Ktorý mobilný operátor je najvýhodnejší?
S manželom máme teraz O2, ale nie sme spokojní hlavne s pokrytím. Nechceme ani veľmi paušály, radšej koľko prevoláme, toľko zaplatíme. Čo myslíte, ktorý operátor je teraz najvýhodnejší? A má niekto skúsenosť aj teraz s novými operátormi ako 4ka, Juro.... Ďakujem za každý názor 🙂
@emmi101 Tomu ja rozumiem ani ta nijako nenahanam ale tak uz to riesime nejaku dobu a za tu dobu keby si uz bola v 4ke tak by si mala dost peniazkov usetrenych. Nehovoriac o tom, ze teraz napriklad keby si si dala niektori z tych pausalov za 8 alebo 12 eur tak a nahodou by si minula data a potrebovala by si viac tak teraz si vies za euro dokupit 10 gb na 24 hodin, nemas to proste ako inde, ze na den a o pol noci ti to zrusia ci si to aktivovala rano alebo hodinu pred tym, tuto ti to proste plati celych tych 24 hodin 🙂
@emmi101 Teraz už nie no, si zaváhala trošku, keby si to aspoň v tom auguste riešila tak si to mohla ešte stihnúť. Ale tak prakticky aj tak môžeš mať neobmedzené dáta za tých 20 eur v tom paušály sloboda nekonečno plus a teraz to už je dokonca tak, že môžeš ich míňať aj v národnom roamingu ak potrebuješ niekde, keď si napríklad niekde na túre alebo na výlete mimo ich pokrytia 🙂 To je celkom dobrá výhoda
My máme O2 a sme celkom spokojný.
@renirv Vieš čo asi zoberiem nakoniec ten 4ka sloboda nekonečno plus za 20 eur čo ste aj vy písali, že si ho máte, Príde mi to také najvýhodnejšie. Lebo tam je tých dát tak veľa, vlastne tých 300 gb a ešte nekonečno minúť a smsiek, keď som si to porovnávala s tým, čo dostanem inde za 20 eur tak si myslím, že tam už nie je ani veľmi o čom premýšľať. Ja som inak v tomto fakt strašná, taká nerozhodná ale už keď raz kúpim, zaplatím tak už potom som v pohode tak dúfam, že to tak bude aj v tomto prípade :D

@tanalyn Joj tak to ano, ja som si zvykla, ze mame teraz simku od nich v tablete co mame v izbycky a z toho pustame uspavanky, rozpravky na pocuvanie a podobne, akoze cez youtube lebo je tam toho kvantum takze nekupujeme cdcka a podobne. Je to dobra vec