Kto na Slovensku nedostal Mikuláša?
Myslite, ze existuje na SK dieta, co nedostalo Mikulasa z financnych dovodov? Pred Mikulasom totiz kopec zbierok, vedla je diskusia co robit s mnozstvom sladkosti a tak
@januska12323 kto? Kde?
Deti rodicov co tento den neuznávajú.. ale viem o nich ze sladkosti i darceky dostavaju v ine dni v roku.
Myslim, ze take dieta neexistuje. Iba ak sa rodicia nezaujimaju. Dnes sa da kupit sladkost za par centov a aj to vie urobit radost.
Myslím že takých deti je kopec.
Moja mama kým učila kupovala Mikuláša pre takéto deti
Každá ucitelka vie ktoré deti nedostanú nič
No napríklad rodina kde je jeden nezamestnaní, druhý poberá opatrovateľský príspevok a sú radi, že majú čím zaplatiť energie a klasické jedlo. Konkrétne rodiny nepoznám inak by som im dala zo svojho Mikuláša.
To sú skôr rodiny, kde uprednostia Alkohol, cigarery a Boh vie co ešte pred vlastnymi deťmi.. to nie je o tom 79 cenovo mikulasi a dvoch mandarinkach k tomu....nedostat "nic" sa stane len dieťaťu,ktorejo majú rodicia na poslednych prieckach priorit. A je takých bohužiaľ, stále dosť. A nie,nie je to o peniazoch v tomto prípade sa dá za minimálnu sumu niečo nachystat.
@terezkaarthuramax to je asi iný prípad. My Mikuláša neslavime. Ale nie z finančných dôvodov.
@autorka neviem, možno nejaké deti z osád, kde má matka xy deti a je jedno čo s nimi bude? 😶😐 Snáď len takéto jedine
Som presvedčená, že žiadne dieťa, na ktorom rodičovi záleží, nezostalo bez Mikuláša kvôli finančným dôvodom. Pre sociálne slabé rodiny sa robia mnohé akcie, plus je Mikuláš v škôlke, v obci,...
@lenkakravcova No dobre, ale tvoje deti asi dostali Mikuláša v škôlke. Aj to sa ráta, či nie?
@zuzitko74 aj tie deti z osád asi dostali v škole, škôlke, či nie? Neviem či sa na toto autorka pýta.
@lenkakravcova mnohe deti z osad do skolky nechodia.
@negymama vlastne to máš pravdu 😐
Určite aj v školke dostávajú balíček alebo aj mesto organizuje Mikuláša
Urcite ano,,deti z pocetnych rodin mensin,,deti sebeckych rodicov, deti rodicov v hmotnej (ozaj hmotnej) nudzi a pod.

Určite áno.