icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

kefalinek
18. máj 2010

krasne ste sa nam tu roztehukovali,gratulujem no ako tak citam tak len nam to nevyslo ☹

chicca555
18. máj 2010

dobre ranko, baby, mne stale menstruacia neprisla, tym padom nemozem zacat brat dalsie hormony, to znamena ze sa mi posunie odber vajicok? ☹

wera
18. máj 2010

dobré ránko 🙂

barchee neboj, hladina HCG stúpa dvojnásobne každý druhý deň... a skúšala si presne ten istý test?

chicca a nebrala si duphaston alebo utrogestan aby si dostala ms presne? asi by si mala zaskočiť za dokim do centra a poradiť sa s ním...

cucuriedka
18. máj 2010

ahojte, weri som sa testla, a ciarocka silnie, skusim odfotit ked pridem z prace 😵

chicca555
18. máj 2010

weri, nie nebrala... ked som tam bola min. pondelok tam som bola 23den, aj mi robil ultrazvuk, ze vsetko ok... pytala som sa, ze co ak nepridu presne v sobotu, on ze to je jedno, ze mam prist na druhy den cyklu ked mi pridu, no pockam este do zajtra a pak tam zavolam co robit 😒

wera
18. máj 2010

no vidíš cucu, jupiiiiiiiiiiii 🙂 moc moc gratulujem, je to úžasné 🙂 🙂 🙂

chicca a mávaš ms pravidelnú? mne pre istotu po hysterke pichli aj agolutin aby mi prišla ms na čas a nemusela som na ňu čakať... ak ms nepríde tak si tam radšej zavolaj za to nič nedáš 😉 a odber sa určite posunie, väčšinou to vychádza na cca ten 14-15 deň cyklu...

cucuriedka
18. máj 2010

weri dakujem, juj sa sa tak tesiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀 😀 😀 😀

wera
18. máj 2010

sa tešíme s Tebou 😀 každá nová tehulka je pre nás ostatné stimulky obrovským povzbudením 😀 už som zvedavá na Tvoj testík, určite nám ho po robotke hoď 😉

chicca555
18. máj 2010

weri, mne byto ani moc nevadilo ze sa to posunie, ja by som radsej babo chcela az koncom marca a neskor 😅

chicca555
18. máj 2010

co je to hysterka? 😅 gynkac asi na ultrazvuku videl, ze by som mala mat menstruaciu, preto to neriesil, len teraz som mala tie crevne problemy piatok az nedelu (ak som sa dnes u lekara dozvedela, zuri crevna viroza), tak mi to mozno toto posunulo

chicca555
18. máj 2010

inak cucu gratulujeeeem 🙂

wera
18. máj 2010

chicca takže by si radšej jarné dieťaťko? 😉 ...mne je to v podstate jedno, hlavne aby sa podarilo 😝
hysterka je hysteroskopia, to mi pozreli maternicu, krčok maternice či je všetko v poriadku, či majú správny tvar a tak.... teda či nič nebráni otehuľkovaniu.... a ešte mi doki v centre povedala že ak sa ide na IVF hneď po hysterke tak je trošičku vyššia úspešnosť, tak dúfam že aj ja im vylepším štatistický priemer 😀
hmmm no možno má na ms vplyv aj tá Tvoja víkendová chorôbka... ale možno je tam trošičku aj psychika...

chicca555
18. máj 2010

weri, no rada by som 🙂 jasne, ze ak to bude skor, budem rada 🙂
ahaa, uz chapem, mne robil vnutorne sono, vsetko bolo ok, preto mi uz predpisal aj ten diphereline a ze ked mi pridu, tak mam prist na druhy den na dalsi ultrazvuk... no nic, pockam do zajtra a zavolam tam 🙂

cucuriedka
18. máj 2010

chicca dakujem 😉

sony44
18. máj 2010

ahoj chicca, menzes ti musí prísť do 30-32dc, ak ti nepríde, musíš volať dr. (aspoň mne to tak v care, do ktorého chodím povedali).

sony44
18. máj 2010

cucu, to je super, gratulujem

chicca555
18. máj 2010

sony, dakujem, zajtra budem volat 🙂

sony44
18. máj 2010

chicca ktorý dc máš?

chicca555
18. máj 2010

31

sony44
18. máj 2010

tak to ešte môže prísť, a ako sa cítiš?nemôžeš by tehu?...

chicca555
18. máj 2010

citim sa strasne malatna, je mi divne, rano mi byva na odpadnutie... ale to pripisujem tej prekonanej crevnej viroze... a to ze by som ostale tehu, tak to by bol zazrak, lebo u nas je problem na muzovej strane - malo spermii
na injekcie diph. chodim stale, uvidim ako dnes bude, ak nepridu do vecera, rano budem volat do GF

mata33
18. máj 2010

ahojte baby

barchee kasli uz na testy mas to 100% neboj sa 🙂, zbytocne ta to stresuje, si uz jasna tehulka
pouzivas stale rovnaky test|?

monicka: no veru vek ma uz tlaci, problemy neboli ziadne, ale vcera ma to riadne zobralo, no ale co uz.. nic s tym nenarobim
a to mi este vravel doktor ze vy mate velke sance ze sa nemusim bat

mata33
18. máj 2010

chica ty mas priznaky ako keby si uz tehu bola, zavolaj urcite do GF nech povedia co dalej ci cakat alebo co, inak mne bolo z diphereline tiez obcas nevolno,

mata33
18. máj 2010

ale moze to posunut asi aj ta crevna viroza...

chicca555
18. máj 2010

mati, ja som tou crevnou chripkou schudla skoro 2 kila, menej jem a dost pijem vodu, moze to byt aj tym nedostatkom jedla

sony44
18. máj 2010

chicca - môže to byť aj chrípkou, ale môže to byť aj bábätko, veď uvidíš, stačí jedna beťárka a je to ..... 🙂 bodaj by !!!!!

chicca555
18. máj 2010

baby, tak to by bola riadna ironia osudu, ze by sa to podarilo takto nahodou... nam vyslovene doki povedal, ze prirodzenou cestou nehrozi 😕 dnes som bola po 8mu inj. dipher. .... ja neviem, neverim moc tomu, ze by som bola tehu, ze by sa to podarilo normalne, to by bol fakt zazrak 🙂 min. tyzden ma boleli pred menstr. aj prsia, teraz ma prestali, cele je to take divne, nevyznam sa v tom.... predtym som ale mala nepravidelny cyklus, dokonca som chvilku brala aj duphaston, ale nerobil mi dobre, tak som ho vysadila... pak sme sa vrhli na to kompletne vysetrenie a odvtedy to uz nabralo rychly spad - az doteraz, dokelu s cervenou 😒

chicca555
18. máj 2010

a min. tyzden ked som bola 23den cyklu, tak mi robil aj vnutorne sono, to by snad cosi videl, ci? takze tak

wera
18. máj 2010

chicca ja by som si na Tvojom mieste zajtra ráno spravila testík a potom by som zavolala do centra... v 23 DC by doki určite nič nevidel, vtedy sa embryjko len uhniezďuje...

sony44
18. máj 2010

to by určite ešte nevidel, to by možno bol zázrak, ale aj to sa stáva.....takže uvidíš zajtra, určite si zavolaj....(niekedy keď človek odpúta pozornosť od snaženie a zameria sa na iné, tak to príde) aj nám povedali že bude náhoda ked otehotniem prirodzene, ale vraj sa to môže stať, veď keby to úplne vylúčili, nekázali by sa nám chrániť počas stimulky!A inak ja som už bola tehu prirodzene (len som potratila) ☹ tak som si myslela že u nás nebude až taký problém s otehotnením, zistili spermiogram manžela (čudovali sa že som bola tehu) a vidíš ideme už na 2. ivf..., ktoré už určite vyjde 🙂