Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ale hej bobi, v podstate v poho len som dúfal že bude viac vajkulok aby sme keď tak mali aj nejakých eskymáčikov v zálohe... hmmm no veď necháme sa prekvapiť... no dúfam že moja doki mi v poho dá PNku... vždy keď k nej idem že ma len bolí hrdlo tak sa ma hneďpýta či chcem PNku takže keď jej všetko vysvetlím tak by nemal byť problém... 🙂
wera jasne ze si chcela viac ale vela vzdy neznamena kvalitne tak verim ze tvoje budu o to kvalitnejsie 😅
wera, no tak to máš fajn, ja tiež budem potom asi takto riešiť pNku... a ešte by nejaké vajkulky mohli pribudnúť či to je definitívny počet? 😕
bobi viac ich už nenarastie .... no nevadí ale aspoň niečo 🙂 teraz sa už len modliť aby neprišiel hyperstimulák ale zatiaľ to tak našťastie nevyzerá.... v stredu idem na ďalšie sono tak som zvedavá 🙂
ahojte kocky, poslednu dobu pozorujem ze ma pobolieva brucho, a sem tam pichne... ako na kramy... ale nic ine nepozorujem... tak sa obavam ci sa mi mrcha nerozbehne... 🙄 kto to ma vydrzat do strvrtku. Naozaj nie je ziadna sanca ze by testik ukazal nieco uz teraz? vo strvrtok bude 8my den po ET s PK...
Ahojte, vie mi niektorá žienka poradiť, ako dlho trvá, resp. bude trvať príprava na umelé oplodnenie ?
U mňa to začalo na 19 deň, po ultrazvuku, kedy mi pichla sestrička jednorázová dávku decapeptylu, ku tomu mi predpísali 30 bal. fostimonu, 3 bal. duphastonu a jedno bal. estrimaxu.
Čo znamená ten krátky, dlhý proces ?
Máte niektorá skúsenosti s týmito liekmi ? Vyskytli sa u Vás nejaké nežiadúce účinky ?
Upravili ste nejako životosprávu ? Viac sa šetriť, vitamínky, a tak pod...
Ďakujem za odpoveď-de.
cucu to pobolievanie a pichanie by malo byť uhniezďovanie embryjka, takže sa neboj a hlavne poriadne oddychuj 😉
bobi OPU asi v pondelok 24.5. ale to ešte uvidíme v stredu alebo v piatok na sone...
mirkatom neviem čo presne máš na mysli pod prípravou? už máte schválenie z poisťovne a dostala si liečiky na stimuláciu?
mirkaton, no ja som mala dlhy protokol, teda som zacala s liekami este pred MS, s kratkym myslim pocas alebo hned po MS..je to individualne. k liekom sa neviem vyjadrit, ja som mala dlhy protokol, a tie lieky som nemala...
hej hej ide to veľmi rýchlo 🙂 tak dúfam, že takto o týždeň už budem mať po OPU 🙂 ...joj hlavne nech už máme po tých injekcijkách, dnes sme dostali ďalšie...
cherryl moooooc gratulujem, je to úžasné 🙂 🙂 🙂
...teda táto témička je úplne tehu pozitívna 🙂 🙂 🙂
cucuriedka, aj ja mam dlhy protokol, zacala som min. pondelok-diphereline, to som bola 23.den cyklu, cez vikend som mala mat cervenu, ale zatial nic, hned ako pride, tak 4-6 den mam gonal a 7-9 den zase cosi ine
chicca, tak to sme mali rovnako 🙂 mne vyslo opu na 15DC, a ET s predlzenou na 20DC... tak nech ti to rychlo ubehne ;)
naozaj je to stastna tema akurat ze mi nepovedali hladinu HCG 😉 mata kde siiiiiiii ??
cucuriedka, no len stale cakam na tu menstruaciu, co mala prist v sobotu, zatial nic 😒 ak bude dlhsie meskat, neposunie sa tym padom aj termin odberu vajicok? asi hej nie? zatial ho mam naplanovany na 4.6.
Mati,ked este nemas MS,moze sa stat,ze v stredu sa nieco ukaze?
Cherryl,gratulujem 😀
My sme cerstvo po ET,mame vlozene jedno 8 a jedno 6 bunkove 🙂 Muz ma uz ani pomaly z gauca k sporaku nechce pustit (pohlad na UTZ pri transfere ho asi dostal 😎 ),tak si idem aspon par dni uplne lenosit a docitat knihy,uz sa mi to naskladalo...
Pekny zvysok dna vsetkym!

weri, takže úspešne? lebo nejako to z toho neviem vydedukovať... a určite si radšej oddýchni 😉 tvoja obvodná ti dá v pohode PN?