icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

chicca555
21. máj 2010

kocky, co si same pichate diphereline a pod, ake ihly a co vsetko ste si kupovali v lekarni? vdaka 🙂

sony44
21. máj 2010

chicca - skús sa popýtať na 0,4x12mm a ak nebudú mať, tak 0,5x20mm alebo 0,5x25 mm, to sú najtenšie na pichanie a na naťahovanie si kúp hrubšie - ja mám - 1,2x40mm a dvojky striekačky.
veľa zdaru pri pichaní... 😉 😉 😉
ako si dnes dopadla?

sony44
21. máj 2010

tampóny som používala, tie na odličovanie, na dezinfekciu si niečo kúp, ale ja používam alpu. ako chceš

chicca555
21. máj 2010

dakujem sony 🙂 od zajtra picham gonal, ten je vo forme pera a uz sa mi nechce chodit kvoli diph. ku lekarke, dam to pichnut muzovi, ten to zmakne 🙂

vyzera to, ze dobre, robili mi len sono a ze ok, ze mam po oboch stranach male vajicka, tak to asi znamena, ze sa zacinaju tvorit, alebo co

dalsiu kontrolu mam az bud. piatok 🙂

mata33
21. máj 2010

chicca: ihly na pichanie 0,4 su oranzove a na zamiesavanie su ruzove - su hrubsie, v lekarni mi vzdy rozumeli 🙂...striekacky stacia 2ml

cherryl
21. máj 2010

smutne zhrnutie :prvy test pozitivny a druhy test z krvy negativny takze koniec 😢

cucuriedka
21. máj 2010

Chicca, pri diphereline som miesala ruzovymi (maju ich iba v niektorych lekarnach v BA), a pichala oranzovymi a dvojky striekacky

cucuriedka
21. máj 2010

cherryl, to mi je velmi luto ☹

mata33
21. máj 2010

cherryl: :( viem ako sa citis, je mi to luto. este ti kazali prist na nejaku kontrolu?

monicka7299
21. máj 2010

cheryl - ako je to možné, veď tam boli // ... to sa ako môže stať 😲

monicka7299
21. máj 2010

mati a Ty ako?

mata33
21. máj 2010

monicka ja? ja som uz strateny pripad od stredy 🙂 oba testy negativne..

janemari
21. máj 2010

cherryl ☹

monicka7299
21. máj 2010

mati, ale som chcela vedieť aký budeš mať postup, kedy idete znova?

janemari
21. máj 2010

A co sa tyka tej sliznice je to ako pri normalnom cykle od mrchy sa vyvija a rastie do ovulky tak si myslim ze aj pri tabletkach to tak bude 😔

monicka7299
21. máj 2010

janemari, už sa nám to blíííížíííí 🙂

ale ako sa to tu vyvíja - tak mám zmiešané pocity 😨

mata33
21. máj 2010

monicka to neviem, obj. sa na konzultaciu a uvidim, zatial sa mi moc do dalsieho ani nechce...

janemari
21. máj 2010

monicka ja o svojich pocit radsej ani nehovorm 😖 ale musim sa dat cez vikend nejako do poriadku a psychicky sa pripravit na druhu robotu a na zvladnutie este inych komplikacii.O 10 dni zacinam a potom sa uvidi ako sa to bude vyvijat.

cherryl
21. máj 2010

mam este vcerajsi domaci test pozitivny aj ked uz bola taka zla predtucha lebo je slabsi a slabsi ako pry 😔 je sranda ze pre nich "šitný" test ktory vam urcite nic este nemoze zachytit bolo mi povedane zachyti vysledok // a nechapem z coho 🙄
smutne ponaucenie NETESTOVAT SA 😲
nastvana som ze mi nedali rovno termin ale som sa musela odjednat cez recepciu az na 1veho dufam ze to stiham nejak rovno na KET a nebudem mat mesacnu pauzu 😒 ani neviem ci mam ist v pondelok do prace najradsej by som sa vykasala uplne na vsetko 😔
co je s Barchee?

mata33
21. máj 2010

cherryl no bud rada ze mas mrazaciky, mne neostalo ani to. a vysvetlili ti to nejak ze co sa tam mohlo stat...?

cherryl
21. máj 2010

mata po ET nam mali ostat este 2ks ale peniaze za mrazenie nikto odomna nepytal este tak hadam je to ok, vysvetlenie este nemam musim ist na konzultaciu takze 1ho
a ideme dalej co ine mi vlastne ostava ked moc po dietati tuzime ? 😒
kto je tu so skusenostami s KETom ? mam kopec hlupych otazok 😕

barchee
autor
21. máj 2010

babyyyyyyyyyyyyyyyy, krvička je POZITÍVNAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D Hcg je 431 myslím, nerozumela som jej dobre, lebo som už revala 😀 3.6. som objednaná na utz...božinku, dúfam, že už aj srdiečko/a budú biť 😵 nemôžem tomu stále uveriť 🤐

cherryl, to je mi strašne ľúto ☹

strelka11
21. máj 2010

barchee velmi ti gratulujem a viem presne co teraz prezivas,to je supeeeeeeeeeeeeeer 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

cucuriedka
21. máj 2010

barcheeeeee super super spravicky, gratulujem krasa!

cherryl
21. máj 2010

barchee nadhera , hlavne mysli na svoje krasne pozitivne embryjka 😵 ja spravim vsetko pre to aby som ta rychlo dobehla 😵

barchee
autor
21. máj 2010

cherryl, určite to bude čoskoro 😉

cuco, akoooo? 🙂

wera tu ešte nebola? dnes mala mať opu, nie?

wera
21. máj 2010

ahojte babulky

barchee moc moc gratulujem, je to úžasná novinka

cherryl je mi to ľúto že to takto dopadlo, ale nezúfaj keď máte ešte mrazáčikov tak je tu stále veľká šanca

...tak a moje prvé IVFko sa skončilo skôr ako som si myslela...dnes zo štyroch folíkov nevytiahli žiadne vajkulko...žiadne tam nebolo...nechápem ako je to možné.... ☹ hmmm takže mám smolu a môžem vypisovať papiere na druhé ivfko, len už teraz mám strach čo ak sa to znova zopakuje...joj niekedy mám už pocit že sa mi stane všetko zlé čo sa len dá.... ☹

janemari
21. máj 2010

wera to nemyslis vazne ☹

Ako sa to najprv pekne rozbehlo a posledne dni ☹

wera
21. máj 2010

hmmm janemari niekedy nám veci nevychádzajú tak ako by sme si priali... tak mi nezostáva iba dúfať, že nabudúci pokus už moje pokazené telo niečo vyprodukuje...

cucuriedka
21. máj 2010

cau babeny

weri, neklesaj na mysli. Nabuduce ti upravia IVF podla tohto co nevyslo (velmi mi jej luto ☹ ), a bude to lepsie. Niekedy mam pocit ze aj doktori sa ucia za jazdy :/

barchee... tak ja neviem. testovala som dnes menej citlivy (pepino 20mIU), a tam len ledva nejaka ciarka, tak sa neviem dockat zajtrajska aby som nabehla do lekarne a testla sa... len sa hnevam sama na seba ako ma to strasne zneistilo... tak neviem..uvidim zajtra... teraz ma uz par dni moc nepobolieva, iba sem tam.. tak dufam ze je sicko ok. No a v pondelok idem na krv, tak uvidime.

Inac manzik ma nechal samu dnes doma, tak som balila darcek kamosovi na narodky (domaci mikropivovar), a fcul pozeram panelak a popri tom guglim kociky, zavinovacky...keby ma ten manzel videl tak by sa za hlavu chytal 😅