icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

nikushka1
27. feb 2019

@pzal ja som volala do lucivnej lebo potvrdenie o platbe sme uz nemali a bezproblemov mi poslali potvrdenie a uz som si to aj uplatnila

kankam
27. feb 2019

@renata5 my sme sa vzdy s p.ucitelkou dohodli ze si prioritne napise veci z domovskej skoly a na tom budu stavat dalsie ucivo.Boli ochotne...

kankam
27. feb 2019

@nikushka1 dali vam spatne za minuly rok ?

nikushka1
27. feb 2019

@kankam ano boli sme 16.10-6.11 18

pzal
27. feb 2019

@nikushka1 prosím ťa za koľko ti to asi poslali ja som im včera poslala email

nikushka1
27. feb 2019

@pzal stvrtok som volala do prijimacky. povedala mi ze to mam poslat mailom. piatok mi odpovedali z prijimacky ze mi to poslali a utorok som to mala doma

luvis
27. feb 2019

@renata5 domáce ulohy sú naTebe, či ich dáš alebo ideš s ním von, cez víkend dačo porobite

renata5
Autor odpoveď zmazal
renata5
28. feb 2019

Ahojte baby akú obuv ste si kúpili pri bazén?

uhlikova09
28. feb 2019

@renata5 Môj má crocs

carlottafavore
28. feb 2019

@pzal aj vtedy ked som na predlzenej materskej? dakujem

renata5
28. feb 2019

@uhlikova09 aj ja rozmýšľam nad nimi aby ste tam?

renata5
28. feb 2019

Baby a ako tam je v marci?je veľká zima.

pzal
1. mar 2019

@carlottafavore aj ja som na predĺženej mne si to uplatňuje manžel a ešte aj bonus na manželku

evatankoova
1. mar 2019

Ahojte baby chcem sa spýtať že aké počasie tam je teraz. Idem prvý krat s deťmi a nastupujeme 12.3 ďakujem za odpovede

nadezdah
1. mar 2019

@evatankoova tento týždeň s počasím žiadna sláva. Dosť tu fúka,včera bolo ako tak,dnes fúka menej,ale ochladilo a poprchalo. Aj víkend vraj má byť upršaný.

evatankoova
1. mar 2019

@nadezdah no pekne aj u nás sa teraz dobre ochladilo aj víkend má byt škaredý tak uvidíme a vy ste dokedy v kúpeľoch

nadezdah
1. mar 2019

@evatankoova do 18.3. nastúpili sme tento pondelok

evatankoova
1. mar 2019

@nadezdah a kde ste ubytovaný,my budeme v Borievke

nadezdah
1. mar 2019

@evatankoova tiež sme v Borievke

evatankoova
2. mar 2019

Super tak sa tam stretneme

evatankoova
2. mar 2019

@nadezdah a je tam ešte sneh aby som vedela aké oblečenie zbaliť a topánky

nadezdah
2. mar 2019

@evatankoova snehu je v areáli už malo,len kde slnko nesvieti,na kopci pri kostole ešte je,dá sa aj sánkovať,ale tiež sa pomaly topí . Kým pôjdete,počasie sa ešte môže zmeniť,tak sa mi pripomen zo 2 dni pred odchodom,nech zbytočne netahate kopu veci

uhlikova09
2. mar 2019

@renata5 áno,momentálne je tam syn,sám bez sprievodu

renata5
2. mar 2019

@uhlikova09 a aké tam je počasie je veľká zima?

renata5
2. mar 2019

@nadezdah ahoj,keď ste v borievke tak kde sa stravujete?

livia341
2. mar 2019

@renata5 stravujete sa tam v borievke a má svoju najväčšiu jedáleň oproti iným liečebných domovov.

renata5
2. mar 2019

@livia341 My budeme v topoli.

abriela
2. mar 2019

@sara2 Bola som v Lucivnej v roku 83 na 2 mesiace. Pamatam si, len nejaku nadobu na inhalovanie a že som sla domov asi 1. maja 🙂.Ty? Možnos me sa stretli a kd nie tak môžeme sa stretnuť teraz s detmi 🙂

evatankoova
2. mar 2019

@nadezdah dobre super tak sobotu napíšem