiach nie pravidelne.... ale ja ich musim brat kazdy den, lebo som KO.

cheryyl gratulujem 😵 aj ja som testovala (kuk album) a tiez to uz nebol pregnyl. Lebo ten je od pichnutia 10 dni v tele, takze uz by ta ciarka mala byt miminkovska a nie pregnylova 😉 😵 tak dufam, ze ti bude silniet! 🙂

zuzanabb
15. máj 2010

janemari neboj, vsetko ma svoj vyznam a uvidis, ze aj to posunutie stimulky mozno bude pre dobro veci 😉

martinka dakujem 🙂 uvidis, ze ti to pichanie ubehne rychlo, len potom to cakanie na vysledky bude neznesitelne dlhe 😅

bobi, letne IVF vraj statisticky byva najuspesnejsie, tak drzim palce! samozrejme aj ostatnym 😵

barchee
autor
15. máj 2010

ahoj babule, mňa dnes straaašne tlačí maternicaaaaaaaa 😅 ja si skúsim spraviť test ešte zajtra ráno, budem 10 dní od ET bez PK...takže ešte nemusí nič ukázať, som si hladala na nete a bez PK keď sa vkladá embryjko, test ževraj zvyčajne ukáže // cca na 11. deň, čo budem v pondelok...ale aspoň slabučkaaaaaaaaaaa keby bolaaaaaaaaaaaa 😅 prosííííííííííííííííííííííím !!!!!!! 😔

cherryl, krása 🙂

mata, .kedy máš ísť na krv?

mata33
15. máj 2010

zuzanabb: no reuma nic moc..ale tie lieky od bolesti asi nebrat ale mne sa to lahko hovori ked ma nic neboli...
dakujem za povzbudenie nejak to uz v pondelok dopadne :( ja mam aj myom ci to nie je kvoli tomu, posunuli mi aj zaciatok stimulky kvoli tomu o jeden den.

bobi dakujem..

a samozrejme drzim palceky vsetkym stimulkam aj buducim 🙂