Kúpili by ste si Toyota Hybrid Auris 2016?
Toyota hybrid auris 2016, benzin-hybrid, automat, 1 vlastnik.
Cely cas servis iba v toyote. Kazdy rok s nim chodili na kontrolu. Brzda vymenena. Bateria je v zaruke este 2 roky, potom ak aj nadalej bude servisovane v toyote, kazdy rok sa zaruka predlzuje. Celkovo je vo velmi dobrom stave, len ma odradzaju tie km.
Cena 7000e.
@hiro my sme za 5 rokov na 2 autach najazdili skoro 200 000, 80% jazd dialnica a od januara bude jedno auto zase denne jazdit 100km, druhe uvidime, ale realne to vyzera na 200 denne
Naši majú SEAT Toledo, r.v. 2015, servisovane, s knižkou, najazdených 30 000 km a na to nám v bazáre (nejdeme ho predávať, to som len zvedavá bola) povedali, že tomu nikto veriť nebude.
@letfenixa my sme jedno z nasich kupovali takto, ze 12 rocne, 60 000 km, garazovane... zvnutra velmi dobry stav, zvonku spolujazdcova strana poskrabana, lebo majitel dedko neodhadol parkovanie a cely bokom chytil nieco v garazi😅 ale motoricky velmi dobre, ze to nabeha 500 000 isto... menili sme hned rozvody a postupne nejake kraviny, lebo zase predsa len, uz je starsia pani😆
Ako ženské auto si si vybrala dobre😁predpokladám že chces automat na tie trasy ktoré budeš chodiť hybrid perfektná voľba toyoty si držia ceny zvlášť automat tie sú vždy drahšie keď bolo autíčko servisovane v original toyote 1 majiteľ baterka ešte v záruke tak myslím že dobrá voľba a ty zas toľko km nenabehas podľa toho čo píšeš ja by som brala a tie čo tu píšu že za 15 000 kúpiš novú toyotu možno hej ale nie hybrid a automat a predpokladám že máte taký rozpočet na auto a 15 000 je ešte raz taká suma
A ďalšia vec stále lepšie kúpiť od pána ktorý je 1 majiteľ o auto sa stará ako od nejakého autickara kseftara ktory nema šajnu o stave auta a chce len zarobiť a AAA auto by som ani nerozmýšľala
@personality no daj mi link na novú toyotu a ešte k tomu hybrid. Poprosím. Hneď kúpim pre syna za 15 000 eur úplne nové. A vieš čo, nemusí byť ani hybrid. Fakt ťa poprosím
@sasa1310 písala som ďalej, že neviem koľko stoja Toyoty, tak sa ukľudni 😀 Keď som šla do prace, čítala som bilboard kde bola cena auta 15000e cca, neviem aká značka. Viem že sú autá aj násobne drahšie a je to normálna cena.
@personality tak potom tu nepíš také chujoviny, keď sa v tom nevyznáš. Za 15 000 eur nové auto už nekúpiš také 2 roky a to sa nebavím o toyote
@sasa1310 tak 5-dverove Aygo X s benzinovym trojvalcom 1.0 a manualom stoji nove cca 15 290 a tiez je to pouzitelne (aj ked male) auto, povedzme pre konfekcne postavy.
A s "automatom" CVT stoji predvadzacka cca 16 150. Ale CVT by som nedoporucoval na dlhe roky vlastnenia auta.
Áno.
@personality videla si asi bilboard kde bol Citroen C3 😉 aj tak dobré auto a za super cenu.
A pre kočky, ktoré sa tu zmierňujú o hybride, ten nie je žiaden zázrak. Jedná sa vyslovene len o podporu pri rozjazde, km su zanedbateľné takže spotreba je ako pri bežnom motore.
@zarrinka v meste moze byt spotreba trochu lepsia, mimo mesta cca rovnaka.
Hej, Stellantis (PSA) uz tusim opustil nestastny rozvodovy olej macany v oleji a nove PureTech motory uz maju retaz, ak sa nemylim. Len aby tie plagatove C3 nemali este stary PureTech, krory na kratkych mestskych poskokoch trpi.
Nekúpila by som auto z 300000km.
Nie
@madeincssr trošku lepšia je cca 0,5l na 100km? To nie je žiadna výhra.
@zarrinka rozdiel moze byt pri technicky citlivom jazdeni aj vacsi. Spalovak je (nielen studeny) pri akceleracii menej efektivny a vtedy mu elektrika vypomoze. Ked uz sa auto rozbehne, na udrziavanie rychlosti je spalovak OK. Cize vyhoda hybridu je najma mesto.
@madeincssr to ja chápem a viem. Hľadám si auto už asi rok, takže som prešla všetky druhy pohonov 😁 kamoška má Yaris cross a priemer 5l. Ja mám s SUV 6l čiže myslím, že na tak malé auto má celkom dosť. Preto píšem, že hybrid nie je žiaden zázrak. Ľudia totiž očakávajú, že budú jazdiť so spotrebou 2l.
je to dost vela km na tu sumu. Keby bolo menej a taky dobry stav ako opisujes bolo by to ok.. nechala y som to trochu, alebo ponukla menej a nech si predavajuci rozmysli... treba so servisom ratat = kludne nejake odbornika na jazdu zobrat... lebo mame auto s 300t km aj my, prave sme dorazili v septembri z 3t+ cesty a na tom aute to uz citit, aj ked servisovane aj vsetko je, menene veci za nove.. fakt tam staci vacsi vymol a menili sa tlmice teraz lebo sa doslova rozpadli atd... ako nemusi to byt samozjreme problem toho auta, len je to take nevyspytateľne
@guiseppinka nasa honda kedysi 1,5roka 120t km :DD
Dááá sa najazdit hocico🙂))
Ja som kupila za 11 tisic s 250 000 km. Bola to prémiová značka ale som spokojna, ak sú to diaľničné kilometre ešte ako zak. Dôležité je, čo všetko tam bolo servisované. Ak máš mat pokoj ešte aspoň na 100 tisic tak ok
Mna by este zaujímalo, kolko stoji nová baterka, keďže tvoja je v záruke iba dva roky uz. Sama nemam hybrid, mam čistú elektrinu, a viem, ze novu baterku by sa mi neoplatilo vobec kupovať.
@ma77 Presne, dnes už je 15 000€ na nové auto málo.
My aktívne hľadáme a pozeráme aj nové tak mám aktuálny prehľad. Do 15 000€ sú na trhu nové autá, možno 2-3 aj to v katastrofálnej výbave a s veľmi slabím motorom. Za tých 18 000€-20 000€ sa už niečo normálne kúpiť dá ale tiež človek musí robiť kompromisy.

300 000 najazdenych kilometrov je strasne vela, to ti povie hocikto. a za tu cenu? fu, asi by som hladala ine auticko. teda nie asi, ale urcite. 😀