Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@buffoonbulls mne PN vypisuje lekár môj ešte doma ako sprievodcu do zariadenia..
Ahojte,mamicky,ktore ste tam teraz,nevedeli by ste sa mi spytat nejakej sestricky alebo hociakeho zamestnanca,do kedy su tento rok otvorene kupele?Kedy sa dá nastupit na posledny termin,vopred dakujem za kazdu odpoved.
Baby ako sa stravuje v Smreku? Každá izba má svoj pridelený stôl či sa sada ako chce? Je tam obsluha?
@avlv máš svoj stôl kde ta usadia, je tam pani co roznasa stravu a všetko vám na začiatku vysvetli
Baby, s kým sa stretneme v Borievke od 15.10?
@renalka Boli sme 3x.. aj na jesen, aj v zime aj na jar.. ani raz sme sa nudit nestihli, areal je tak vybaveny, ze na kazdom kusku je nieco pre deti.. a niekedy aj obycajna palica potesi.. vylety si zapisujes pri inhalaciach, vacsinou sa ludia zmestia, nakolko neikto nepride a dostanete sa vy.. ja po kupeloch tvrdim, ze potrebujem 3 dni na regeneraciu 🙂 mam skolacky, cize doobeda skola, poobede procedury a byt vonku..
prajem prijemny oddych a liecenie
Baby prosím ak ste alebo ste boli ubytovaní v Smreku mohli by ste mi prosím napísať ten harmonogram stravovania? Myslím kedy sú tam raňajky,obed a večera. Ďakujem
to by aj mna zaujímalo, ďakujem
Je niekto teraz v borievke alebo bol? Nejaké info foto? Ďakujem
Ahojte mamicky,vraj je v kupeloch nejaky rotavirus,viete o tom nieco,Tie co ste tam?Dakujem
@marikalea ahojte mamičky som šokovaná chodila som za sebou 6 raz každý rok no také niečo som nikdy nezažila ani nepočula chvála Bohu aj bazén sme mali aj vonkajší bol syn vo vode , je pravda že strava sa zhoršila tu som sa dočítala inak my sme mali stále super škoda že tak to ide dolu vodou majiteľa asi to nemrzí prajem vám čo ste tam pekný pobyt a čo sa chystáte tiež a ešte neviem ako teraz škola no syn tam bol dva raz a vtedy to bolo tiež super napredovali s učením aj známky mu uznali v domovskej škole pekný zvyšok dňa mamičky ahojte
@marikalea kamoska tam bola v juni a tiez tam hnackovali a vracali.....a my sme tam boki min.rok a deti z bazenu chytali exzemy a plesne,chlavne chlapci na pindurov naštastie moje dve deti nič nechytili ale cele kupele sme do bazena nevliezli...a posledne dva dni mal maly teploty a prišli sme domov so silnym zapalom str.ucha,vysoke horučky a antibiotika.....preto sme tento rok išli do bardejovskych kupelov a neporovnatelne oproti lučivnej,procedury uplne mega a hlavne tie liečive pramene tam su super,boli sme na prelome sept.oktober a ani tam nebolo vela deti tak boko fakt vyborne......

@oravocka v deň nástupu začínajú obedom.. odporúčam prísť čo najskôr na príjem..