icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

erikai
23. sep 2019

@oravocka v deň nástupu začínajú obedom.. odporúčam prísť čo najskôr na príjem..

erikai
23. sep 2019

@alencica môžem povedať s vlastnej skúsenosti že pomohlo.. boli sme tento rok 3x a už vidíme ten rozdiel.. ani raz mi tam malá neochorela.. ale nechodili sme do herne ani tento rok do bazéna.. hlavne vonku... celé dni..

erikai
23. sep 2019

@buffoonbulls mne PN vypisuje lekár môj ešte doma ako sprievodcu do zariadenia..

livia341
23. sep 2019

@alencica bola som zo staršímm synom 2 krát. Prvýkrát mu pomohlo, ale druhýkrát nie. Tak už sme nesli na tretíkrát, radšej ísť k moru za tie peniaze. A doma sa liečime preplachovanim a inhalovanim.

vrabecek
24. sep 2019

@erikai mi uz ideme tento rok 5 rokom a sme vzdy spokojny teraz ideme 23 oktobra na jedlu

erikai
24. sep 2019

@vrabecek áno boli sme vždy spokojný.. 2x smrek a tento rok breza.. na breze pokoj a kľud.. ak sa podarí budúci rok tak tiež ale časovo by som chcela.. 2 polovicu mája.. ale asi skúsime javor... kvôli jedálni..

korsinka
24. sep 2019

Ahojte,mamicky,ktore ste tam teraz,nevedeli by ste sa mi spytat nejakej sestricky alebo hociakeho zamestnanca,do kedy su tento rok otvorene kupele?Kedy sa dá nastupit na posledny termin,vopred dakujem za kazdu odpoved.

renalka
30. sep 2019

@balkica môžem sa opýtať? Výlety sú len cez víkend? A co cez týždeň. Tuším niekto písal ze niekedy je poobedie volne. Chodíte vtedy niekam na výlet alebo sa tam deti nejako pre hrajú vonku a v herni ? Nebudem mat auto a pôjdem 1.x s 5 ročnou a 2.5 rocnou

renalka
30. sep 2019

@renalka Bojím sa ze sa budeme nudiť🤔☺️

balkica
30. sep 2019

@renalka moji mali 3 a 5 rokov ked sme boli a vzdy je vyveseny plagat na cely mesiac, a kazdy den je bud vylet alebo nejaka hra pre deti, sutaze atd. An na stranke kupelov je ten program 👌 alebo do herne chodia deti.

avlv
1. okt 2019

Baby ako sa stravuje v Smreku? Každá izba má svoj pridelený stôl či sa sada ako chce? Je tam obsluha?

kukulienka83
1. okt 2019

@avlv máš svoj stôl kde ta usadia, je tam pani co roznasa stravu a všetko vám na začiatku vysvetli

renalka
5. okt 2019

@balkica Ďakujem 😉

alencica
6. okt 2019

Baby, s kým sa stretneme v Borievke od 15.10?

luvis
6. okt 2019

@renalka nudiť? Cely den s deťmi po procedúrach a potom aspon 3 hod vonku a unavena si viac nez deti.. pravidelne som chodila spať s nimi.. programu nad hlavu

renalka
6. okt 2019

@luvis tak to si ma upokojila..... No vraj procedúry su len doobeda a na výlet do autobusu sa nedostane kazdy... tak preto som mala obavy ci sa tam bez auta nebudeme nudit. Ale presne to som chcela počuť..... ze nebude kedy 🙂😉👍. Dakujem

luvis
7. okt 2019

@renalka Boli sme 3x.. aj na jesen, aj v zime aj na jar.. ani raz sme sa nudit nestihli, areal je tak vybaveny, ze na kazdom kusku je nieco pre deti.. a niekedy aj obycajna palica potesi.. vylety si zapisujes pri inhalaciach, vacsinou sa ludia zmestia, nakolko neikto nepride a dostanete sa vy.. ja po kupeloch tvrdim, ze potrebujem 3 dni na regeneraciu 🙂 mam skolacky, cize doobeda skola, poobede procedury a byt vonku..
prajem prijemny oddych a liecenie

avlv
9. okt 2019

Baby prosím ak ste alebo ste boli ubytovaní v Smreku mohli by ste mi prosím napísať ten harmonogram stravovania? Myslím kedy sú tam raňajky,obed a večera. Ďakujem

vicenza
9. okt 2019

to by aj mna zaujímalo, ďakujem

erikai
9. okt 2019

@avlv príspevok od "nadezdah zo dňa 12. mar 2019 " .... v tejto skupine...

livia341
Autor odpoveď zmazal
renalka
10. okt 2019

@luvis Ďakujem. Uz sa tešíme 😉

keischa
24. okt 2019

Je niekto teraz v borievke alebo bol? Nejaké info foto? Ďakujem

korsinka
24. okt 2019

Ahojte mamicky,vraj je v kupeloch nejaky rotavirus,viete o tom nieco,Tie co ste tam?Dakujem

sonah
24. okt 2019

@korsinka mam taky pocit ,že sa ho nezbavili od jari,bol tam aj v marci aj v juni a teraz zasa? Asi to tam neriešia ako je treba....nebola som tam ,ale sledujem tuto stranku a viem že tam bol.....

marikalea
24. okt 2019

@sonah sesternica prišla min.stvrtok domov so synom. S hnackami. A dnes im potvrdili salmonelózu.

adrianazs
24. okt 2019

@marikalea ahojte mamičky som šokovaná chodila som za sebou 6 raz každý rok no také niečo som nikdy nezažila ani nepočula chvála Bohu aj bazén sme mali aj vonkajší bol syn vo vode , je pravda že strava sa zhoršila tu som sa dočítala inak my sme mali stále super škoda že tak to ide dolu vodou majiteľa asi to nemrzí prajem vám čo ste tam pekný pobyt a čo sa chystáte tiež a ešte neviem ako teraz škola no syn tam bol dva raz a vtedy to bolo tiež super napredovali s učením aj známky mu uznali v domovskej škole pekný zvyšok dňa mamičky ahojte

sonah
24. okt 2019

@marikalea kamoska tam bola v juni a tiez tam hnackovali a vracali.....a my sme tam boki min.rok a deti z bazenu chytali exzemy a plesne,chlavne chlapci na pindurov naštastie moje dve deti nič nechytili ale cele kupele sme do bazena nevliezli...a posledne dva dni mal maly teploty a prišli sme domov so silnym zapalom str.ucha,vysoke horučky a antibiotika.....preto sme tento rok išli do bardejovskych kupelov a neporovnatelne oproti lučivnej,procedury uplne mega a hlavne tie liečive pramene tam su super,boli sme na prelome sept.oktober a ani tam nebolo vela deti tak boko fakt vyborne......

luvis
24. okt 2019

@sonah da sa na poukaz ist do bardejova s deťmi?

sonah
24. okt 2019

@luvis ano ponukaju to hned pri prijme a treba sa hned na to pytat,len mne sa to nedalo uplatnit lebo som na rodicaku a na manzela im to nechcelo ist v pocitaci prepisat.....a aj tak manzel ma v praci vymedzene hotely kde to mozme vyuzit tak u nas je to pase....cele zle 😬