icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

alienocka
24. máj 2010

Baby,ktory den po ET ste si robili testik? Ja som bola na ET 19,05, a neviem ci uz mozem testnut.
Som zvedava :D

zuzanabb
24. máj 2010

alienocka, ty si mala PK alebo nie? ak si mala PK, tak skus na 8 den ale najlepsie az na 10. den po ET takze u teba to vychadza na sobotu - ja viem, ze je to dlho, ale ak mas chut, tak skusaj skor. Ak si nemala PK, tak ani neskusaj do soboty, lebo budes sklamana, ze este nic nie je vidno. Kedy ti pichli naposledy pregnyl?

zuzanabb
24. máj 2010

makovicka, na sliznicu je dobry utrogestan alebo duphaston a mozno este dalsie lieky, tie ti ale automaticky v centre daju ked zistia, ze ti nedorasta sliznica. To je najmensi problem, z toho strach nemusis mat. Z prirodnych veci je dobre do ovulky (od menzesu po ovulaciu) papat chilli alebo kajanske korenie a pit cervene vinko. Po ovulke uz nie. 😉

zuzanabb
24. máj 2010

cuco gratulujem 😀 😵

@kefalinek , velmi ti drzim na sobotu palceky 😵 verim, ze vam to tentoraz vyjde!!! ja tam idem v piatok na sono, tak sa zase miname o den ako vzdy predtym 😉 len asi 2x sme sa tam videli, ze?

werka mas uzasny postoj k zivotu a k celemu dianiu okolo teba! 😉 si velmi pozitivna osoba co je 200% k dobremu vysledku. Uzite si dovolenku a moze sa stat, ze motyka vazne vystreli. To sa stava, ze po neuspesnom IVF zena otehotnie prirodzene (ak nie je problem u manzelovych spermiach ale uz aj take zazraky sa diali) Lebo tie hormony zenu nastartuju a pomozu k ovulke. Tak si uz len vyberte nejake krasne a nikym a nicim nerusene miesto na dovolenke 😉 😀

@cherryl velmi ma mrzi co sa vam prihodilo. este aj s tymi mrazacikmi ☹ skus si kupit daco sexi alebo nieco co si vzdy chcela, alebo vystartuj s kamoskami do mesta sa odreagovat. Neboj, vsetko to nakoniec dopadne dobre. Viem, ze to teraz boli....

matka fakt divny pristup v tom vasom centre. cloveka by nemali brat ako kus masa, ale ako osobu ktorej sa prave rozplynul sen a potrebuje trosku setrnejsi pristup. neplanujete ziadna zmenit centrum?

alienocka
24. máj 2010

zuzanabb dakujem! Pregnyl mi pichli 12,05, o 21,00 hod.a mal.a som kratky protokol
Aj ty chodis do Heliosu?

zuzanabb
24. máj 2010

alienocka aj ja chodievam do heliosu 🙂 . Pregnyl by si uz nemala mat v tele, ale skus pockat este par dni aby si si bola na istom 😉

alienocka
24. máj 2010

Davam si zavezok,ze pockam do nedele. Tak prisaham! 😅

janemari
24. máj 2010

Ahojte, co sa tyka toho trial wasu aj mi ideme na to.Resp ja idem na sono a krv ked dojde mrcha amuz ide na trial wash.Nam bolo povedane ze daju do polovice cesty spermiam nejaku stenu a ze budu vidiet kolko ich dokze preplavat na druhu stranu a podla toho sa bude vidiet ci su naozaj kvalitne.Ja uz pomaly striham meter,o tyzden uz budem mat prvu tabletki v sebe 🙂

cudka
25. máj 2010

alienočka ja som si robila testík na 8deň po ETa bola tam čiaročka ale mala som PK.

cucuriedka
25. máj 2010

alienocka, ja som si robila na 5ty den po ET (s mamatestom), a PK bola tiez

cucuriedka
25. máj 2010

cudka, v stredu idem aj ja na krv (tu druhu), tak z toho spravime super pozitivny den, co ty na to? 😀

cucuriedka
25. máj 2010

barchee, hej mame velmo podobny termin 🙂)) juuj tak sa tesim

kefalinek
25. máj 2010

@zuzanabb zuzka videli sme sa krat raz som si nebol ista,ci si to ty a ten druhykrat to bol chaos krajkovic ma zdrbkal,ze kde sme tolko, ze uz na mna cakaju a my sme stali za zilinou v kolone tak to bolo tak na chytro.po sobote vas uz hadam dobehnem tehulky 🙂

cudka
25. máj 2010

cucoriedka v to verím aj ja 🙂 ja idem na prvú krvičku 😕

mata33
25. máj 2010

zuzanabb: no pristup v gf nic moc, zvazujem ine centrum ale zatial som ziadne nevybrala

mata33
25. máj 2010

kefalinek: drzim tiez palceky na sobotu 🙂

janemari
25. máj 2010

Ako to sledujem na GF nepocuvam ziadne chvaly.Som rada ze mam centrum ktore mam 🙂

monicka7299
25. máj 2010

mati, ja som myslela, že si v ISCARE 😨 asi mi to ušlo 😅
ja som s lekármi tam spokojná až na tie slečny v kancelárii .............. lekár úúúúplnááá pohodička

kefalinek
25. máj 2010

matka dakujeeeeeeeeeeeem

alienocka
25. máj 2010

baby dakujem za rady.Stale som rozhodnuta vydrzat do nedele (to by mal byt 11 den od ET). Snad vydrzim,ale mam zle tusenie. Lebo cez vikend ma strasne boleli prsia a bradavky a vcera a dnes nic. Ziadna bolest. Pokladala som to za dobre znamenie,ale teraz som v nejakej depke alebo co to je.Tak neviem 😢

bibi24
25. máj 2010

@barchee, len som ti chcela dat vediet moja, ze uz je ziadost v Iscare. 🙂 Trvalo to necele 3 tyzdne od podania 🙂 Zajtra tam idem, potom ti dam vediet co a ako, kedy zacinam. 🙂

makovicka53
25. máj 2010

zuzanabb...ja som uzivala 2 mesiace duphaston a akurat mi to predlzilo cyklus o 4 dni..teraz ho mavam koli tomu 32 dnovy...inak ziadne zmeny som nepocitila...dakujem za radu..🙂i ked sa obavam dlheho priebehu kym otehotniem..snad to bude coskoro..a ty si ako uzivas tehu? 😉

cudka
25. máj 2010

dievčatá tak som dostala červenú sice slabú ale červenú tak sa na zajtra pripravujem na zlé správy 😢
cucoriedka mala si aj Ty špinenie? ja viem doki mi povedal že to je normálne ale ČERVENÉ?

cucuriedka
25. máj 2010

ahoj cudka, ja som vobec nespinila 😖 .. i ked doktori maju asi vela zivotnych skusenosti s tym, tak asi vedia o com hovoria...

cudka
25. máj 2010

musím počkať do zajtra a budem vedieť na čom sme. veď ešte máme mrazáčikov

martinaaaaa
25. máj 2010

ahojte baby aj vam meskala MS po difereline bojim sa ze sa mi cely cyklus zbytocne predlzi ☹ aj tak mam dlhy protokol a nechcem uz cakat 🙂

sony44
25. máj 2010

maťa - menzes dostaneš medzi 30-32 dc, ak ho nedostaneš do 32 dc volaj do caru

barchee
autor
25. máj 2010

@bibi24 😀 oooo, tak to je supeeeeeer 😵

kefalinek
25. máj 2010

cudka spinit mozes ak ked si tehotna, neboj este nie je nic stratene

bibi24
25. máj 2010