Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?
ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂
Prave mi prisla navratka a to fakt je uz aj parkovisko spoplatne, aj vylety/cesta autobusom a pozicovne bicyklov??? 🙄 Neskutocneeee, toto vsetko bolo kedysi zadarmo
Dievcata,to vazne? Neskutocne toto. To vsetko sa plati aj v inych zariadeniach?skoda,ze som to nevedela skor. Velmi vela to stoji :((((
Baby aká je tá izba v Smreku s jednou prístelkou? je tam veľký rozdiel v cene táto pre 3 osoby vychádza do 500€ a tá s obývačkou do 900. je v pohode tá izba? resp. doteraz sme chodili do šrobárovho ústavu, tam to bola skôr nemocničná izba, takže toto bude asi lepšie, však
@chovancova27 neviem ako s pristelkou ale my sme boli v smreku s obyvackou a tie izby su pekne ,ani neviem kde tam je izba s pristelkou,bo viem ze boli 2postelove izby,3postelove s obyvackou a potom tusim su tam na kazdom poschodi po 1 izbe na konci chodby a tam je obyvka,a 2 izby,ale mne sa pacilo az na tu nehoraznu sumu
@chovancova27 fuha, teda riadne sklamanie vravíš, od kedy ste tam? My prídeme už v stredu😉 no a naposledy sme tam boli pred 7mi rokmi, jedlo bolo fajn, no malo slané, ale teraz po novom ako su švédske stoly som očakávala, že kvalitu ešte viac zvýšia, keď sa toľko platí...vždy sme boli v iných apartmánoch, ale teraz sme si brezu vybrali kvôli priestrannosti, no zažila som tam pár nocí na prespávacke u kamosky😁 a mne osobne, ani dcérke nevadili vlaky, len teraz idú aj chlapci, tak uvidíme či im to bude prekážať....vieš mi prosím poslať program na september, ak ho máš odfotený? Doteraz není na stránke, ani na mail mi neodpovedali
@aniellik3 my sme tu 4 dni
@chovancova27 ďakujem😀
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či ste niektorá z vás nastúpili aj s deťmi, keď boli prechladnute (troska sopeľ, kašlik. Nič hrozné). Riešia to, budeme môcť nastúpiť? Neviete mi poradiť? Ďakujem
@lucka8491 ano je tam🙂)
Ahojte dievcata, prosim vas - mame nastupit 14.10. ale kedze este nemam email (dozvedela som sa to len po telefone) a potrebujem uz riesit logistiku (nechavam doma starsieho syna 5 r. s muzom - no len pri tej predstave mi je zle :D - ako zvladnu domace ulohy, nezaspat, jedlo och...), tak som sa chcela spytat ako prebieha prijem... Od kolkej sa da prist na prijem - ci sa vieme najprv ubytovat aby muz mohol rovno odist, alebo tam s nami musi cakat kym nas vybavia atd... Budem vdacna za akekolvek info.
Budeme v Osike, tak ak tu je niekto kto bude v termine 14.10. - 4.11. tak sa budeme tesit na zoznamenie.
Dakujem Lucka! Tak to bude zaujimave - asi budeme vyrazat o 4tej rano aby sme to stihli... Este raz vdaka.
@lili_b my sme meškali, a pani hovorila ze v pohode, to je len proforma čas.
Ahojte.Idete niekto s dieťaťom alebo ste boli teda, ktoré bolo v kúpeľoch po operácii mandlí?

@elizita ja som objednávala v marci a ideme v októbri... Co už. Treba asi hneď 1.1 volat🙂