icon

Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?

barby1982
7. nov 2016

S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂

renirv
17. okt 2019

@tanalyn Joj tak to ano, ja som si zvykla, ze mame teraz simku od nich v tablete co mame v izbycky a z toho pustame uspavanky, rozpravky na pocuvanie a podobne, akoze cez youtube lebo je tam toho kvantum takze nekupujeme cdcka a podobne. Je to dobra vec

emmi101
23. okt 2019

@flientica Tak mne sa zdá, že ja sa stále niekam posúvam, teda si zbieram postupne informácie 🙂 Mne takéto tempo vyhovuje, inak by som to ani nespravila, nechcem do toho len tak skočiť

emmi101
23. okt 2019

@tanalyn Aha no tak to už ale asi teraz nestíham čo? :(

emmi101
23. okt 2019

@renirv Zatiaľ akože nie, čakala som len kým mi ešte napíšete čo som chcela vedieť a už by som si teda rada nejakú sim kartu kúpila nech to môžem konečne vyskúšať aj tie dáta a tak

flientica
25. okt 2019

@renirv Nie, nebola neboj sa 🙂 Ved som ti normalne odpovedala preco sa o tom moc nechcem bavit 🙂 Fuha nevedela som o tom, to kedy pridali?

flientica
25. okt 2019

@emmi101 Tomu ja rozumiem ani ta nijako nenahanam ale tak uz to riesime nejaku dobu a za tu dobu keby si uz bola v 4ke tak by si mala dost peniazkov usetrenych. Nehovoriac o tom, ze teraz napriklad keby si si dala niektori z tych pausalov za 8 alebo 12 eur tak a nahodou by si minula data a potrebovala by si viac tak teraz si vies za euro dokupit 10 gb na 24 hodin, nemas to proste ako inde, ze na den a o pol noci ti to zrusia ci si to aktivovala rano alebo hodinu pred tym, tuto ti to proste plati celych tych 24 hodin 🙂

renirv
28. okt 2019

@emmi101 Jaaj tak ty si este na nas cakala? No nevadi 🙂 Ale teraz uz vies vsetko co si chcela nie? TAk nevahaj, teraz maju aj ine akcie, odkedy si sem ty pisala takze si myslim, ze je uz teraz zase viac dovod preco k nim prejst 🙂

renirv
28. okt 2019

@flientica Vies co to bolo nedavno niekedy, teraz vlastne odkedy aj tu aplikaciu vydali niekedy koncom augusta tak maju strasne vela toho. Ja som to vsetko na internete citala. Su o tom clanky ale aj oni to maju na stranke ak by si sa chcela pozriet 🙂

tanalyn
29. okt 2019

@renirv Hej a to máte s akým paušálom? Či tiež s tým za dvadsať?

tanalyn
29. okt 2019

@emmi101 Teraz už nie no, si zaváhala trošku, keby si to aspoň v tom auguste riešila tak si to mohla ešte stihnúť. Ale tak prakticky aj tak môžeš mať neobmedzené dáta za tých 20 eur v tom paušály sloboda nekonečno plus a teraz to už je dokonca tak, že môžeš ich míňať aj v národnom roamingu ak potrebuješ niekde, keď si napríklad niekde na túre alebo na výlete mimo ich pokrytia 🙂 To je celkom dobrá výhoda

emmi101
31. okt 2019

@flientica Fakt? Kam vy chodíte na takéto infošky? Ja vôbec neviem kde to mám hľadať a v reklame to tiež nedávali, videla som, že majú teraz zase v telke nejakú reklamu ale tam stále hovoria len o tom paušále za 20 eur. Uvidím, popremýšľam, ktorý by sa mi hodil najviac

emmi101
31. okt 2019

@renirv Hej veď tento týždeň som to ešte nechala tak, lebo aj tak som toho mala veľa ešte, aj tie sviatky do toho tak som si povedala, že počkám do budúceho týždňa a objednám si už simku len stále neviem, ktorý ten paušál si vyberiem, ešte si musím nad to sadnúť

emmi101
31. okt 2019

@tanalyn Škoda no, ja som to len tak okrajovo zatiaľ riešila lebo veď aj tak som čakala kým mi skončí viazanosť inde takže aj tak to je asi nakoniec dobre. Ďakujem ale za rady a že ste ma držali v obraze 🙂

renirv
19. nov 2019

@tanalyn Nie, to by sa neoplatilo ked nam slo prakticky iba o internet ked je to iba do tabletu. Tam sme dali len cisto internet za 12 eur a uplne to tam staci 🙂

renirv
19. nov 2019

@emmi101 Aj si sa uz rozhodla aky pausal objednas so sim kartou? Uz by si ho aj doma mohla mat

flientica
20. nov 2019

@renirv Aha tak to asi v tom bude ten problem, ze ja taketo veci moc nesledujem a necitam. Budem to musiet asi napravit :D

flientica
20. nov 2019

@emmi101 Vies co niekedy ked zajdem na ich stranku tak tam si vsimnem ale teraz to uz je pomenej kedze je uz aj aplikacia a vsetko co sa da si riesim cez tu 🙂

tanalyn
21. nov 2019

@emmi101 Nie je za čo 🙂 Tak pokiaľ si čakala kvôli tomu aby ti skončila viazanosť tak to chápem. Tie pokuty čo dávajú ostatní operátori sú dosť vysoké. Aspoň, že v 4ke máš istotu, že tam ti to nehrozí keďže aj keď si u nich vyberieš paušál tak ho máš normálne bez viazanosti 🙂

tanalyn
21. nov 2019

@renirv Aha to máte len čisto ako internet? To som nevedela, že sa u nich dá. My sme si postupne už skoro všetci v rodine vymenili paušály ale čisto internet som ešte neriešila. To by sa dalo použiť aj ako normálny domáci internet nie?

terka533
21. nov 2019

My máme O2 a sme celkom spokojný.

emmi101
26. nov 2019

@renirv Vieš čo asi zoberiem nakoniec ten 4ka sloboda nekonečno plus za 20 eur čo ste aj vy písali, že si ho máte, Príde mi to také najvýhodnejšie. Lebo tam je tých dát tak veľa, vlastne tých 300 gb a ešte nekonečno minúť a smsiek, keď som si to porovnávala s tým, čo dostanem inde za 20 eur tak si myslím, že tam už nie je ani veľmi o čom premýšľať. Ja som inak v tomto fakt strašná, taká nerozhodná ale už keď raz kúpim, zaplatím tak už potom som v pohode tak dúfam, že to tak bude aj v tomto prípade :D

emmi101
26. nov 2019

@flientica Aha a kde to tam majú prosím ťa? Lebo tiež som tam chodila teraz tak častejšie lebo som pozerala, že čo majú nové a som študovala tie paušály a cenníky a nikdy mi to tam nejako nepadlo do oka

emmi101
26. nov 2019

@tanalyn Hej presne, nechcela som aj tie pokuty platiť, už keď mi to malo teraz končiť tak by bolo zbytočné platiť, aj keď by to už asi nebolo veľa lebo som si rátala podľa nejakého vzorca čo mali na stránke, že koľko by mi to ešte vyšlo ale už som to vydržala 🙂

renirv
27. nov 2019

@flientica No bolo by to asi dobre. Ja tiez nepozeram kazdy den co je nove ale tak sem tam sa pozriem alebo aj muz mi povie, ze toto a toto je nove. On je v tomto trochu lepsi

renirv
27. nov 2019

@tanalyn Myslim, ze ano 🙂 My to pouzivame v tom tablete a pokial mate take zariadenie kde sa da vlozit normalne sim karta tak potom by to malo normalne fungovat. Je to fajn a za par euro

renirv
27. nov 2019

@emmi101 Ja som si aj myslela, to si tam vacsina ludi berie. Lebo sa to najviac oplati a kazdy proste chce co najviac dat, to je uplne normalne. Ja som sice nemusel premyslat tak dlho ako ty ale tiez som sa nakoniec rozhodla pre tento a nelutujem to vobec

flientica
28. nov 2019

@emmi101 To tam maju take tie tlacove spravy alebo tak nejako je to tam nazvane a tam maju vsetky taketo noviny 🙂 Popripade ak si normalne len zadas do googlu ich tak ti tam vyhodi nejake clanky na forach tak si mozes aj tam precitat co je nove 🙂

flientica
28. nov 2019

@renirv Aha no tak mne to tie mozno tak raz za dva mesiace napadne takze potom sa mi stane, ze mi taketo veci ujdu :D

tanalyn
29. nov 2019

@emmi101 To si nemusela sama rátať, stačilo keby si im tam zavolala a oni by ti povedali, že koľko by si platila. Ale veď to už je teraz jedno 🙂

tanalyn
29. nov 2019

@renirv Myslíš akože také ako wifi, do ktorej sa dá vložiť tá simka? To kde zoženiem? Alebo si to mám normálne dať iba ako telefónu? Bude mi to fungovať po celom byte?