Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
@chovancova27 ja som nešofer. Co som pozerala doprava je celkom fajn. Do strby chodi bus kazdu hodinua odtial zubackou alebo busom dalej na strb.pleso
@chovancova27 auto si urcite zober, ked sa eln do Strby k zubacke priblizis, pripadne cez vik niekam na vylet..
@misinka26 15- 20 min je na vlak, do dediny aj 40 min.
vylety byvaju organizovane aj skupinovo, kde vas odvezu busom
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3739722980...
Baby , da sa tam presuvat aj taxikmi?
Napr. Keby chcem ist z kupelov do strby taxikom? Mate skusenosti?
@luvis keď ideš od spodku ako je ihrisko tak je to Max 10 min pomalou chôdzou po tej poľnej ceste, každý deň sme tam chodili kývat vlakom. Do dediny mi to s 3-5 ročným trvalo 30 min potom až do teraz Max 20 min. Tiež záleží od toho ako ktoré dieťa kráča, my turistikujeme od mala tak malý je zvyknutý.
@zuzka1008 áno taxíky tam chodia, dokonca mne tam aj kuriér prišiel 😁😁😁
Ahojte prosim Vas davaju uteraky aj tento rok? Lebo na zozname prislo ze aj uteraky tak som si teraz neni ista.dakujem
@lucka8491 uteráky sú na izbe aj osušky aj župany...tak sme to mali v Topoli na prelome február-marec
@dejna31333
@zuzka1008 tak teraz si musim vybrat 😂🙈🙈
Radšej si zober, my sme predtým nemali nikde a to som bola aj v Topoli, Smreku, Limbe, Javore. Radšej mať ako nemať ...
Prosím Vás viete mi poradiť ako riešite prácu je možné si zobrať 14 dni OČR a potom PN 7 dni ? alebo je lepšie si zobrať hned len PN na 21 dni ? dakujem
@erikai rieši sa to s nimi ns mieste tam? ja som čistila článok https://regiony.zoznam.sk/rodic-si-na-pobyt-s-d...
Dievcata a kedy vam prisli nejake papiere z kupelov? Mame termin 23.5.2022 a zatial nic nedoslo. Dakujem

@chovancova27 No z Lučivnej jedine vlakom do Štrby alebo do Popradu a potom odtiaľ. Neviem či už je opravená zubačka ale to bol super výlet zo Štrby na Štrbské pleso odtiaľ ide vlak cez celé Tatry až do Popradu. Prípadne opačne z Popradu. Ja už mám svoje miesta na parkovanie ale áno v posledných rokoch je to s parkovaním bieda a všetko je drahé. No a výlet jedine cez víkend alebo cez týždeň podľa procedúr, minulý rok sme mali aj doobeda aj poobede a to sa nám už nikde neoplatilo ísť. Mne sa auto vždy hodilo napr kôli nákupu, alebo keď som musela ísť s malým na pohotovosť, či keď som cez víkend chcela ísť na výlety kde sa by sa vlakom tažšie šlo alebo ani nedalo.