icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

didush27
25. júl 2017

@lubkalo ahoj, my by sme mali ist v oktobri

tinka651
26. júl 2017

Aj my mame otober😉

lilien10
28. júl 2017

@gabika53 kolko ste cakala na schvalenie?

gabika53
29. júl 2017

@lilien10
Cca mesiac, ale predvolanie prislo asi 10 dni pred nastupom...trvala som na august, nakolko mam skolakov, prislo skor, tak sme to vzali a sme tu😉

keischa
4. aug 2017

Ahojte maminky prosím vás dcérke 4,5 rokov odporučila imunologicka pobyt v lucivnej myslíte že mi schvália doprovod? Mám ešte synčeka 1,5 musel by ísť s nami mám vybavovať aj na neho pobyt,? Nemáte nejaký skúsenosť? Ďakujem

baklik
5. aug 2017

@keischa okrem vszp schvaluju vsetky poistovne doprovod k detom do 6 r.

nelinka79
7. aug 2017

Ahojte 🙂 neviem ci som tu spravne ale hladam maminy , ktorych deti boli v Lucivnej ale bez doprovodu. Samozrejme sa jedna o starsie dieta ale potrebujem sa popytat nejake veci . Ak som v zlej teme tak prosim poradte kam sa presunut 🙂
dakujem a prajem krasny den 🙂

lilien10
7. aug 2017

@nelinka79 si v dobrej teme 😉 skusis si pozriet starsie prispevky 😊

rybarybata
7. aug 2017

@keischa ahoj mne schvalila teraz v aprili Dovera doprovod 5r a mensiu 2,5r som si cvakala 178€ + nase ubytko, super to bolo

keischa
7. aug 2017

@rybarybata prosím ťa tých 178 je čo? A ubytko koľko vyšli? Ďakujem

rybarybata
8. aug 2017

@keischa tych 178€ je dieta do 3r - co obnasa strava a 6 procedur, ubytovanie sma mali Osika(penazenka viacej nezniesla) , velmi som bola spokojna, izba 1ka, 5posteli, izba ako letisko, je to bezny standart, wc + kupelka na chodbe spolocne, ale nestalo sa, ze by som sa tam s niekym stretla 🙂 cistota tiptop vdaka chyznej - za mna aj buduci rok snad...cize nas kupele vysli (bez mojej stravy - dojdeala som po babach)/vsehovsudy presne si pamatam 301,20€

rybarybata
8. aug 2017

@keischa
Pytaj sa co ta zaujima

nelinka79
8. aug 2017

@rybarybata .. jedna sa o to ci nema niekto zoznam co treba dietatu zbalit . bude tam dcera sama tak aby mala potrebne veci .

rybarybata
8. aug 2017

@nelinka79 toto neporadim :/

ljzozv
10. aug 2017

Prosím O radu, kontakt na poschodie dva Limba. Dnes som volala na jeden kontakt uvedený na nete od pol siedmej do siedmej A nikto.nezdvihol. Vie mi niekto poradiť, či je to normálne alebo mám volať skôr?

lilien10
10. aug 2017

Ráno? Skor by som volala okolo 8-9rano.

ljzozv
11. aug 2017

@lilien10 sestra povedala skor vecer medzi siestou a siedmou, lebo ze stale niekde chodia

luvis
11. aug 2017

@ljzozv Podla mna o 17 je vecera a o 18 su vonku rozne hry, cize deti nebudu vo vnutri, pototm radsej okolo 20 volat, alebo rano pred 8

agentkazs
15. aug 2017

Ahojte dievcata,

viem, že vsetko, čo sa chcem spytať, tu uz bolo povedane, napisane no prosim nemajte mi to za zle, postupne si budem vsetko citat....no budem velmi vdacna mamickam, ktore uz liecenie v Lucivnej absolvovali, ci by mi neodpisali.... v ktorom rocnom obdobi je vhdnejsie ist, teraz mame moznost v septembri alebo vo februari? dcera bude tretiacka.....ako vyzera cely den na lieceni....idem tam s nou a este aj s mladsou, ako je to so skolou tam? ucia sa? bude mat cely den program alebo mozem ju vziat aj niekam mimo areal? aka je strava? dostacujuca? Lekari? Wifi? :D Hocico prosim, co Vas napadne....mladsia sa moze pridat k detom z kupelov, ked sa budu von hrat a pod.....? Velka vdaka

didusik
15. aug 2017

@agentkazs My sme boli minuly rok začiatkom septembra a bolo nádherne pocasie, dokonca lepšie ako sme mali tento rok v júli. Hlavne sa dalo chodiť do tatier na turistiku, lebo v septembri je počasie stále. S dvomi deckami vo februári to bude samé obliekanie, podľa mna. Ja som bola tiež s dvoma, ale nie školopovinnými. Procedúry sme mali vybavené vždy doobeda, potom obed o 12tej a potom volno-dajú sa spraviť poldenne vyletiky v pohode. Ideálne ale zobrať auto so sebou. Výlety z kúpeľov sú tiež fajn, len cesta autobusom býva zdĺhavá a po zhliadnutí jaskyne/zoo či kde sa ide, treba hneď nastúpiť naspäť do autobusu. Keď budete chcieť zostať niekde dlhšie, dá sa dopredu v jedálni objednať balicek. Strava pre decká je úplne postačujúca, až jej je niekedy priveľa. Wifi funguje, lekári sú veľmi mili a ochotní. Dcére napr. o desiatej vecer vyberali kliesta, čiže stále je tam niekto keď sa niečo zomelie.

alibabaa
16. aug 2017

zienky. september druha polovica a pocasie. co ocakavat? boli ste uz niektora prelom september a oktober? VDAKA

kankam
16. aug 2017

@agentkazs my sme boli prelom marec/april,dcera bola 3-tiacka.Pani ucitelka super,v triede cca 6-7 deti.ucivo preberali v pohode,ulohy si robili na vyucovani.Procedury maju skolopovinne deti poobede.

agentkazs
16. aug 2017

Dakujem dievcata 🙂

siska8800
16. aug 2017

My ideme teraz 28.8. Tak uvidime co ako

kocanda22
16. aug 2017

@siska8800 tak nám, tým čo ideme neskôr, daj vedieť ako bolo prosím.😉

siska8800
16. aug 2017

@kocanda22 ok, dam vediet

marcella5
16. aug 2017

@alibabaa my sme boli tusim od 26.9. do 17. 10. Pocasie ked sme prisli super, na tricka, rana chladnejsie, ale dni idealne.. potom sa schladilo, dokonca aj sneh napadol, cize tam v tom obdobi uz naozaj brat aj jesenne, aj zimne veci

agentkazs
16. aug 2017

@siska8800 Tak to sa vidime 🙂 My ideme 29.8.....kde ste ubytovaný? My v Smrek....

siska8800
16. aug 2017

@agentkazs my sme v Osike

agentkazs
16. aug 2017

@didusik rozmyslam, ci mam pre seba so stravou alebo bez....ale asi 21dni bez stravy, teda sama si nieco kuchtit je asi blbost, ze? Je niekde v blizkosti obchod nejaky....na nejaky keksik, sampon, a podobne...? 🙂

@kankam trosku ma trapi, ze vymeskame.....nechybalo to dcerke ucivo...dobehla?