Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
kefi, jeeeej super, tak uz si 3 v 1 😵 drzim palceky! neboj vyjde to!
a kolko ste mali mrazacikov? Takze rozmrazovanie prezili len tieto co mas v brusku ak som dobre pochopila.
alienocka ako? 😉
dakujem makovicka 🙂 zapal nie je sranda, to ti nezavidim. raz som ho mala a stacilo. som vtedy chodila kazdych 10 minut na wc si len ciknut 2 kvapky a to hrozne stipalo. dali ti antibiotika?
kefi tak to musia byt dvojicky inak to nevidim tfuj tfuj tfuj nech sa drzia
alienocka ja som dnes tiez makla v zahrade a myslela som na to,ze ked budem po vklade nebudem robit niiiiiic 🙂
Dievčatá tak to nepreháňajte a pekne len nôžky hore a štrikujte 😎
zuzka mali sme 5+3 mrazacikov a lenivci prebrali sa len tieto dve, janemarii bodaj by si mala pravdu ja sa momentalne chystam na koncert elanu ideme sa s manzelikom odreagovat trosku, babka bude bavit malu... 🙂
kefi tak to tam velmi neprehanaj a setri sa 🙂 A budu dve musis veriiiit 😉
aj mne sa to uz blizi od pondelka zacinam Proverou ako to ubehlo ze?
janemari neboj ja som neni az taky strasny fanusik, ideme len tak sa trosku uvolnit a popocuvat muzicku, no vidis uz sa to aj tebe krati zachvilu pridu vcelicky odber a zrazu, ze aha uz budes tehotna
zuzanabb..mala som priserne bolesti ale uz to ustupuje pijem cajik a uzivam antibiotika...ale dufam ze kym pojdem na krv tak sa to z tela vyplaví a vysledky z krvicky budu ok...bojim bojim..chcem aby sa to uz pohlo..este sme objednaní na spg koncom juna a potom uz uz...nech je to vo mne 😅
kefi bodaj by si mala pravdu.Neviem ci budem mat notas ked zacnem pichat vcelicky lebo ho idem dat reklamovat,ale hadam muz pozicia svoj a ja vas budem informovat co a ako.A mozno bude aj lepsie ked nebudem kazdy den na nete
kefi super, odreaguj sa, pomoze ti to. my sme tiez boli minule na "particke" ked bola u nas v BB. som sa tak nasmiala.
ako si to myslela s tym 5+3 mrazacikov? to ako 5 bolo viac bunkove a 3 menej alebo ako?
janemari drzim palce pri pichani 😉
makovicka len poctivo pi vela cajiku. urcite ti liecba pomoze. lepsie brat antibiotika ako ist do niecoho so zapalom 🙂
Ahojte!!! Moj vysledok : / /
Huraaa su dve!!!!! 😀
Aj ked jedna o cosi slabsia,ale je!!!Dufam,ze mi to potvrdi v stredu aj krv.
Som prestastna!
Zatial sa majte a peknu nedelu vam vsetkym zelam :D :D :D :D :D
alenocka gratulujem 🙂
alienocka gratulujem
zuzi my sme mali jednokove tych bolo 5 a dvojkovych bolo3, oficialne nam zamrazili 5 a tri boli primrazene.
a inac včera bolo super, este sme si stihli dat aj vybornu veceru, len sme si zabudli kluce tak sme babku zbuntosili o jednej v noci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
alienocka vyborne novinky, pridavam sa ku gratulaciam!
babule, inas mna ide vnutorne roztrhnut ze v gyn-five mam cakat dalsie 3 tyzdne na prvy UTZ, normalne planujem zmenit gyndosa tento tyzden (to uz davnejsie planujem), tak dufam ze ten novy spravy utz skor...
a dnes ma este nahnevala sesternica, ta mi pise ze gratulujem buduca mamina... tak som taka rozculena, lebo sme to chceli drzat v tajnosti a ona ani nemala tej ohladuplnosti pockat az im to my povieme uch joj ech vrrr normalne som z toho nestastno-nahnevana
cuco, to ti verím...ja čakám na utz 2 týždne a neviem sa dočkať 😉 konečne to už bude tento štvrtok 😵 čo sa týka ohlásenia šťastnej správy, my sme to ešte nikomu okrem mojich rodičov nepovedali, ale tí to s nami prežívajú od začiatku, takže čo sa deje priebežne vedeli. Dokonca mamina bola so mnou na ET, lebo mm nemohol ísť 🙂 ostatným to postupne chceme hovoriť po utz 😉 zatiaľ sa nám darí držať to v tajnosti 🙂
jeej barchee super, do strvrtka to rychlo ujde.
no ja mam pocit ze tym ze to vytiahla ma obrala o tu radost s oznamenia (my sme to chceli oznamit az po 3 mesiaci), tak som uplne rozculena... fnuk...
Nasi o tom vedia, aj svokrovci, ale ostatne nik 😒
ozaj, neviete nieko ako sa meni gynekolog? Musim vypisat oficialnu pisomnu ziadost a odhlasit sa ci take netreba?
ja keď som menila gyndu, tak tá nová mi dala taký papier, s jej pečiatkou a podpisom, ktorý som vypísala a poslala starému gyndovi, bolo to vlastne zrušenie evidencie pacientky myslím, alebo niečo také...a starý gyndo potom pošle tvoju kartu poštou novej gynde, alebo to môžeš urobiť aj osobne, zobrať k nim papier, vziať si svohu kartu a zobrať ju novej gynde. Ja som to riešila poštou, nemala som čas behať sem a tam 😉 jde to rýchlo veru, máme nabitý program v škôlke pondelok aj utorok, v stredu je taký veget a vo štvrtok nejdem do roboty, mám volno, pojdme s tatinkom na utz a potom pozerať vecičky 😀 😵
cucuriedka nemusis nic pisat,ak si nepodpisala ten papierik na zaveznost ze nezmenis lekara na myslim.pol roka sa to podpisuje.Vtedy ti staci najst si ineho lekara a ten ti bud vypise papierik ze on ta prijma za pacientku a nech ti ten byvali vyda kartu,alebo ju posle postou tvomu novemu gyndosovi.Aspon u mna to tak fungovalo.Muz isiel s papierikom od novej gyndosky k nej a sestricka dala kartu a vyradili ma z evidencie.
janemari, no u dr som dlhsie nez pol roka, tak zajtra teda hned z rana zavolam k novemu dokymu, nech to cele urychlym.
babule dikes moc za rady 😎
cucu aj ja som tak urobila najprv som si vyhliadla noveho a ked som sa sla spytat ci ma vezme tak povedal ze samozrejme a hned mi dali papierik pre byvalu dokinu.Budem drzat palce a hlavne si vyber dobreho doktora 🙂
@alienocka gratulujem!!! 😵 to nevadi, ze slabsia, ona bude silniet 😉
kefi som nevedela, ze to aj primrazuju 😅 takze sa vam asi uspesne podarilo rozmrazit tie jednotkove ze? ci to vam nepovedali. a vlastne je to jedno 😉 to je super, ze ste si to uzili a babka citam s vami 😀
cuco aj u nas to vsetko siria ludia neskutocnou rychlostou a tiez som to chcela oznamit az po 3 mesiaci. ale mama bola stastna, tak to hned povedala susedam, kamosky(ktore to so mnou prezivali) to tiez hned rozsirili, takze som v soku zakazdym ked ma niekto znami zastavi s tym, ze sa dopoculi, ze mame novinu... ma ide porazit, ale co uz 😵
No a v robote o tom museli vediet, kedze som chodila 3x do tyzdna do MT.
No ja tiez riesim ako a ci povedat najprv o IVF a potom ked to vyjde ze je to // 😕
no, ja som to oznámila šéfinovi pred laparkou, lebo som bola týždeň doma. Keďže som nevybrala dovolenku 2 roky tak som ani nevedela nič vymyslieť načo zrovna potrebujem byť doma..... 😅
janemari.....už picháš?
Ja začínam 2DC Gonal ráno .... na 100% viem, že sama si to nepichnem - tak partner bude 😅 - ...tak som zvedavá...
ms by sa mala dostaviť v utorok/streda tak ............ a už to bude. 😅
babenky - už mi lepí 😲
synátor - puberťák - božinku - mám také stavy s ním.... že ani neviem už či chcem toto zažiť ešte raz s ďalšími ďeťmi....
prepadá mi z dvoch predmetov - v piatej triede mal 3 dvojky a teraz v sedmičke prepadá Ty kokso..šľak ma z neho trafí všetko má v péčku - ale keby bol sprostý!!! ale nie je - hnilý je jak taká plesen !!! zožere mi všetky nervy - som už jednou nohou v blázninci
- NECH UŽ SÚ PRÁZDNINY !!!!! nech preleze a nech je koniec školského roka lebo POTREBUJEM TERAZ KĽUD !!!!
už rozmýšľam kam sa na tieto 3 týždne uchýlim aby som sa nestresovala 🙄
janemari : ja som takmer nikomu nepovedala o IVF-ku /len jednej kolegyni a manzel svokre/ proste len tak aby som sa mala s kym o tom porozpravat 🤐 bohuzial skoncilo to neuspesne ale vlastne nikto o tom nevedel tak som sa vyhla smutnym pohladom a lutostivym kecom 😖 staci co prezivam ja v mojej dusicke 🤐
a pri uspesnom konci bude kazdemu asi jedno ci to poviem po OPU , po ET alebo az 3mesiaci len aby to uz bolo 😀
cherryl- ja som to pri 1. ivf tiež nikomu nepovedala, vedela to len moja mamina a v robote len niečo tušili ( nevedeli že ivf, len že si beriem dovolenku na oddýchnutie a nejaké to posnaženie -vedeli, že máme nejaký problém, ale nevedeli aký ). Teraz som išla už počas prípravy na PN a vedia, čo je vo veci - a nech - nič na tom nie je, že sa nám to nedarí prirodzene, pre mňa je dôležité, že existuje spôsob ako mať bábatko a nech si každý myslí čo chce. Teraz čakáme ako sa námbudú počas PK bubáčiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
janemari, tak dnes prvá tabletka?!!!..... a už to pôjde ....držím pršteky!!!!! 🙂 🙂 🙂

Ahojte baby! Tak ja som zajtra 11.den po ET s PK a idem robit prvy test. Tak mi drzte palce prosim! Vsetky vas pozdravujem a prajem krasny dnicek!!!