Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ale hej bobi, v podstate v poho len som dúfal že bude viac vajkulok aby sme keď tak mali aj nejakých eskymáčikov v zálohe... hmmm no veď necháme sa prekvapiť... no dúfam že moja doki mi v poho dá PNku... vždy keď k nej idem že ma len bolí hrdlo tak sa ma hneďpýta či chcem PNku takže keď jej všetko vysvetlím tak by nemal byť problém... 🙂
wera jasne ze si chcela viac ale vela vzdy neznamena kvalitne tak verim ze tvoje budu o to kvalitnejsie 😅
wera, no tak to máš fajn, ja tiež budem potom asi takto riešiť pNku... a ešte by nejaké vajkulky mohli pribudnúť či to je definitívny počet? 😕
bobi viac ich už nenarastie .... no nevadí ale aspoň niečo 🙂 teraz sa už len modliť aby neprišiel hyperstimulák ale zatiaľ to tak našťastie nevyzerá.... v stredu idem na ďalšie sono tak som zvedavá 🙂
ahojte kocky, poslednu dobu pozorujem ze ma pobolieva brucho, a sem tam pichne... ako na kramy... ale nic ine nepozorujem... tak sa obavam ci sa mi mrcha nerozbehne... 🙄 kto to ma vydrzat do strvrtku. Naozaj nie je ziadna sanca ze by testik ukazal nieco uz teraz? vo strvrtok bude 8my den po ET s PK...
Ahojte, vie mi niektorá žienka poradiť, ako dlho trvá, resp. bude trvať príprava na umelé oplodnenie ?
U mňa to začalo na 19 deň, po ultrazvuku, kedy mi pichla sestrička jednorázová dávku decapeptylu, ku tomu mi predpísali 30 bal. fostimonu, 3 bal. duphastonu a jedno bal. estrimaxu.
Čo znamená ten krátky, dlhý proces ?
Máte niektorá skúsenosti s týmito liekmi ? Vyskytli sa u Vás nejaké nežiadúce účinky ?
Upravili ste nejako životosprávu ? Viac sa šetriť, vitamínky, a tak pod...
Ďakujem za odpoveď-de.
weri, a kedy by potom bol OPU???
cucu to pobolievanie a pichanie by malo byť uhniezďovanie embryjka, takže sa neboj a hlavne poriadne oddychuj 😉
bobi OPU asi v pondelok 24.5. ale to ešte uvidíme v stredu alebo v piatok na sone...
mirkatom neviem čo presne máš na mysli pod prípravou? už máte schválenie z poisťovne a dostala si liečiky na stimuláciu?
mirkaton, no ja som mala dlhy protokol, teda som zacala s liekami este pred MS, s kratkym myslim pocas alebo hned po MS..je to individualne. k liekom sa neviem vyjadrit, ja som mala dlhy protokol, a tie lieky som nemala...
werka, no to ide ale rýchlo 🙂
hej hej ide to veľmi rýchlo 🙂 tak dúfam, že takto o týždeň už budem mať po OPU 🙂 ...joj hlavne nech už máme po tých injekcijkách, dnes sme dostali ďalšie...
takze mam to potvrdene predbezne TEHOTNA 😀 😀 😀 😀 😀
cherryl moooooc gratulujem, je to úžasné 🙂 🙂 🙂
...teda táto témička je úplne tehu pozitívna 🙂 🙂 🙂
cucuriedka, aj ja mam dlhy protokol, zacala som min. pondelok-diphereline, to som bola 23.den cyklu, cez vikend som mala mat cervenu, ale zatial nic, hned ako pride, tak 4-6 den mam gonal a 7-9 den zase cosi ine
nejako sa to tu ztehotnieva 😉 tuším tu ostanem 😀
cherryl, super
chicca, tak to sme mali rovnako 🙂 mne vyslo opu na 15DC, a ET s predlzenou na 20DC... tak nech ti to rychlo ubehne ;)
naozaj je to stastna tema akurat ze mi nepovedali hladinu HCG 😉 mata kde siiiiiiii ??
cherryl tak im skús zavolať ešte raz a určite Ti ju radi povedia 😉 😉 😉
cherryl ja to mam negativne
a mam prist este v stredu pokial nemam menzes
mati to mi je moc ľúto...
Mati, to mi je luto. a mate mrazacikov?
cucuriedka, no len stale cakam na tu menstruaciu, co mala prist v sobotu, zatial nic 😒 ak bude dlhsie meskat, neposunie sa tym padom aj termin odberu vajicok? asi hej nie? zatial ho mam naplanovany na 4.6.
cucoriedka nie nemame
uf, matka, je mi to ľúto... bolo to vaše prvé IVF?
bobi ano prve
mata neeee ☹ tak by som ti ro moc dopriala 😎
Mati, je mi to luto ☹
Mati,ked este nemas MS,moze sa stat,ze v stredu sa nieco ukaze?
Cherryl,gratulujem 😀
My sme cerstvo po ET,mame vlozene jedno 8 a jedno 6 bunkove 🙂 Muz ma uz ani pomaly z gauca k sporaku nechce pustit (pohlad na UTZ pri transfere ho asi dostal 😎 ),tak si idem aspon par dni uplne lenosit a docitat knihy,uz sa mi to naskladalo...
Pekny zvysok dna vsetkym!

weri, takže úspešne? lebo nejako to z toho neviem vydedukovať... a určite si radšej oddýchni 😉 tvoja obvodná ti dá v pohode PN?