icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

lussy83
18. feb 2018

@milagrosss20 a jasne kazde poschodie ma svoje kuchynky- ktore su plne vybavene..

milagrosss20
18. feb 2018

@lussy83 no tam kde ste boli vy ubytovaný. Už mám normálne chaos z toho 😀 smrek som chcela aj koli fitnes že by sme chodili cvičiť všetci. Ale aj topoľ s kuchyňou je krásny.

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 neviem ake su v borievke steny je v riadneh prevadzke od januara.V smreku som ja osobne zazila na prizemi izbu s obyvackou,kde v spalni v roldore bol na miesto steny sadrokarton tak malo dokladne dorobeny,ze hore aj dolu bolo na jednej str.1-2cm fuga,ze som vsetko z chodby pocula aj svetlo videla,ked som mala otvoreny roldor.Takze nepocitaj s tym ze nic pocut nebude. Vsade je nieco,v breze sa niekori stazovali na vlak,je to blizko trate. Je hi pocut aj v smreku,staci ked mas otvorene okno a aj pri zavretom som pocula,nie su az take kvalitne,aby sa to uplne odizolovalo.Treba skusit.Staci ked nevynaknes skupinu na chodbe ...

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam cite v smrek je počuť. A v Breze im vadil len ten vlak?

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 hlavne vlak a niekomu aj to ze tam nie je jedalen.To je individualne. Ak nemas skolakov,budete mat viac casu.Ja mam skolacku preto mi smrek vyhovoval najviac,casovo,aj ze je cca v strede arealu.

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam áno mi sme škôlkarky čiže mi potrebujeme skôr niečo kde sa zabavia vyhrajú. A určite kľudnejše niečo.

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 aj pred topolom su preliezky.Potom mozno ten javor,tam mas aj jedalen aj tu najvacsiu sportovu cast s preliezkami a hned vedla lekno,kde su sauny,virivka,bazen.

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam a ako teda sa dá využívať bazén sauny poobede? Aj to v smrek fitnes.?

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 bazen je volny len v nedelu,podla kupelnych domov a tusim aj v sobotu.Cez tyzden je vytazeny doobeda procedurami skolkarov a poobede procedurami skolakov.Fitnes podla mna je volne podla potreby,nepamatam dokedy cez den,ale ja som tam ani raz nemala cas ist,kedze doobeda som pracovala ked bola dcera v skole a potom sme mali procedury a do vevera sme boli vonku.Potom sme odpadli do postele ;))).

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 takze vsetko podla planu procedur,ten dostanes na cely pobyt od rehabilitacnych sestier po prijme na recepcii a u lekarky,ktora ti napise ake procedury podla diagnozy.Potom pojdes na sesternu,smrek prizemie a tam ti urobia rozpis na cas a hodinu,ktory az na nutne vynimky(choroba) tteba dodrzat a mat podpisany pre poistovnu.

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam ako poisťovňu? To sa po liečení dokladu je?

kankam
18. feb 2018

@milagrosss20 dokladuju ti kupele,ty to dostanes pri prijme a na konci po poslednej procedure odovzdas.

kankam
18. feb 2018

Poistovna potrebuje podklad ako prebehlo liecenie,lebo ten pobyt dietata nie ja lacny.Samoplatca len dieta plati 40eur/den.Takze je to pochopitelne.

milagrosss20
18. feb 2018

@kankam nevedela som.. Prvý krát to riešime.

loginexistuje
18. feb 2018

bazen a sauny od pondelka do piatku mimo rozpisu procedur nie, to sa nedá. Počas vikendu sú tam okná podľa liečebných domov kedy sa dá ísť.

Procedury treba dodrzať, my sme mali aj vynimku ked sa syn vyhadzal tak mu zrušili saunu a bazen a sli sme len na floating a inhalacie ... ale to riesi už lekar podla stavu dieťaťa .. inak musíš dodržať rozpis procedur a cas podla toho preukazu co mas ...

milagrosss20
18. feb 2018

@loginexistuje a kedy sa vypláca?

loginexistuje
18. feb 2018

Ten fitness neradi videli ak si tam sla aj s malymi detmi ... aby sa nieco nestalo .. ak mas kludne deti tak sa da... v herni sa da inak dat za poplatok postrazit dieta ... nie nejako na dlho ale na chvilenku ja som chodila s dvomi schvalenymi z poistovne.

Nam sa osvedcilo zobrať kolobezku na presuvanie sa ... v zime sanky (tie sa ale dali aj pozicat ) alebo odrazatko take to cyklo .. v areali sa daju vidiet veveričky ...

čo sa kedy vypláca ... aha poplatky na pri prichode sa plati ... ako stravu si mozes objednat len na cas .. ja som zvykla najprv na tyzden si objednat a potom si bude doobjednat ... muzovo ubytko ked prisiel na vikend sme platili az predtym nez prisiel ...

milagrosss20
20. feb 2018

@kankam ahoj tak už som si reservovala topoľ s kuchyňou.

milagrosss20
20. feb 2018

@loginexistuje a kde si bola ty. A sama si bola s 2 deťmi?

kankam
20. feb 2018

@milagrosss20 ok, myslím, že budeš spokojná, známa tam chodí každý rok a chválila si

zuzulkazu
20. feb 2018

Zienky bol niekto sam s dvomi detmi? Chcem ist v lete ale mam pocit ze cim skor tym lepsie, problem je ze muz si bemoze teraz zobrat 2 tyzdne volno aby bol snani, svokra odmieta strazit maleho kym bude muz v praci, ale ja si to sama s nimi neviem predstavit, syn ma cerstvych 2 a dcera 4,5,lenze je to taka mala rebelka histerka, posluchat ani za svet, totalne ignoracia provokacia, doma dokaze jest hodinu jedno blbe jedlo a aj tak ho nezie, som z nej na prasky... A pri tych procedurach by som musela byt s nou aby ako tak spolupracovala... Chcela by som ist do borievky.... Mateniekto podobnu skusenost ue ist sam s takymi malymi deckami?

silvatko
20. feb 2018

@zuzulkazu
ja som Bola, ale mala mala necele 4 a syn 7. Bolo to narocne, ale aj preto, lebo syn chodil do skoly a plus som ho este vozila aj na treningy, nacasovane procedury dost natesno a Bola zima, cize len obliekanie a vyzliekanie bolo na 10 minut. Inak ak si s nimi zvyknuta chodit von, tak si viac menej vacsinu casu vonku. Blbe je iba, ak budete mat saunu, tam ta s tak malym nepustia a musite cakat pred saunami a neviem si predstavit 4,5 rocne same v saune. do bazenu sme mohli ist spolu. inak vsade sme sli spolu.

milagrosss20
20. feb 2018

@kankam mala tam izbu..?

kankam
20. feb 2018

@milagrosss20 áno apartmán, lebo sa striedajú ona a jej rodičia. Inde nechcela ani ísť ... Chodila tam každý rok, teraz neviem či už boli ...

magg424
20. feb 2018

@silvatko syn bol v srobarovom v oktobri a tam rodicia nesmu do sauny.. odvzdas dieta a sestrixky ich odsaunuju , osprchuuju, daju napit, odpocivaju a ty mas prist o hodinu a dieta si oblecies... boli tam aj 3 rocne same, syn mal 3,5 rka a velmi sa mu ti pacilo

keischa
20. feb 2018

@milagrosss20 nám v breze vôbec vlaky nevadili a to sme boli 28 dní ... som zvedavá aké bude v topoli kedy idete?

sudabe
20. feb 2018

ahojtea ked idem zo synom ktory bude mat procedury tak ja aj mladsi syn ktory je ako doprovod tiez ideme z nim napr do sauny ci bazenu? kedze este mladsi nema 3roky nema narok ist tam inak by aj jeho dr poslala,

magg424
20. feb 2018

@sudabe
@misinka26 baby smrek je volny az od polky oktobra...vzala som jedlu.. termim mi zavolaju buduci tyzden , trochu som sklamana ale tak pani mi povedala ze je to pekne byvanie, prosim vas ako dalejo je jedla a smrek ( predpokladam ze stravovanie budeme mat vsmreku)

doriancorvo
20. feb 2018

Ja osobne som tam nebol, no dvakrát tam bola moja mama s najmladším bratom a veľmi si to pochvaľovali, celkovo kúry, okolie, brat bol ešte škôlkar v tej dobe, ale aj on sa tam zabavil 🙂 Teraz síce zmenili lokál, ale to iba kvôli tomu, že tam to už poznali... 🙂

kankam
20. feb 2018

@magg424 http://www.tkl.sk/mapka aj keď už nie je až také aktuálna, lebo v osike škola nie je, ale ako je nakreslené jedla platí, je v prednej časti areálu.