Kto je proti utečencom a potratom?
Ahojte, robila som si viaceré volebné kalkulačky ale všade mi to vyšlo tak nejasno. Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Chcela by som aby vyhrala.strana ktorá sem nebude púšťať sirskych utečencov, ktorá nedá poplatok za štúdium na VŠ, ktorá sprísni interrupcie, povolí homosexuálom sobáš..
Koho voliť ?
@pandorra veru je velmi zaujímavé, že zneužívanie knazmi sa nikde nespomína ako hrozba a pliaga.. 🤔
Republika jednoznacne.
@lucia851 ani ja nikdy volit nebudem sobas rovnakého pohlavia. Nech si vytvoria vsetky komunity svoj vlastny stat (lgbt, utecenci, ukrajinci) a vladnu si. A nas normalnych nechaju konecne na pokoji..za svojim nazorom si pevne stojim. Mam pocit, ze tieto komunity sa potrebuju neustale ukazovat, ak to trva prilis dlho uz to otravuje. Mame ine problemy na svk.
@helen_167 a ty si akože ta normálna áno?
Môj názor že je to úplne jedno koho budeš voliť aj tak sa mať lepšie nebudeš pokiaľ sama nebudeš v parlamente a budeš sa mať tak ako ty sa sama postaras o seba a svojich blízkych
@tehulka2011 bol biely...cigani patria k bielej rase
@kristiii neviem o tom, zeby som mala nejaku komunitu🤣, nikto neni zvedavy na spoločnosť, ktora sa neustale oddeluje.. Ked si taka ustretova tak si zober par utececov domov, nemusia nam kadit pod oknami, vidim, ze nemas absolútne prehlad, nehovoriac o tom, ze su agresivny.
A druha j vec je sviatost manzelska medzi muzom a zenou... A nepresviedcaj ma prosim ta o opaku. 😊
@nikijezikova no nechytam stranu lgbt, ukrajincom ani utecencom tak som neni normalna, ze? S tymto sa nikdy nebudem stotoznovat... S vasimi komunitami. Moj nazor, moja vec koho budem volit.
@helen_167 nie,ty len chytas stranu fasistom...aj ked tito sa hraju na chrumkavejsich
Múdro hovoríš.😁 Prečo by nám tu mali dievčatá znásilňovať sýrski utečenci, keď na to máme slovenských otcov z tradičných rodín. 😉 Predpokladám, že pan záchranár bol kresťan- taký tradičný, so všetkým, čo k tomu patrí.
@tiezjedna ja som nepovedala ze su sprosti, ale nestotoznujem sa s nimi a to je rozdiel.
Nechapem preco liberali hned musia urazat a nadavat druhym, ked si len vyjadria svoj nazor.. 🤔 A ty mi tu ides nadavat do magorov, zato ze mam iny nazor? 😀 Chcete rovnost medzi ludmi a neviete ani akceptovat nazory druhych ludi. Tak o akej rovnosti sa bavime? 🤔
@jarmila2010 ja chytam stranu Slovakom vlajka ma potom farbu biela, modra a cervena, ak si zabudla😀🇷🇺. Ziadne ine vlajky nepodporujem ani nebudem.
@iv007 mne vyšiel SMER, muž sa doteraz na tom smeje. Takže už sa neriadim žiadnymi kalkulačkami a testami, čo sú na nete.
@helen_167 nikomu nemusíš nič vysvetľovať, každý sa má rozhodnúť podľa seba. Ak sa niekomu nepáči, koho volíš, je to jeho problém, nie tvoj. (pre rýpačov - ja nevolím Republiku)
@tiezjedna ja nemam co dodat k tvojim liberalnym nazorom, ak su ti po chuti teplosi, ukrajinci, utecenci nech sa paci.
Myslím ze nasi dochodci, chore deticky a matky s detmi, by potrebovali vacsiu empatiu, a podporu ako komunity. Tak isto nase zdravotnictvo, vyssie mzdy a mnoho ineho, by trebalp riesit na svk a nie len komunity🙄.
@autorka - znies ako zena, pises robila a mna by bez kalkulacky zaujimali tie interupcie - zena posunie ine zeny spat do stredoveku, je to preto, ze uz mas po a teda co teba uz do toho, alebo tak im treba, alebo naj to tiez maju tazsie.....ja ti neviem ....len ma pri pohlade na Polsko fascinuje, ze tomu chces byt strojcom. Kolko o danej problematike vies? Tusis pocty zien, ktore sa touto cestou vidali? Pocula si niekedy hovorit ake to pre ne je? Vies ake to je pre polske posledne zeny, ktore cakali na samovolne potraty alebo ja netusim na co....s mrtvym plodom vo svojom tele a zomreli na sepsu? Aj ked ich mohli zachranit a mohli byt doma s rodinou? ZOMRELI! Uplne zbytocne, pritom slo o vydate zeny, matky aj - ktore doma cakaju a uz sa nedockaju ich dalsie deti/dieta? Tusis o tom, ci staci Kuffa a bliakanie podobneho typu? Pozri, v ktorej strane je a mas koho volit, tusim mame nackov , co to maju v programe, pretoze to je vsetko co zazili a vedia, zakazy, zbit niekoho - hlavne, aby sa nemuselo ist dalej k nejakej politike, kde uz nebudu ako patkari asi tak doma.
@helen_167 Ta vlajka co si sem dala nie je slovenska, tak ako mozes tvrdit, ze stojis za Slovakmi, ked ani nasu vlajku nepoznas? Alebo stojis za uplne inym statom a jeho obcanmi, ktoreho vlajku zverejnujes. Vyber si.
Ako prosim ta Republika zlepsi zdravotnictvo a skolstvo a vyriesi ine dolezite problemy ako tvrdis? Zatial sa prejavili ako banda agresivnych nacistov a mafianov. Vsak z toho Suju to doslova srsi z tvare. A vsetci o tom, ze je miestny mafian otvorene hovoria. Zrejme mas rada takych nabuchanych agresivnych chlapov, co daju zene par faciek nech si neotvara hubu a drzi krok.
@ada12345 a ako zlepšia zdravotníctvo, školstvo, ekonomiku tí ostatní? Pretože zatiaľ presviedčajú akurát tak o opaku. Všetko ide dolu vodou s každou ,,novou,, vládou. Zdravotníctvo v kolapse a to sa nemuseli dostať ,, k moci,, ani tí, ako ich ty nazývaš agresívni nacisti a mafiáni. O pardon. Mafiáni už tam sú. Ale asi lepší ako tí druhí , že? Pretože mňa zatiaľ nikto nepresvedčil, že má na to, aby sme sa pohli k lepšiemu.

@barborachors na zneužívanie tu máme kňazov, netreba ti ani homosexuálov.