Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
sony idete už na druhé ivfko? z prvého Vám nezostali mrazáčiky? budem držať palce aby to druhé vyšlo 🙂
wera, ďakujem, nie my sme sa nedopracovali ani k transferu, počas PK sa nám embryjká nevyvíjali tak ako mali ☹, ale teraz som na PN a verím že to vyjde..... 🙂
sony tak to mi je ľúto...ale treba sa opatrovať a veriť že teraz to určite výjde 🙂 🙂 🙂 už ste začali so stimulkou?
chicca no 2 kg dole by sa zisli aj mne 🙂
áno, ja už pichám menopur s dipherelinom, zajtra idem na 1.sono - tak som zvedavá koľko bude už folikulov,
tebe sa už blíži opu, však? budem držať silno pršteky.....
áno 2 kg dole by sa zišlo, ale nie takýmto spôsobom, a vôbec - my už budeme len priberať, tak načo vymýšľať!!!! 🙂 🙂 🙂
baby, tak dnes kupim test, ak nepride cervena, rano testnem, ak bude negat. tak skocim na dalsi dipher. a hned pak volam do GF 🙂
jeeej sony tak super 🙂 uvidíš že bude veľa folíkov 😉 daj zajtra určite vedieť ako si dopadla 😎
ja idem tiež zajtra na sono, už tretie... tak uvidíme ako sa vajkulkám darí a či nie je na obzore potvorka ohss 🙂 a snáď už aj doki povie ako to vidí s OPU 🙂 som strašne zvedavá a nedočkavá, už aby boli bambulky v brušku 🙂 ... joj ja som už niekedy ako šiši, som si cez víkend pozerala na internete kočíky pre dvojičky 😅
nemusí ich byť extrémne veľa, hlavne nech sú v nich kvalitné vajíčka a už sú v brušku ..... 🙂 🙂 🙂 ( pri prvom som mala 8, oplodnilo sa 7 a nič.....)
nie si šiši, si úplne normálna, to by sme boli všetky.Nech už sú naše bubáčiky v perinke, ved keby vedeli, ako im tam bude dobre, tak sa poponáhľajú......do bruška a ,y si užívame tehuľkovanie.
chicca sony ma pravdu, mne v centre kazali prist najneskor na 32 den cyklu ak nedostanem. Ale stava sa, ze zena otehotnie, takze si radsej sprav test a zajtra si zavolaj alebo tam skoc, nech ti zoberu krvicku alebo co. Na 23 DC doktor este nic nevidi, mne nevidel nic ani tyzden po vynechani menzesu. Ja som zase mala opacny problem ako ty, ja som dostala skor a akurat na velkonocny piatok (prave som cestovala do Prahy), takze som mohla prist az v utorok, a to bol uz 5DC ale v pohode, len sa mi potom natiahla stimulka a OPU som mala az na 22DC.
a samozrejme gratulujem k tehulkam 😵 😵 😵 vizera to, ze tento tyzden budu az 3 nove 😀
barchee nestresuj sa testovanim, aj tak to neovplivnis a zbytocne sa len naplasis. Ale chapem ta, aj ja som testovala 😀 😅
na potvorku - 🙂 OHSS, nemysli, pi veľa tekutín....a zajtra nech sú vajkulká veľké tak ako majú! chcete si dať dve ? aj my o tom uvažujeme (teda keď bude taká možnosť)
zuzi, mne praveze nic take nekazali 😒 ☹ oki, poobede tam teda cinknem co a ako, len neviem ci pytat priamo toho doktora alebo ako
matka mrzi ma to, ze to nevyslo ☹ idete hned na dalsie, ci si date pauzu? mozno si to uz aj pisala, len nestiham citat vsetko pozadu 😅
zuzi, neda sa mi tam len tak skocit, kedze je to v BA a ja som zo ZA, musim vediet naisto, ze tam mam ist
chicca cinkni a pytaj si pre istotu doktora. ale ani test ti este nemusi vyjst pozitivny aj napriek tomu, ze mozes byt tehu. takze by bolo najlepsie keby ti zobrali krvicku.
chapem, to je pravda, ze tam nebudes len tak chodit ked je to tak daleko.
ja idem zajra na sono, dufam, ze uz bude vidno bublinku 😵
len tie klby ma hrozne bolia, uz sa mi neda poriadne ani obliect a najest ☹
chicca, to ako budete riešiť kontroly v care každý druhý deň počas stimulky?
sony ja som tiez dochadzala z BB do Martina, cca 1 hodina cesty, rano o 5:40 mi isiel vlak 😀 😅 a o 7:00 som bola v MT
my budeme chodit kazdy treti den, aspon tak nam to vraveli, s tym ratam, mam nachystanu dovolenku 🙂 len toto je taka divna situacia 😒
zuzanabb - zajtra ideme zatiaľ tri na soná....... 🙂 ty si ako na tom, možno som to čítala, ale mám z toľkých babuliek zatiaľ chaos...
stanka ako sa citis? 🙂 hladkas poctivo brusko 😉
weri chod na PN a oddychuj, to velmi pomaha vajkam aby v klude dozreli,. drzim palce aby boli aspon 3-4 vajka, to staci 🙂vlastne uplne staci jedno jedine 😵
máte to dosť náročné na čas......ale čo človek neurobí pre bábätko!!!!koľko sa snažíte?
sony, ja som mala vlozene jedno embryjko, nemam ani mrazacikov. a tento moj bojovnik sa ma dufam zatial drzi ako kliest (ale ked vidim to pocasie vonku, tak sa mu ani nedivim 😀 ) minuly tyzden mi potvrdili tehu, ale nebolo este nic vidno, tak skusime zajtra. a ty si v ktorom stadiu? 😉
zuzi este som o tom vobec nerozmyslala, zajtra idem na krv druhy krat, potom dam vediet
sony, my sa snazime od konca septembra, koncom marca nam zistili, ze muz ma malo spermosiek a ze su aj pomale, pak to uz islo rychlo, schvalenie od poistovne a ostatne vysetrenia
zuzanabb - to je super, tak nech sa len tam pekne drží, treba mu povedať, že vonku nie je zatiaľ nič na obzeranie 🙂 🙂
dnes si pichám štvrtú injekciu menopuru, tak zajtra idem na sono, ako sa to vyvíja.
Ahojte 😵 chrústiky
Matka to ma mrzí, mne tiež nevyšiel 1 pokus no a vidíš po druhom som tehula 😵 Tak ti budeme držať palčeky ďalej 😉
Cuco paráda a vieš čo mi z toho vychádza, pri Tebe, pozitívny u na 5 deň, to budú isto dvojky 😵 , vkladali ste dva, však? Hoď testík do albumu, nech sa poteškáme.
Barchee testy si mala rovnaké? Aj mňa stresovali, raz boli pekne čiarocky raz menej a raz boli rovnakej intenzity ako predchádzajúci deň, tak nestresuj a vyčkaj na krvičku. 😉uvidíš bude pozitívna 😵
Zuzu takže zajtra bublinka? a na srdiečko zase o týždeň? či už bude zajtra? A keď budeš v Heliku nemôžeš sa ich spýtať čo môžeš od bolesti, ma to mrzi, že si taká ubolená ☹
Wera, ver nie si šiši, to robíme všetky 😉 😅
chicca - áno máš pravdu aj u nás keď zistili, že je problém pravdepodobne v manželovi ( po vyšetrení spermiogramu ), tak to išlo rýchlo, až na schválenie žiadosti - 1. ivf schválili do mesiaca, ale druhé presne 2 mesiace

Chicca, ja by som si na tvojom mieste urobila test hned, pretoze ak nahodu si tehotna (co si ja myslim, ze nie si, ze je to len nasledok choroby, resp. injekcii, ale clovek nikdy nevie, vsetko je mozne), tak injekcie by sa v ziadnom pripade nemali brat. A mala by si hned stopnut stimulaciu. Takze necakaj a rob test.