icon

Kto sa podľa vás stane prezidentom?

23. mar 2024

Zaujíma ma váš názor. Kto sa podľa vás stane prezidentom?

Strana
z4
luckabj82
24. mar 2024

@66simonka66 teraz si to vystihla 👌👌👌👌

lonely66
Odpoveď bola odstránená
pribinak
24. mar 2024

@lonely66 tak !

janickacrazy
24. mar 2024

@lonely66 Podľa mňa tie dôchodkyne, ktoré volili Peleho, to proste nevedia, lebo veď taký fešák predsa nemôže byť gej. Aj keby si im to povedala do očí, tak neuveria.

pink_lady
24. mar 2024

@ahhola 7.4.? 😂

mirkava
24. mar 2024

Ja dúfam, že Pelle nevyhrá, odovzdať štát do rúk Fica nie je vôbec rozumné 😒

marseillefan
24. mar 2024

podľa mňa vyhrá podržtaška, ale urobíme všetko pre to, aby nie...

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lucia851
24. mar 2024

@marseillefan práve že nech vyhrá ťa podrztaska

lucia851
24. mar 2024

@mirkava a odovzdať štát takému debilovi je rozumné?

lucia851
24. mar 2024

@janickacrazy a čo keď je gey?

bu1bu
24. mar 2024

Mňa úplne fascinuje ako môže cca polovička národa, ktorý si tak veľmi cti " tradične národné" hodnoty voliť človeka, ktorý nikdy nebude mať tradičnú kresťanskú rodinu, nikdy nesplodi potomkov. Ako ma takýto človek dôstojne reprezentovať národ a jeho tradície, keď nedokáže pred národom priznat verejne svoju orientáciu, voliči, ktorý sú slovanský nastavení, ti by mali spozorniet, nakoľko v tak nimi velebenom Rusku by človek s jeho orientáciou skončil v base a teda nikdy žiaden rešpekt od Ruska by sa voči nemu ako hlave štátu nedal očakávať. ( Nemám nič proti ľuďom z LGBTI komunity, vadia mi farizeji, ktorí " vodu kazu, víno pijú".) Tí, ktorí mu naleteli na lacné potraviny a energie by som pripomenula jeho sľuby spred viac ako 6 mesiacov a nech sa pozrú na cenovky potravín dnes. " Pokoj" v jeho osobnom slovníku pravdepodobne znamená " držte huby a krok, my si zákony urobíme pre svojich ľudí, vy ostatní nás absolútne nezaujímate". Podržtazku považujem za omnoho horšieho ako Fica, Fico je hajzel a aj tak sa prezentuje, " jamkatý" sa hraje na chrumkavého a v skutočnosti je väčší hajzel než Fico. Celý vznik Hlasu je mediálny podvod na volicoch, tvrdila som to od začiatku, dnes je to iste... Nikdy, aleze nikdy, tento človek nič užitočné pre občanov neurobil, cez kovid len vykrikoval co sa robí zle ale vlastne riešenie nikdy nenavrhol. Momentálne vyťahuje kartu - vojna, a opäť klame, to ci SR podle vojakov na UA o tom prezident nemôže rozhodnúť svojvoľne. Klame, vždy a všade.Tento človek je len profesionálny " zberac" funkcií. Boji sa Fica ( koľko držal schválenú novelu TZ v sufliku?!) a nikdy proti nemu nepôjde, vlastne Fico bude aj premiér aj prezident.

lucia851
24. mar 2024

@majasimon ty vycestovať neviem načo sa sem vôbec trepu keď tu nežijú

marseillefan
24. mar 2024

@lucia851 problém podržtašky nie je to, že je gej... problém podržtašky je, že je to klamár a pokrytec, ktorý sa ku svojej orientácii neprizná a loví voličov z konzervatívneho spektra, pred ktorými sa pretvaruje, že je hetero, len ešte nenašiel tú pravú... úbohé.

stanulienkat
24. mar 2024

@lucia851 mozno tu neziju prave kvoli dezolatom, ako ich pekne nazval Pelle.😁

mirkava
24. mar 2024

@lucia851 ani eden z nich nie je debil. Škoda ze ľudia majú tak krátku pamäť 😒.

mirkava
24. mar 2024

@marseillefan len sa čudujem tomu spektru voličov co im tak strašne vadí progresívne vnímanie homosexuality, že im nevadí teply prezident 😊 mne napríklad na nom toto vôbec neprekáža, sú tu iné veci , ale to je na dlhú debatu

asdfka
24. mar 2024

Vsetci sa tu ohanate tym, ze Pelle je gay (netvrdim ze nie je) len sa cudujem, ze nikto to nikdy nanho nevytiahol. Ani fotka so ziadnym muzom neexistuje. Ano Robo ma v sufliku 🤦‍♀️
Minimalne taky psychos Matovic by to vykrical do celeho sveta.

mladena
25. mar 2024

Vy ste asi nepochopili že žiadnemu človeku so zdravým rozumom nevadí keď je niekto "teplý" pokiaľ sa s tým nepotrebuje predvádzať po námestiach a tváriť akoby bol niečo in. O tom to je.

zuzulka558
25. mar 2024

@mamamasama včera mi toto manžel povedal kým sa bude voliť medzi menším zlom a väčším stále to tu bude rovnaké

jarmila2010
25. mar 2024

@mladena a preco im teda popierate prava,ake maju hetero?!nechcu toho vela,len par zakladnych veci...

Strana
z4