icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

renirv
2. feb 2020

@emmi101 To je presne ta skoda, ved aj ja som dlho platila tolke peniaze a pomaly nic som tam nemala. Takze som taka dlho bola ale lepsie je sa spamatat neskor ako nikdy vsakze

flientica
4. feb 2020

@emmi101 Ano niekedy si hovorim, ze ake je to super ked sa mi kamosky stazuju, ze ich deti su stale na mobile a stale sa hraju hry a neviem co. Ale niekedy ked si chcem v klude vypit kavu alebo si nieco ptorebujem porobit tak by som na to pristala :D

flientica
4. feb 2020

@renirv Prave preto sa aj ja pytam lebo akoze nie som na toto odbornik nejaky a chcela by som vlastne vediet vyhody toho ked sa prejde na to za nejaky cas. Jasne, ze nejaka rychlo nacitania stranok a podobne, bude sa to aj stahovania asi tykat vsak?

tanalyn
5. feb 2020

@emmi101 Hej to je jasné, ja som to hlavne v lete tak robila keď mi bolo ľúto byť cez deň doma navyše keď u nás bolo vnútri tak strašne teplo tak som sa šla zakaždým pri kočíkovaní prejsť niekde do parku medzi stromy tam bolo chladnejšie aspoň o kúsok a lepšie sa tam aj drobcovi spalo

tanalyn
5. feb 2020

@renirv Áno to aj ja, už si tak aj s kamoškami tak volám, je mi to lepšie keď ich aj vidím a niekedy je to aj sranda keď si tak ráno voláme vieš, keď sú len deti ešte obriadené ale my ešte nie :D :D Je to dobrá vec mať takto internetu koľko potrebuješ

emmi101
7. feb 2020

@renirv V tomto prípade je práve lepšie skôr lebo tým viac peňazí ušetríš 😂 Ale áno máš pravdu, ja nemôžem nič hovoriť, lebo som sama neriešila pred tým moc koľko platím a vlastne za čo a tak som aj dopadla no

emmi101
7. feb 2020

@flientica Hej to chápem, niekedy proste potrebuješ 10 minút aby si si mohla spraviť niečo čo s drobcom na rukách nemôžeš. Ja som sa naučila už skoro všetko tak robiť ale na niečo dve ruky potrebuješ ale to si tiež snažím nejako uľahčiť tým, že šatkujem

emmi101
7. feb 2020

@tanalyn Tak my máme u našich bazén takže tiež keď už to je u nás neznesiteľné tak sa idem tam okúpať trošku a schladiť. Ozaj niekde som čítala, že sú nejaké problém s dátami keď ideš na dedinu alebo nejak do prírody a tak. Aké s tým máš ty skúsenosti?

monikangel
7. feb 2020

@barby1982 jedine telekom, nikdy orange. Nechcu zreklamovat telefony, do protokolu uvedu taku vadu, ktora je tazko dokazatelna a na sude to neobhaji ani znalec. Prisla som tak o telefon, 2x znalecky posudok a sudne poplaatky, za co by som mala novy iphone... Nikdy viac.

monikangel
7. feb 2020

@barby1982 a 4ku ma svagrina a ona je spokojna 😉

renirv
10. feb 2020

@flientica Myslim, ze ano to ide ruka v ruke taketo veci vies ako. Som na to zvedava ako to bude fungovat. V tej Bystrici by som to mozno aj vyskusala keby mam taky mobil

renirv
10. feb 2020

@tanalyn Viem si to predstavit, ja sa niekedy prezleciem z pyzama az ked sa naobedujeme ked nikam nejdem lebo to proste pred tym nestiham 😂 Chcela by som vediet ako to robia niektore tie baby co stihaju rano este aj namalovat. Asi mam nejako zle zorganizovany cas alebo co

renirv
10. feb 2020

@emmi101 Nebola si sama neboj sa, tiez som to dlho ignovorovala. A kolko si platila pred tym vlastne?

flientica
17. feb 2020

@emmi101 Hej to je tiez celkom dobry napad a vie ulahcit vela veci ale bohuzial u nas to moc nepreslo. Akoze na rukach sa nosit stale to ano ale uz ked mame ist proste do satky tak krik plac a nechce sa ani za nic upokojit. Takze som to nakoniec vzdala a uz to neskusam :(
@renirv Mna by to tiez strasne zaujimalo ale tak uz vydrzim, nebudem sa k voli teperit do bystrice a este aj kupoval novy mobil 😀

emmi101
13. mar 2020

@renirv O dosť viac som platila. Aj sa to hanbím napísať lebo to boli vlastne vyhodené peniaze. Som to vravela teraz vlastne všetkým kamoškám aby si pozreli či by u nich neplatili menej ako platia teraz. Som za to inak hrozne vďačná hlavne teraz keď je treba zostať doma
@flientica To je škoda no, dosť to dokáže uľahčiť život ale tak nie každému dieťatku to sedí to je pravda. Alebo jej možno nevyhovuje to ako ju viažeš

renirv
16. mar 2020

@emmi101 Ale ved napis kolko, nikto sa ti nebude smiat ani nic

flientica
17. mar 2020

@emmi101 Myslis, ze v tom by to mohlo byt? Ked mne nepride, ze v tych sposoboch by bol az taky rozdiel v konecnom dosledku tak musi byt to dietatko v istej polohe aby to nedeformovalo chrbticu alebo nozicky. Ale to uz moc odbiehame od temy 🙂

tanalyn
23. mar 2020

@renirv Tiež sa čudujem ale tak zase oni tvrdia, že to zvládne každá tak ja neviem :D Možno som len lenivá alebo čo. Alebo ide skôr o priority. Inak som si našla teraz taký online kurz líčenia za 19 eur, to je podľa mňa super cena úplne. Idem sa na to akurát nahlásiť a možno ma tam naučia niečo so sebou spraviť za pár minút a budem to stíhať potom. Ešteže mám toľko tých dát

emmi101
24. mar 2020

@renirv Vieš čo cez 30 eur som platila len ja, do toho manžel ten ešte viac takže dokopy to bola dosť vysoká suma. Teraz som aj rada, že sme to spraivli lebo teraz bude treba šetriť čo najviac peniaze
@flientica Možno ťažko povedať ale možno by si mohla skúsiť aj iné spôsoby

flientica
25. mar 2020

@emmi101 Skusim to , pozriem si este nejake videa ci sa to da aj inak este zaviazat. Mozno naopak? Ci to nie je dobre pre chrbticu? Ale premyslala som, ze mozno by sa jej viac pacilo keby vidi co sa dejej okolo nej

renirv
2. apr 2020

@tanalyn Fakt? Joj co si mi to rovno neposlala? To by som sa aj ja prihlasila :D Hej to som aj ja teraz rada, ze to mam za taku dobru cenu ale teraz dali nekonecno dat na vsetky pausaly takze ja si to idem teraz prehodit na ten najlacnejsi za tych 8 eur kym bude trvat ta akcia, to budem mat este lacnejsie
@emmi101 Ved to mi je jasne, my sme tiez mavali dokopy ucty aj 100 eur takze my sme riadne usetrili ked sme zrazu padli kazdy jeden na 20 eur maximalne

emmi101
3. apr 2020

@flientica Dá sa to aj tak ale myslím, že na to musíš mať zase iný nosič aby to bolo práve vhodné pre to dieťa. Veď tu neviem či aj nie skupinka o nosení, skús si to pozrieť 🙂
@renirv Veď to, že aj my sme dávali strašné pálky za to. A ako si to prehodíš na ten druhý paušál?

tanalyn
6. apr 2020

@renirv Prepáč mi to nenapadlo ale veď si len vygoogli, že online kurz a uvidíš koľko sa toho teraz dá doma naučiť. TEraz je dobrý čas na sebarozvoj 🙂 My ako sme teraz všetci doma tak nám pomaly nestíha domáca wif tak ja si normálne púšťam všetko cez tie dáta zo 4ky lebo to mi ide rýchlo, hlavne keď potrebujem videá púšťať a tak

renirv
7. apr 2020

@emmi101 Normalne ved len cez tu apku si to prehodim akoze na dalsie obdobie kedy sa mi to bude prehadzovat vies, tam sa to ved normalne da aj sledovat, ze kedy sa ti to prehadzuje, ved vies kedy platievas za pausal na novy mesiac nie?
@tanalyn Pozerala som si uz aj ja nejake, budem si asi jogu cvicit doma, to je aj zadarmo, mozno ma to chyti a ked mi to pojde tak pojdem potom aj na normalnu hodinu niekam ked sa bude dat

emmi101
9. apr 2020

@renirv Jáj takže to môžem aj tam? To som nevedela 🙂 Super tip, ja to skúsim, ešte nejaké ďalšie peniažky aspoň teraz ušetríme. Dúfam, že nám mužov príjem nevypadne úplne ale nižší o niečo isto bude lebo robia teraz menej hodín

tanalyn
20. apr 2020

@renirv Fakt? A kde to pozeráš prosím ťa? Na ig? Ako sa volá ten účet? Aj ja by som skúsila jogu

renirv
21. apr 2020

@emmi101 Jasne, ved sa s tym trosku pohraj a prides na vela veci co mozes cez to vybavit aj zistit 🙂
@tanalyn Hej na ig, poslem ti zoznam toho co ja cvicim aj s linkami do ipecky dobre 🙂 Ja som si dneska aj v zahrade zacvicila ked bolo vonku tak krasne a na slnku teplo, nemam tam wifi ale ja aj tak pouzivam vacsinou tie data z pausalu, neprepinam to aj tak to neminiem :D

tanalyn
22. apr 2020

@renirv Ďakujem ❤ Hádam si tam nájdem niečo čo ma bude zaujímať a bude sa mi to páčiť. Hej? Tak super, že to takto využiješ 🙂

emmi101
23. apr 2020

@renirv Ja som pozerala stále napríklad spotrebu a tak, kontrolovala som či mi odišli platby ale to iba prvých pár mesiacov, teraz už to nekontrolujem 🙂 Ale aj tak je to kopec ušetrených peňazí

renirv
24. apr 2020

@tanalyn Nie je zaco, isto si nieco najdem, teraz je toho tak strasne vela. Akoze niektori si to uz pomaly zacinaju davat ako platene ale ked tak je to par eur, len take symbolicke
@emmi101 Aha tak super, no treba si na to trosku najst cas a pekne to prekutrat aby si vedela co vsetko tam mas