Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@alibabaa
no s tým balením veru neviem, ako to bude, aby sa nám to aj do auta zmestilo, lebo už určte aj nejakú teplú bundu, vestu, hrubšiu mikinu, pančušky, svetríky, topánok viac, ak by sme premočili, gumáky, pršiplášť, my ešte aj kočík, lebo sa rád vozí.... no veru hlavu mám ako balón. Ja si stravu budem platiť,nech nemusím stáť pri hrncoch, nech si to tam užijeme. 😝
Schvalene v Juni, papiere mi prisli v polovici jula, ze nastupuju zaciatkom Augusta... S prazdninami som uz ani neratala, kedze Sa to neskoro posielalo podla mna... Bola som rada ze to nakoniec
Aj ja som sa chcela opytat na ubytko kde ste boli. My mame nahlaseny Smrek . Tak neviem ako to objednavaju 😔
ja mam 6 rocne a 10 rocne termin mam 26 oktobra a vy aky termin mate mi sme boli v oktobri minuly rok a super
Termin este nemame 😔Ved som tam uz kolko krat volala a povedali mi ze to budu delit v septembri a vy uz mate na oktober.Tak podla coho to delia ?
@kankam prosim Ta ked ste boli v Smreku, maju tie izby balkony...? Inak trochu sa obavam ako sa v izbe pomestime, budeme 3ks (sem tam pride muz) no a mame 2lôzkou s obyvackou, a neviem teda, ci su manzelske ci oddelene tie postele, neviem ci ten gauc bude gauc alebo len kreslo, na stranke uvadzaju aj to aj to, a vraj tie dvojku nemaju pisaci stolik....
@agentkazs my sme boli na prizemi-3jka s obyvackou,tam boli balkonove dvere a da sa vyjst na krytu terasu.V spalni bola manz.postel a dalsia samost.postel.Gauc je v obyvacke,ale to sme nepouzili na spanie,je kratky a este aj je z 2casti a niekedy sa trochu rozchadzal.V 3-ke pisaci stolik bol.
prosim Vas tie co poznate limbu ubytko ako daleko to je od hlavnej budovy a ide sa asi po vonku. nespaja ich nejaky tunel (nieco take je v sliaci) resp most v tvare tunela.
je tam aj vytah?
my ideme o tyzden. chystate sa niekto?
@lulu_lu od limby k hlavnej budove nespaja ziadny tunel idete po vonku asi 2 minuty peši a je to kupele zamerane pre dychacie cesty tak je dobre aby deti dychali čerstvý vzduch. A to idete este v dobrom.čase,že si obleciete len lahke jesenne oblečenie horsie je v zimnom keď si musíš viac vrstiev obliecť. A vytah nikde nie je lenv hlavnej.budove t.j.smrek lebo su tam procedury na prizemi na prvom poschodi je telocvicna na tretom jedalen a na stvrtom dr.a prijimacia kancelaria. Tak dufam ze ste sa potesili spravou 😉
Práve mi volali z Lučivnej vraj sa im uvolnilo miesto v Limbe na 3p. 7.10 moc nadsena niesom lebo som chcela Smrek +obyvačka.. do zajtra jek mam dat vediet asi to odmietnem a pojdem radsej v novembri
Ahojte. Chcela by som sa spytat ako je to aktualne v Smreku - ci su na izbe uteraky, a ci vymenia aspon 1x postelne obliecky. Ideme na 21 dni. A pracky funguju? Da sa aj oprat? My mame nastup 7.9. Dakujem za info.
Takze zmena ... ideme do Javora ... vie niekto ako je to s uterakmi?

@vrabecek @lulu_lu @dlucia
zienkyyy to radsej dam prezut gumy 😀 a my sneh lubime. my sa mu len a len potesime 😀
co vsetko balite? mam pocit, ze chcem zbalit pol domacnosti na tie 3 tyzdne 😀
tesime sa ze budeme mat kamosov a ja s kym pokecat 🙂
lulu a vy kedy odchadzate? chvilocku vas tam asi zastihneme 🙂
platite si stravu? ja vaham... mam uplne bezmliecnu aj lujza.