icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

alienocka
29. máj 2010

Ahojte baby! Tak ja som zajtra 11.den po ET s PK a idem robit prvy test. Tak mi drzte palce prosim! Vsetky vas pozdravujem a prajem krasny dnicek!!!

zuzanabb
29. máj 2010

kefi, jeeeej super, tak uz si 3 v 1 😵 drzim palceky! neboj vyjde to!
a kolko ste mali mrazacikov? Takze rozmrazovanie prezili len tieto co mas v brusku ak som dobre pochopila.

alienocka ako? 😉

dakujem makovicka 🙂 zapal nie je sranda, to ti nezavidim. raz som ho mala a stacilo. som vtedy chodila kazdych 10 minut na wc si len ciknut 2 kvapky a to hrozne stipalo. dali ti antibiotika?

alienocka
29. máj 2010

@zuzanabb dakujem za opytanie! Mam sa v celku dobre. Len mam momentalne vycitky svedomia,lebo dnes som porobila v zahradke a teraz ma pobolieva podbrusko. tak dufam,ze som neublizila emryku.Ale nespinim tak snad.....
A ty sa ako drzis?

janemari
29. máj 2010

kefi tak to musia byt dvojicky inak to nevidim tfuj tfuj tfuj nech sa drzia

alienocka ja som dnes tiez makla v zahrade a myslela som na to,ze ked budem po vklade nebudem robit niiiiiic 🙂

cudka
29. máj 2010

Dievčatá tak to nepreháňajte a pekne len nôžky hore a štrikujte 😎

kefalinek
29. máj 2010

zuzka mali sme 5+3 mrazacikov a lenivci prebrali sa len tieto dve, janemarii bodaj by si mala pravdu ja sa momentalne chystam na koncert elanu ideme sa s manzelikom odreagovat trosku, babka bude bavit malu... 🙂

janemari
29. máj 2010

kefi tak to tam velmi neprehanaj a setri sa 🙂 A budu dve musis veriiiit 😉

aj mne sa to uz blizi od pondelka zacinam Proverou ako to ubehlo ze?

kefalinek
29. máj 2010

janemari neboj ja som neni az taky strasny fanusik, ideme len tak sa trosku uvolnit a popocuvat muzicku, no vidis uz sa to aj tebe krati zachvilu pridu vcelicky odber a zrazu, ze aha uz budes tehotna

makovicka53
29. máj 2010

zuzanabb..mala som priserne bolesti ale uz to ustupuje pijem cajik a uzivam antibiotika...ale dufam ze kym pojdem na krv tak sa to z tela vyplaví a vysledky z krvicky budu ok...bojim bojim..chcem aby sa to uz pohlo..este sme objednaní na spg koncom juna a potom uz uz...nech je to vo mne 😅

janemari
29. máj 2010

kefi bodaj by si mala pravdu.Neviem ci budem mat notas ked zacnem pichat vcelicky lebo ho idem dat reklamovat,ale hadam muz pozicia svoj a ja vas budem informovat co a ako.A mozno bude aj lepsie ked nebudem kazdy den na nete

zuzanabb
29. máj 2010

kefi super, odreaguj sa, pomoze ti to. my sme tiez boli minule na "particke" ked bola u nas v BB. som sa tak nasmiala.
ako si to myslela s tym 5+3 mrazacikov? to ako 5 bolo viac bunkove a 3 menej alebo ako?

janemari drzim palce pri pichani 😉

makovicka len poctivo pi vela cajiku. urcite ti liecba pomoze. lepsie brat antibiotika ako ist do niecoho so zapalom 🙂

alienocka
30. máj 2010

Ahojte!!! Moj vysledok : / /

Huraaa su dve!!!!! 😀
Aj ked jedna o cosi slabsia,ale je!!!Dufam,ze mi to potvrdi v stredu aj krv.
Som prestastna!
Zatial sa majte a peknu nedelu vam vsetkym zelam :D :D :D :D :D

martinaaaaa
30. máj 2010

alenocka gratulujem 🙂

kefalinek
30. máj 2010

alienocka gratulujem
zuzi my sme mali jednokove tych bolo 5 a dvojkovych bolo3, oficialne nam zamrazili 5 a tri boli primrazene.

kefalinek
30. máj 2010

a inac včera bolo super, este sme si stihli dat aj vybornu veceru, len sme si zabudli kluce tak sme babku zbuntosili o jednej v noci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cucuriedka
30. máj 2010

alienocka vyborne novinky, pridavam sa ku gratulaciam!

cucuriedka
30. máj 2010

babule, inas mna ide vnutorne roztrhnut ze v gyn-five mam cakat dalsie 3 tyzdne na prvy UTZ, normalne planujem zmenit gyndosa tento tyzden (to uz davnejsie planujem), tak dufam ze ten novy spravy utz skor...

a dnes ma este nahnevala sesternica, ta mi pise ze gratulujem buduca mamina... tak som taka rozculena, lebo sme to chceli drzat v tajnosti a ona ani nemala tej ohladuplnosti pockat az im to my povieme uch joj ech vrrr normalne som z toho nestastno-nahnevana

barchee
autor
30. máj 2010

cuco, to ti verím...ja čakám na utz 2 týždne a neviem sa dočkať 😉 konečne to už bude tento štvrtok 😵 čo sa týka ohlásenia šťastnej správy, my sme to ešte nikomu okrem mojich rodičov nepovedali, ale tí to s nami prežívajú od začiatku, takže čo sa deje priebežne vedeli. Dokonca mamina bola so mnou na ET, lebo mm nemohol ísť 🙂 ostatným to postupne chceme hovoriť po utz 😉 zatiaľ sa nám darí držať to v tajnosti 🙂

cucuriedka
30. máj 2010

jeej barchee super, do strvrtka to rychlo ujde.

no ja mam pocit ze tym ze to vytiahla ma obrala o tu radost s oznamenia (my sme to chceli oznamit az po 3 mesiaci), tak som uplne rozculena... fnuk...
Nasi o tom vedia, aj svokrovci, ale ostatne nik 😒

ozaj, neviete nieko ako sa meni gynekolog? Musim vypisat oficialnu pisomnu ziadost a odhlasit sa ci take netreba?

barchee
autor
30. máj 2010

ja keď som menila gyndu, tak tá nová mi dala taký papier, s jej pečiatkou a podpisom, ktorý som vypísala a poslala starému gyndovi, bolo to vlastne zrušenie evidencie pacientky myslím, alebo niečo také...a starý gyndo potom pošle tvoju kartu poštou novej gynde, alebo to môžeš urobiť aj osobne, zobrať k nim papier, vziať si svohu kartu a zobrať ju novej gynde. Ja som to riešila poštou, nemala som čas behať sem a tam 😉 jde to rýchlo veru, máme nabitý program v škôlke pondelok aj utorok, v stredu je taký veget a vo štvrtok nejdem do roboty, mám volno, pojdme s tatinkom na utz a potom pozerať vecičky 😀 😵

janemari
30. máj 2010

cucuriedka nemusis nic pisat,ak si nepodpisala ten papierik na zaveznost ze nezmenis lekara na myslim.pol roka sa to podpisuje.Vtedy ti staci najst si ineho lekara a ten ti bud vypise papierik ze on ta prijma za pacientku a nech ti ten byvali vyda kartu,alebo ju posle postou tvomu novemu gyndosovi.Aspon u mna to tak fungovalo.Muz isiel s papierikom od novej gyndosky k nej a sestricka dala kartu a vyradili ma z evidencie.

cucuriedka
30. máj 2010

janemari, no u dr som dlhsie nez pol roka, tak zajtra teda hned z rana zavolam k novemu dokymu, nech to cele urychlym.

babule dikes moc za rady 😎

janemari
30. máj 2010

cucu aj ja som tak urobila najprv som si vyhliadla noveho a ked som sa sla spytat ci ma vezme tak povedal ze samozrejme a hned mi dali papierik pre byvalu dokinu.Budem drzat palce a hlavne si vyber dobreho doktora 🙂

zuzanabb
30. máj 2010

@alienocka gratulujem!!! 😵 to nevadi, ze slabsia, ona bude silniet 😉

kefi som nevedela, ze to aj primrazuju 😅 takze sa vam asi uspesne podarilo rozmrazit tie jednotkove ze? ci to vam nepovedali. a vlastne je to jedno 😉 to je super, ze ste si to uzili a babka citam s vami 😀

cuco aj u nas to vsetko siria ludia neskutocnou rychlostou a tiez som to chcela oznamit az po 3 mesiaci. ale mama bola stastna, tak to hned povedala susedam, kamosky(ktore to so mnou prezivali) to tiez hned rozsirili, takze som v soku zakazdym ked ma niekto znami zastavi s tym, ze sa dopoculi, ze mame novinu... ma ide porazit, ale co uz 😵
No a v robote o tom museli vediet, kedze som chodila 3x do tyzdna do MT.

janemari
30. máj 2010

No ja tiez riesim ako a ci povedat najprv o IVF a potom ked to vyjde ze je to // 😕

monicka7299
31. máj 2010

no, ja som to oznámila šéfinovi pred laparkou, lebo som bola týždeň doma. Keďže som nevybrala dovolenku 2 roky tak som ani nevedela nič vymyslieť načo zrovna potrebujem byť doma..... 😅

monicka7299
31. máj 2010

janemari.....už picháš?
Ja začínam 2DC Gonal ráno .... na 100% viem, že sama si to nepichnem - tak partner bude 😅 - ...tak som zvedavá...
ms by sa mala dostaviť v utorok/streda tak ............ a už to bude. 😅

babenky - už mi lepí 😲

synátor - puberťák - božinku - mám také stavy s ním.... že ani neviem už či chcem toto zažiť ešte raz s ďalšími ďeťmi....
prepadá mi z dvoch predmetov - v piatej triede mal 3 dvojky a teraz v sedmičke prepadá Ty kokso..šľak ma z neho trafí všetko má v péčku - ale keby bol sprostý!!! ale nie je - hnilý je jak taká plesen !!! zožere mi všetky nervy - som už jednou nohou v blázninci
- NECH UŽ SÚ PRÁZDNINY !!!!! nech preleze a nech je koniec školského roka lebo POTREBUJEM TERAZ KĽUD !!!!
už rozmýšľam kam sa na tieto 3 týždne uchýlim aby som sa nestresovala 🙄

cherryl
31. máj 2010

janemari : ja som takmer nikomu nepovedala o IVF-ku /len jednej kolegyni a manzel svokre/ proste len tak aby som sa mala s kym o tom porozpravat 🤐 bohuzial skoncilo to neuspesne ale vlastne nikto o tom nevedel tak som sa vyhla smutnym pohladom a lutostivym kecom 😖 staci co prezivam ja v mojej dusicke 🤐
a pri uspesnom konci bude kazdemu asi jedno ci to poviem po OPU , po ET alebo az 3mesiaci len aby to uz bolo 😀

sony44
31. máj 2010

cherryl- ja som to pri 1. ivf tiež nikomu nepovedala, vedela to len moja mamina a v robote len niečo tušili ( nevedeli že ivf, len že si beriem dovolenku na oddýchnutie a nejaké to posnaženie -vedeli, že máme nejaký problém, ale nevedeli aký ). Teraz som išla už počas prípravy na PN a vedia, čo je vo veci - a nech - nič na tom nie je, že sa nám to nedarí prirodzene, pre mňa je dôležité, že existuje spôsob ako mať bábatko a nech si každý myslí čo chce. Teraz čakáme ako sa námbudú počas PK bubáčiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sony44
31. máj 2010

janemari, tak dnes prvá tabletka?!!!..... a už to pôjde ....držím pršteky!!!!! 🙂 🙂 🙂