Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Ahojte baby akú obuv ste si kúpili pri bazén?
@renata5 Môj má crocs
@pzal aj vtedy ked som na predlzenej materskej? dakujem
@uhlikova09 aj ja rozmýšľam nad nimi aby ste tam?
Baby a ako tam je v marci?je veľká zima.
@carlottafavore aj ja som na predĺženej mne si to uplatňuje manžel a ešte aj bonus na manželku
Ahojte baby chcem sa spýtať že aké počasie tam je teraz. Idem prvý krat s deťmi a nastupujeme 12.3 ďakujem za odpovede
@evatankoova tento týždeň s počasím žiadna sláva. Dosť tu fúka,včera bolo ako tak,dnes fúka menej,ale ochladilo a poprchalo. Aj víkend vraj má byť upršaný.
@nadezdah no pekne aj u nás sa teraz dobre ochladilo aj víkend má byt škaredý tak uvidíme a vy ste dokedy v kúpeľoch
@evatankoova do 18.3. nastúpili sme tento pondelok
@nadezdah a kde ste ubytovaný,my budeme v Borievke
@evatankoova tiež sme v Borievke
Super tak sa tam stretneme
@nadezdah a je tam ešte sneh aby som vedela aké oblečenie zbaliť a topánky
@evatankoova snehu je v areáli už malo,len kde slnko nesvieti,na kopci pri kostole ešte je,dá sa aj sánkovať,ale tiež sa pomaly topí . Kým pôjdete,počasie sa ešte môže zmeniť,tak sa mi pripomen zo 2 dni pred odchodom,nech zbytočne netahate kopu veci
@renata5 áno,momentálne je tam syn,sám bez sprievodu
@uhlikova09 a aké tam je počasie je veľká zima?
@nadezdah dobre super tak sobotu napíšem

@pzal ja som volala do lucivnej lebo potvrdenie o platbe sme uz nemali a bezproblemov mi poslali potvrdenie a uz som si to aj uplatnila