Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@emmi101 Hej to je jasné, ja som to hlavne v lete tak robila keď mi bolo ľúto byť cez deň doma navyše keď u nás bolo vnútri tak strašne teplo tak som sa šla zakaždým pri kočíkovaní prejsť niekde do parku medzi stromy tam bolo chladnejšie aspoň o kúsok a lepšie sa tam aj drobcovi spalo
@barby1982 jedine telekom, nikdy orange. Nechcu zreklamovat telefony, do protokolu uvedu taku vadu, ktora je tazko dokazatelna a na sude to neobhaji ani znalec. Prisla som tak o telefon, 2x znalecky posudok a sudne poplaatky, za co by som mala novy iphone... Nikdy viac.
@barby1982 a 4ku ma svagrina a ona je spokojna 😉
@emmi101 Hej to je tiez celkom dobry napad a vie ulahcit vela veci ale bohuzial u nas to moc nepreslo. Akoze na rukach sa nosit stale to ano ale uz ked mame ist proste do satky tak krik plac a nechce sa ani za nic upokojit. Takze som to nakoniec vzdala a uz to neskusam :(
@renirv Mna by to tiez strasne zaujimalo ale tak uz vydrzim, nebudem sa k voli teperit do bystrice a este aj kupoval novy mobil 😀
@renirv O dosť viac som platila. Aj sa to hanbím napísať lebo to boli vlastne vyhodené peniaze. Som to vravela teraz vlastne všetkým kamoškám aby si pozreli či by u nich neplatili menej ako platia teraz. Som za to inak hrozne vďačná hlavne teraz keď je treba zostať doma
@flientica To je škoda no, dosť to dokáže uľahčiť život ale tak nie každému dieťatku to sedí to je pravda. Alebo jej možno nevyhovuje to ako ju viažeš
@renirv Tiež sa čudujem ale tak zase oni tvrdia, že to zvládne každá tak ja neviem :D Možno som len lenivá alebo čo. Alebo ide skôr o priority. Inak som si našla teraz taký online kurz líčenia za 19 eur, to je podľa mňa super cena úplne. Idem sa na to akurát nahlásiť a možno ma tam naučia niečo so sebou spraviť za pár minút a budem to stíhať potom. Ešteže mám toľko tých dát
@tanalyn Fakt? Joj co si mi to rovno neposlala? To by som sa aj ja prihlasila :D Hej to som aj ja teraz rada, ze to mam za taku dobru cenu ale teraz dali nekonecno dat na vsetky pausaly takze ja si to idem teraz prehodit na ten najlacnejsi za tych 8 eur kym bude trvat ta akcia, to budem mat este lacnejsie
@emmi101 Ved to mi je jasne, my sme tiez mavali dokopy ucty aj 100 eur takze my sme riadne usetrili ked sme zrazu padli kazdy jeden na 20 eur maximalne
@renirv Prepáč mi to nenapadlo ale veď si len vygoogli, že online kurz a uvidíš koľko sa toho teraz dá doma naučiť. TEraz je dobrý čas na sebarozvoj 🙂 My ako sme teraz všetci doma tak nám pomaly nestíha domáca wif tak ja si normálne púšťam všetko cez tie dáta zo 4ky lebo to mi ide rýchlo, hlavne keď potrebujem videá púšťať a tak
@emmi101 Normalne ved len cez tu apku si to prehodim akoze na dalsie obdobie kedy sa mi to bude prehadzovat vies, tam sa to ved normalne da aj sledovat, ze kedy sa ti to prehadzuje, ved vies kedy platievas za pausal na novy mesiac nie?
@tanalyn Pozerala som si uz aj ja nejake, budem si asi jogu cvicit doma, to je aj zadarmo, mozno ma to chyti a ked mi to pojde tak pojdem potom aj na normalnu hodinu niekam ked sa bude dat
@emmi101 Jasne, ved sa s tym trosku pohraj a prides na vela veci co mozes cez to vybavit aj zistit 🙂
@tanalyn Hej na ig, poslem ti zoznam toho co ja cvicim aj s linkami do ipecky dobre 🙂 Ja som si dneska aj v zahrade zacvicila ked bolo vonku tak krasne a na slnku teplo, nemam tam wifi ale ja aj tak pouzivam vacsinou tie data z pausalu, neprepinam to aj tak to neminiem :D

@emmi101 To je presne ta skoda, ved aj ja som dlho platila tolke peniaze a pomaly nic som tam nemala. Takze som taka dlho bola ale lepsie je sa spamatat neskor ako nikdy vsakze