icon

Ktorá diskusia vám utkvela v pamäti a chceli by ste vedieť, ako sa tí dotyční majú teraz?

9. sep 2022

Ahojte. Rada tu čítam niektoré zaujímavé diskusie, občas som zhrozená čo všetko sa deje v kuchyni "u susedov" , aké sú nevyspytateľné ľudské osudy, aké rozmanité sú tie ľudské trápenia. A občas sa pristihnem pri myšlienke, že by som rada vedela ako jednotliví ľudia nakoniec svoj problém alebo životnú situáciu vyriešili, prípadne ak je to diskusia spred rokov že ako sa majú tí ľudia teraz. Napríklad či sú stále s tým partnerom, či ju naozaj ten manžel podvádzal, či sa nakoniec k sebe vrátili a podobne. Áno asi som divná, uvedomujem si to 😅 pamätáte si nejakú diskusiu, ktorá vám utkvela v pamäti a chceli by ste vedieť, ako sa ti dotyční majú teraz? 🙂

Strana
z2
monillia
9. sep 2022

Ja mám v hlave jednu diskusiu tak 3-4 roky starý cca 50 ročný manželský pár, bezdetny, ona mala psychiatricku diagnózu. Vyjadrovala sa veľmi kultivovane, na Vianoce prišla manželovi na mladú milenku.

eva112014
9. sep 2022

@dreamss Presne! Ja som si tiež na neho spomenula 😀

baboobchod
9. sep 2022

@vilma7 Joj presne, ten čo vyvolával pod paplonom 🥺 to by som tiež chcela vedieť, ako dopadlo 🙏

retatka
9. sep 2022

Ako tu bolo spomínané už 2* tiež má zaujala diskusia ,cca 50-ročného bezdetného páru ,ona psychicky chorá a pánko si našiel mladú milenku …☹

feeewa
9. sep 2022

Jednoznačne toto:

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/pustit-si-ho-do-zivota/

Ale to už je asi uzavreté… veľmi som to s autorkou prežívala…

miskakyska
9. sep 2022

@baboobchod tá tu furt z brucha písala..ona vyhrala aj americký jackpot 🤣 radšej som ju zablokovala,lebo tie jej keci sa už čítať nedali

jaga18
9. sep 2022

@evamarek77 áno, krsna kupovala už postieľku aj vecičky, už len kočík im chýbal 🙈 aj tej susede už svokra nakúpila od fusak po periny všetko 🙈🙈🙈 Keď to prasklo tak sa rozišli, suseda sa ihneď sťahovala naspäť k rodičom a bratranec tu jeho psychokozu tiež poslal späť od kade prišla... oni spolu nejak dlho pred tým nechodili, len kvôli fingovanemu tehotenstvu s ňou bol...

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
luccija
9. sep 2022

@monillia ona tu potom pisala...zrutila sa a bola na psychiatrii a myslim, ze ten ex cakal dieta s tou druhou.
Mna minuly rok zaujal ten Sagan...co sa v 50 tke zblaznil a kaslal na rodinu a chodil na bicykel a vela penazi do toho vrazil autorka dobre zarabala a on bol v statnej sprave.Potom autorka pisala po case, ze sa dolamal na lyziach, zomrela mu mama, nema peniaze a bude sa onho starat ona, chodit na fyzioterapie a pod..ze si ho bude musiet k sebe nastahovat...4 deti mali tie dlho nevidel.Volalo sa to nejako na pokraji psych.vycerpania?
Zaujimavy bol prispevok baby co zila v CR a chlap isiel s kamosmi do IT na lyzovacku, dal si spravit nove zuby, kupil drahu bundu a ona zistila, ze idu s nimi aj zeny a ju nechcel zobrat.A ona plakala, nejedla..
Dalsi fajn bol o zene, ktora mala muza vojaka a chcela od neho odist, lebo jej dirigoval zivot, kupila si na Vianoce nausnice a povedal, ze ich musi vratit...to bol dlhy prispevok.Museli ist na dovolenku kde chcel on...
Vela zaujimavych diskusii tu bolo...
A velmi si pamatam o zene, ktora mala ist na IVF na vklad prve dieta a muz par dni predtym povedal, ze dieta nechce a chce rozvod a ona nevedela ci ho absolvovat

8eva8
9. sep 2022

Mňa by zaujímalo ako dopadla pani, čo jej muž objednal náhrdelník alebo náramok ona to zistila no nedostala ho ani na Vianoce ani na narodeniny

nice202
9. sep 2022

Ja len, že tu je veľa tém vymyslených na rozprúdenie diskusii od adminov stránky. Aby mali dosah. Chápete?

8eva8
9. sep 2022

Na tú lyžovačku nemáte link?

basska_b
9. sep 2022

Alebo ta, co susedia chodili nahi po zahrade a oni sa na to museli z horneho poschodia pozerat 🤣 to mi tak utkvelo, ale jedine riesenie by bolo, ze by sa odstahovali, alebo jednoducho nech pockaju na koniec leta 🤣

filipka250
9. sep 2022

@autorka presneee!!!!! Ja na tu pani myslim casto. Zdalo sa, ze je velmi mila osoba. Tiez by ma velmi zaujimalo, ako dopadla

gabu_lienka
9. sep 2022

Mna by zaujimalo ako dopadla tato primadona, co sa nakvartirovala do domu k svokre a potom jej prekazalo, ze k nej chodi dcera a vnucat. Fakt sila
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-ja-ta-zla-6/

misinka0611
9. sep 2022

Diskusia o žene ktorej sa suseda opaľovala nahá pod oknom.

filipka250
9. sep 2022

Mna zaujala diskusia, kde mal par problem so sexom. On ju nevedel a zrejme ani nechcel uspokojit. Mali ist spolocne byvat. Zaujimalo by ma, ci sa ona k nemu nastahovala a ako to cele dopadlo.
Ale na tu ,,lyžovačku" myslim najcastejsie.

autor
9. sep 2022

@filipka250 tiež na ňu myslím často, že bohvieako dopadla... Teda ako sa to celé vyriešilo. Aj s tým náramkom to bol brutal, neviem si predstaviť byť v ich koži 😔
@basska_b aj tu si pamätám, ale už môže byť spokojná vonku už nie je tak teplo 😂

autor
9. sep 2022

Ozaj ešte tu bola jedna diskusia, kedy rodičia dali dcére pozemok a peniaze ? A synovi mal ostať rodičovský dom tuším , ale dcéra chcela podiel aj z rodičovského domu 😅

8eva8
9. sep 2022

Neskončilo to hádkou? To a tým domom

filipka250
9. sep 2022

S tym naramkom vobec neviem o co ide 🤔

nikha2809
9. sep 2022

Ja by som chcela vedieť ako dopadla tá čo jej švagriná povedala že rodí ako jabloň.

vilma7
9. sep 2022

@filipka250 viď vyššie som dala link...muž kúpil na Vianoce náramok ale ja som ho nedostala. Tak sa.to.volalo.

filipka250
9. sep 2022

@vilma7 prave som docitala. Tak to by ma tiez zaujimalo, ako to skoncilo

stevvvka
9. sep 2022

Mna zaujimaju tie zeny, ktore maju podozrenie na neveru. Ziadna konkretna tema, ale tak vseobecne. Ci ich intuicia bola spravna, ci ostanu spolu, ako sa maju po nejakom case.

monillia
9. sep 2022

@luccija Diky,to je mi ľúto. Mne ta žena i napriek diagnóze prišla veľmi rozumná

acsa
10. sep 2022

Áno, kočka ktorej manzel si vypisoval na pokeci a ona si zalozila falosny profil a aj sa s nim stretla. Alebo kočka ktorej manzel si vypisoval na pokeci a manzelke povedal ze s tym nechce prestat.

Strana
z2